Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΛΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΛΙΑΝΤΙΝΗΔΩΝ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ

Κατά καιρούς, έχω φιλοξενήσει, αλλά και έχω καταδικάσει άρθρα, που αφορούν ανάλυση ενός αναγκαίου πολέμου, χωρίς να λογαριάζει ο αναλυτής, τους συσχετισμούς δυνάμεων ενός πολέμου... 

 γράφει ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Πρόχειρες αναλύσεις, που θέλουν το «θύμα λαό» και στη θέση του θύτη. Που εξισώνουν τους ιδιωτικούς στρατούς του κάθε πλουτοκράτη, με τον ξεβράκωτο και ακέφαλο λαό. 

Δυο – τρεις αποσπασματικές κουβέντες λίγων διάσημων συγγραφέων σαν ατυχή παραδείγματα και καθαρίσαμε με περίσσια ευκολία τον ένοχο λαό. Τον μπαμπέση λαό. Τον βολεμένο λαό που...
δεν… επαναστατεί..! Που ούτε καν καθρεπτίζεται για να μη δει τις… ενοχές του!!!

Θα μπορούσα να γράψω τριπλάσιο άρθρο για τις αστοχίες και τις αντιφάσεις αντίστοιχων αντιλήψεων. Ας αρκεστώ όμως σε ορισμένες ερωτήσεις...
  • Έχει την εξουσία αυτός ο λαός???
  • Ακόμα και αν πηγαίνει σε κάλπες για να εκφράσει τις προτιμήσεις του, αυτό που επιλέγει τα 6 τελευταία (τουλάχιστον) χρόνια, αυτό βγαίνει και καλά να πάθει???
  • Με τόση χούντα και από νοθεία, μηδέν???
  • Έχει τα αναγκαία μέσα προπαγάνδας για έναν πραγματικό πόλεμο αυτός ο «πονηρός» λαός, ώστε να ισοσκελίσει τουλάχιστον, τη λεκτική υπεροπλία παραπληροφόρησης του εχθρού του??? 
  • Έχει δύναμη πυρός (γκλοπς, δακρυγόνα, αύρες, πιστόλες, αυτόματα πολυβόλα, τεθωρακισμένα οχήματα κλπ), έστω τα μισά που διαθέτει η λαομίσητη χούντα???
  • Η αποσπασματική εμφάνιση ομάδων με 4-5 κροτίδες και μια πιστόλα το πολύ, που κατ΄ ανάγκη κάνει κάτι και κρύβεται από προσώπου γης, υπάρχει έστω πιθανότητα μία στο δισεκατομμύριο, να συγχρονιστεί με την «αμαρτωλή» μάζα, για να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό??? 
  • Έχει πηγή έμπνευσης (κάποιον φιλόσοφο, κάποιον αιρετικό πλούσιο, κάποιον ανώτατο δικαστή που κονταροχτυπιέται αδιάκοπα με τη χούντα, κάποιον πολιτικό ή στρατιωτικό ηγέτη, που είναι αποφασισμένος να πεθάνει μαζί με τον λαό, για ένα καλύτερο αύριο???), ώστε η μάζα να νιώσει, ότι υπάρχει ρε γαμώτο κάποια δύναμη, που θα του δώσει μια έστω και χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα, θεωρητικά πολιτική κάλυψη???
  • Υπάρχουν συνδικάτα, που αγωνίζονται με τον λαό, για τον λαό???

ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ 500 ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟ 1000 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ κε ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΥΣΙΟΥΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ «ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ» ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΟΥ.

Γιατί καθώς έλεγε κι΄ ο κάθε συγχωρεμένος «με πορδές δεν βάφονται αυγά» πολύ περισσότερο, δεν γίνονται επαναστάσεις από ξεβράκωτους και άοπλους λαούς ΚΑΙ αυτό το γνωρίζει κάθε χούντα… 

Συγκρίνετε κε Μπουσιούτα, τον Χριστόδουλο, που μάλλον πέθανε για τις ιδέες του, σαν άντρας στο πεδίο της μάχης, με τη μπουρδολογία και τον δειλό θάνατο του Λιαντίνη??? 

Αν είχε κότσια ας έβγαινε ο Λιαντίνης στο πεζοδρόμιο (που θέλεις τον «ένοχο» λαό σου) να πολεμήσει τη χούντα σαν άντρας και όχι να αυτοθαφθεί σε μια βουνοκορφή, να μη πω σαν τι… Αυτό δεν είναι και το πρόσταγμα της χούντας??? να χώσουμε τα κεφάλια στο χώμα μόνοι μας μέχρι σκασμού???… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου