Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ύποπτη "σφήνα" Σαμαρά πριν τη συνάντηση Τσίπρα με τη Μέρκελ

Μερικές μέρες πριν τη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα έχει τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά...

«Σφήνα» ο Σαμαράς σε ραντεβού με τη Μέρκελ πριν τη συνάντηση με Τσίπρα

Ο πρώην πρωθυπουργός θα έχει σειρά επαφών την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της Συνόδου του ΕΛΚ και αυτή τη φορά θα...
συναντηθεί και με την κυρία Μέρκελ, κάτι που δεν κατέστη εφικτό την προηγούμενη καθώς η Γερμανίδα καγκελάριος βρισκόταν στο Μινσκ, σε σύνοδο για το Ουκρανικό, και είχε καθυστερήσει η άφιξή της.

Πέραν της κυρίας Μέρκελ ο κ. Σαμαράς, στο περιθώριο της Συνόδου του ΕΛΚ θα δει και τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι και πιθανότατα τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Ωστόσο, προβληματισμό προκαλεί σε πατριωτικούς αντιμνημονιακούς κύκλους η συνάντηση αυτή του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ «σφήνα» πριν τη συνάντηση της Γερμανίδας με τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιόνται για τον ρόλο του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν βρίσκεται σε εθνική γραμμή, ενώ την τελευταία φορά που ενεπλάκη θυμάστε εκείνο το απαράδεκτο κείμενο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κατά της Ελλάδας, που ούτε λίγο ούτε πολύ μας ζητούσε πλήρη υποταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου