Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΞΟΡΚΙΣΤΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Ήταν 18χρονών και ζούσε με τους γονείς της στην Αμβέρσα. Στις 10 Οκτωβρίου του 2010 οι γονείς κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες. Η Layla  βρέθηκε νεκρή αφού έκανε ένα πολύ καυτό μπάνιο. Αλλά οι γιατροί ήταν πολλοί σκεπτικοί από τα εγκαύματα σε πόδια, γόνατα και στήθος...

 https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWszMFs9TELnRTM9UG38cgL3V8SCrHx87ccKWdXrP8FY666b6CtA

Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π

Σιγά σιγά οι γονείς ανοίγονται και αρχίζουν τις αποκαλύψεις: η Layla δεν πήγαινε καλά, είχε εφιάλτες, έχανε βάρος, τους εκμυστηρεύθηκε ότι ήταν δαιμονισμένη. Οι γονείς ύστερα από συμβουλή των γειτόνων τους θα απευθυνθούν σ΄έναν μουσουλμάνο εξορκιστή...
τον Othman G. γνωστό στην μαροκινή κοινότητα της Αμβέρσας. Το μαροκάνικο ισλάμ συμπεριλαμβάνει μια σκοτεινή πλευρά με την “Roqya”, τις τελετουργίες εξορκισμού που αναμειγνύουν μαγεία και Ισλάμ . Ο εξορκιστής αρχικά αρνήθηκε ότι εμπλέκεται στην υπόθεση αλλά τελικά ομολόγησε ότι ενέχεται αλλά ότι στην κοπέλα διάβασε μόνο κάποιους στίχους από το κοράνι.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, την κοπέλα την είχαν καταλάβει 9 δαίμονες. Αυτός ασκούσε τις πρακτικές του επί 3 συνεχόμενες ημέρες στην άτυχη κοπέλα. Οι γονείς αποκάλυψαν ότι την τελευταία ημέρα αυτός είχε οδηγήσει την κόρη τους στο μπάνιο. Αυτή όφειλε να ξαπλώσει με την μπιτζάμα της στη μπανιέρα και να κάνει εισπνοές από βραστό νερό. Οι 3 ύποπτοι αρνούνται την εμπλοκή τους στο θάνατο της Layla. Η δίκη τους όφειλε να ξεκινήσει την Πέμπτη στην Αμβέρσα αλλά αναβλήθηκε. Η Layla είχε αναφέρει σε φίλες της ότι ήταν λεσβία και ότι οι γονείς της ήθελαν να την θεραπεύσουν. Η έρευνα διήρκησε 5 χρόνια.

Το 2012, σε αντίστοιχο περιστατικό στις Βρυξέλλες δικαστήριο καταδίκασε 6 άτομα για θανάσιμο εξορκισμό της 23χρονης Lafifa που ο θάνατός της οφείλεται σε ημιπνιγμό, πολλαπλά χτυπήματα και στραγγαλισμό. Όλα αυτά, τα υπέστη προκειμένου οι δράστες να εκδιώξουν από αυτήν τα “τζίνι”. Οι ποινές που τους επιβλήθηκαν ήταν από 3 ως 9 χρόνια φυλάκιση για βασανισμό του θύματος.
πηγή: la libre 05/09/14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου