Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ: ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διευθυντής του Χριστιανικού Παρατηρητηρίου Daniel Hamiche, στις 5.09.14 προβαίνει σε μια συνταρακτική αποκάλυψη:Έγινε προσωπικά αποδέκτης βίντεο αποκεφαλισμού χριστιανού στρατιωτικού αξιωματούχου του Λιβάνου....

yuhg

Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π

Στο βίντεο που διαδραματίζεται σε ερημική τοποθεσία εμφανίζεται ένας δήμιος μασκοφόρος που κρατάει μαχαίρι.Το θύμα φέρει...
στρατιωτική στολή και είναι καθηλωμένο σε πρηνή  θέση ενώ τα χέρια του είναι δεμένα πισθάγκωνα.

Ένας συνεργός του κρατάει τα πόδια καθώς το θύμα αντιστέκεται ως την τελευταία στιγμή και προβάλει αντίσταση. Κάποια στιγμή ο αποκεφαλιστής κι ενώ έχει σκύψει πάνω από το θύμα και ετοιμάζεται να του κόψει το λαιμό σταματάει και καλεί και τρίτο άτομο που σπεύδει σε βοήθεια των άλλων δύο δραστών.Αυτός θα του κρατήσει το κεφάλι.

336295_img650x420_img650x420_crop
με την κόρη του και τη γυναίκα του
Οι αρχές της χώρας των Κέδρων ως συνήθως σιωπούν για να μην προκαλέσουν εκ νέου αιματηρό κύμα συγκρούσεων και πολιτικό σκάνδαλο.

« Tην 1η Σεπτέμβρη δέχθηκα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ένα μήνυμα που συνοδευόταν από ένα βίντεο με την εξής διευκρίνηση από τον αποστολέα : « Ονομαζόταν Dany Fouad Kheirallah.Ήταν 30 χρονών και ήταν διοικητής στον στρατό του Λιβάνου και χριστιανός. Δείτε πώς τον αντιμετώπισε η ΙSIS». Eίδα με φρίκη το βίντεο. Αρχικά πίστεψα ότι πρόκειται για πλαστή είδηση. Πραγματοποίησα πάρα πολύ μεγάλη έρευνα αλλά καμιά πηγή δεν ανέφερε τον θάνατο δια σφαγιασμού και στη συνέχεια δια αποκεφαλισμού του χριστιανού στρατιωτικού.

Βέβαια ο διοικητής Danny Fouad Khairallah που μόλις είχε γίνει πατέρας μιας μικρής κόρης φερόταν ότι σκοτώθηκε στην Arsal (ΒΑ της κοιλάδας Bekaa στον Λίβανο) στις 4 Σεπτεμβρίου κατά τις βίαιες και θανατηφόρες μάχες που διαδραματίστηκαν μεταξύ 2/9 και 7/9  ανάμεσα σε λιβανικό στρατό και αστυνομίας και του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Νούσρα .Αυτές οι συγκρούσεις κόστισαν τη ζωή σε 18 στρατιώτες ενώ τραυματίστηκαν 86 άλλοι. Επίσης 60 ισλαμιστές εξολοθρεύθηκαν. Οι επίσημες στρατιωτικές πηγές έκαναν λόγο εκτός των άλλων για 19 εξαφανισθέντες στρατιώτες: τους θεωρούσαν αιχμαλώτους των ισλαμιστών. Η απουσία επιβεβαίωσης με έκανε να στραφώ προς του λιβανέζους αναγνώστες του site μου που είναι πολυάριθμοι και όλοι μου επιβεβαίωσαν καθώς και στρατιωτικές πηγές που θέλησαν να διαφυλάξουν την ανωνυμία τους το φρικτό τέλος του αξιωματικού Danny Fouad Khairallah. Περίμενα μια τελευταία επιβεβαίωση που την δέχθηκα σήμερα το απόγευμα. Το βίντεο αναμφίβολα είναι αυτό του μαρτυρίου αυτού του νέου χριστιανού αξιωματικού
Ο οποίος αιχμαλωτίστηκε και σφαγιάσθηκε υπό τις ιαχές Allahou’Akbar !”

3 τζιχαντιστές οι 2 τον ακινητοποιούν και ο τρίτος τον αποκεφαλιζει
3 τζιχαντιστές οι 2 τον ακινητοποιούν και ο τρίτος τον αποκεφαλιζει
Όμως ο πόλεμος των πληροφοριών δεν αφήνει σε ανάπαυση τους μάρτυρες ούτε μετά θάνατο. Το βίντεο που είχε εξασφαλίσει κατά αποκλειστικότητα το συγκεκριμένο site για άγνωστους λόγους δεν εμφανίζεται.

gfretyu

Captuuytredfghytre
Του κόβουν το κεφάλι και το τοποθετούν στην πλάτη του θύματος.
Το αναζητήσαμε εκ νέου και από άλλες πηγές και το ανακαλύψαμε εδώ .

Στο μεταξύ αυτό που τα λιβανέζικα μέσα μεταφέρουν στερεότυπα είναι ότι ο λοχαγός Danny Fouad Khairallah σκοτώθηκε στην Arsal αφήνοντας πίσω του τη νεογέννητη κόρη του Χριστίνα, και τη σύζυγό του Julie Σαχίν. (dailystar ,aljoumhouria). Αποσιωπούν τον στυγνό αποκεφαλισμό ενώ και στον πρώτο αποκεφαλισμό λιβανέζου στρατιώτη τήρησαν αμφιλεγόμενη στάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου