Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

"Παραιτείστε" και παραπέμψτε σε δίκη τον πεμπτοφαλαγγίτη - Δώστε τώρα ηχηρό χαστούκι στη συμμορία του Βερολίνου

ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQBVUUm6k3042zAQkra4mk6k3KcQ7tQbt5KAvMAsKtcU5Voy_fM

O Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος και η European Real Estate Society (ERES), παίρνει ουσιαστικά θέση υπέρ των δανειστών και των μνημονιακών κυβερνήσεων που υπηρέτησε με θέρμη.

Σε μια κινδυνολογική και ωμή παρέμβασή του στην πολιτική ζωή του τόπου κόντρα στη λαϊκή ετυμηγορία κάλεσε την κυβέρνηση να...
ακολουθήσει την ίδια μνημονιακή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, προκειμένου ...να μην χαθούν οι θυσίες των τελευταίων ετών!

«Η αβεβαιότητα αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο κίνδυνο εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας και την μεγαλύτερη απειλή να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου να αποκατασταθεί η δημοσιονομική ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η μακροοικονομική σταθερότητα είναι απαραίτητη συνθήκη για να αυξηθούν όλες οι αξίες, και ειδικά η αγορά ακινήτων, δήλωσε επίσης, όταν η λεγόμενη «σταθερότητα» των προηγούμενων ετών που επικαλούνταν οι μνημονιακές κυβερνήσεις έπνιξε την οικονομία, εξαθλίωσε το λαό και μείωσε τις αξίες των ακινήτων τουλάχιστον κατά 40%.
Τέλος, ο Γ. Στουρνάρας συνιστά στην κυβέρνηση να συνεχίσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς ως «φάρμακο» για να γίνουν υποτίθεται επενδύσεις.

«Η ταχεία δρομολόγηση και ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιοποίησης (sic!) της δημόσιας περιουσίας, όπως η ανάπτυξη της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, των περιφερειακών αεροδρομίων και των λιμανιών, είναι πολύ σημαντική, καθώς οι συμφωνίες αυτές όχι μόνο προσελκύουν ξένα κεφάλαια, αλλά και θα δώσουν ένα άμεσο θετικό μήνυμα προς τους διεθνείς επενδυτές και τις αγορές», ανέφερε.

ΣΤΑΘΗΣ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ : ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
Την παραίτηση του Γιάννη Στουρνάρα ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος μετά από δηλώσεις που έκανε ο διοικητής της ΤτΕ νωρίτερα την Παρασκευή. 
«Ο κ. Στουρνάρας έχει βαθιές πολιτικές ευθύνες για τα όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός, έπρεπε να έχει παραιτηθεί για να διευκολυνθεί η πορεία του τόπου» δήλωσε χαρακτηριστικά στον Alpha.

«Αντιμετωπίζει δυσκολίες σε πολιτικό επίπεδο, καθώς εφάρμοσε πολιτικές που είναι σε αντίθεση με τη λαϊκή ετυμηγορία στις 25 Γενάρη, και συνεχίζει, ως μη όφειλε, και στη νέα περίοδο» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Σχετικό μας άρθρο...

Ένας παρκαρισμένος πεμπτοφαλαγγίτης πρόθυμος να υπηρετήσει τις δυνάμεις Κατοχής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου