Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Ο “ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ” ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ FSA ΑΠΟΚΑΛΕΙ “ΑΔΕΡΦΟΥΣ” ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ /ΒΙΝΤΕΟ...

ljljljjbjblblj


Σε συνέντευξή του ο πρώην στρατηγός του FSA Abdel Jabbar al-Okaidi της δήθεν μετριοπαθούς συριακής αντιπολίτευσης που ΗΠΑ και Ευρωπαικές χώρες υποστήριξαν μετά μανίας τόσο...
πολιτικά όσο και στρατιωτικά, σε συνέντευξή του αποκαλούσε αδερφούς τα μέλη της Τζιχαντιστικής Οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους Ιράκ και Συρίας διατεινόμενος ότι διατηρούν καλή συνεργασία.
 

Ένας από τους άνδρες κλειδιά των ΗΠΑ στη διοίκηση του ψευδεπίγραφου Ελεύθερου Συριακού Στρατού της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης που αντί να ελευθερώσει εξισλάμισε περιοχές της κοσμικής χώρας, εκθειάζει το Ισλαμικό Κράτος.

bjbjlbjl

Όταν έδινε τη συνέντευξη το 2013 στο Washington’s newspeak , δεν φανταζόταν ότι με τα μαρτύρια που υπέμεινε ο συριακός λαός και πρόσφατα ο ιρακινός, θα έφτανε το πλήρωμα του χρόνου που θα αποκαλυπτόταν η φρικιώδης εγκληματικότητα της οργάνωσης.
Η σχέση μας με το Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Συρίας  είναι καλή. … Σαφώς και επικοινωνώ σχεδόν καθημερινά με τους αδερφούς της ISIS …Όταν βρισκόμαστε με τους ηγέτους τους δεν βλέπουμε να έχουν φονταμενταλιστική ιδεολογία. Και έτσι η σχέση μας είναι καλή, θα έλεγα αδερφική.

Λογικό είναι να κάνουν και αυτοί κάποια λάθη…όποιος εργάζεται κάνει και λάθη…
Στο βιντεοσκοπημένο απόσπασμα από την αεροπορική βάση του Menagh που κατέλαβαν τον άυγουστο του 2013, ο al Jabbar εμφανίζεται μαζί με  ηγέτη της ISIS  και ευχαριστούν από κοινού τον Αλλάχ για την νίκη στο Khan al-Assal όπου αφού είχαν πραγματοποιήσει χημική επίεθση που είχε καταγγείλει ο πρέσβης της Συρίας στον ΟΗΕ και ακόλουθα είχαν εκτελέσει εν 51 φαντάρους αιχμαλώτους.

ljbljjljljj

Ο Jabbar αποκαλεί τον αρχηγό  ISIS “αδερφό” και κάνει σαφές ότι η τρομοκρατική οργάνωση πήρε τη στρατιωτική βάση. Μετά οι μαχητές της ISIS εξυμνούν τον Abu Bakr al-Baghdadi τον τωρινό αρχηγό τυ Ισλαμικού Κράτους και Χαλίφη που αποφυλάκισαν οι αμερικάνοι το 2009:
Το Ισλαμικό Κράτος ήρθε και θα μείνει.”
Ορκίζομαι στον Αλλάχ Αλλαουίτες, ήρθαμε να σας σφαγιάσουμε”
Σε ακόλουθο απόσπασμα ο Jabbar λέει ότι η τρομοκρατική al Nusra, το άλλο παρακλάδι al Qaeda εκτός του ISIS αποτελεί τμήμα του “Free Syrian Army.” Ο δημοσιογράφος ρωτάει ευθέως τον Jabbar γιατί η al Nusra μπήκε στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων και αυτός απαντάει ότι δεν καταλαβαίνει τους λόγους που έγινε αυτό…

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν είδε “παρά μια σωστή ηθική και μια γενναία ηρωική μαχητικότητα” στους αποκεφαλιστές αιμοβόρους της Αλ Νούσρα.
Δεν είχαν καμία αφύσικη συμπεριφορά που να ήταν διαφορετική από τη δική μας του FSA

Απολαύστε το βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους που κάποιοι σύριοι πατριώτες ετοίμασαν για να δείξουν στον κόσμο ποιούς χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν οι δημοκρατικές κυβερνήσεις τους:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου