Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Επιμένετε ότι τα τέρατα παίρνουν εντολές μόνο από τα αφεντικά τους???

Πακιστάν: Μακελειό σε παιδική χαρά με νεκρούς γυναίκες και παιδιά - Η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα ασφυκτικά γεμάτο πάρκο καθώς η Χριστιανική κοινότητα της πόλης γιόρταζε το Πάσχα των Καθολικών, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους, τουλάχιστον 65 άνθρωποι, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων στο AFP... 

Πακιστάν: Μακελειό σε παιδική χαρά με νεκρούς γυναίκες και παιδιά

Ωστόσο ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί καθώς πολλοί από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Περίπου 280 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν...
καμικάζι πυροδότησε εκρηκτικά στην περιοχή του πάρκινγκ του πάρκου Gulshan-e-Iqbal στη Λαχώρη που βρίσκεται στα ανατολικά της χώρας.

Επίσημη πηγή ανέφερε στα ΜΜΕ ότι οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι γυναίκες και παιδιά.
Μέχρι στιγμής ουδεμία οργάνωση έχει αναλάβει την ευθύνη για το  μακελειό. Το πάρκο φυλάσσονταν από αστυνομικούς και μέλη ιδιωτικών εταιρειών ασφαλείας δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, Haider Ashraf.

«Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση και υφίσταται πάντοτε μια γενική απειλή, ωστόσο χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος συναγερμός για την συγκεκριμένη περιοχή», πρόσθεσε.
Εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά κανάλια παροιυσίασαν εικόνες χάους στο πάρκο με κόσμο να προσπαθεί να διαφύγει τρέχοντας κουβαλώντας αγκαλιά παιδιά και βοηθώντας τους τραυματίες, ενώ γυναίκες ούρλιαζαν πανικόβλητες και τα παιδιά να κλαίνε.  
Ένας ανώνυμος αυτόπτης μάρτυς δήλωσε πως καθώς κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο του με τη γυναίκα και τα δυο παιδιά του άκουσε μια τεράστια έκρηξη εξαιτίας της οποίας και οι τέσσερις βρέθηκαν στο έδαφος.    

     

Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι μόλις κατακάθισε η σκόνη είδαν ανθρώπινα μέλη σκορπισμένα στο χώρο στάθμευσης του πάρκου. Στο σημείο έχουν, ήδη, αναπτυχθεί δυνάμεις του στρατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου