Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ

ΟΙ FINANCIAL TIMES ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΜΠΑΡΟΖΟ - ΣΑΡΚΟΖΙ - ΜΕΡΚΕΛ - ΣΑΜΑΡΑ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSuoEypp6CaU5s8C0Equ86hx-W6j6xvz3tJQSkAwFJfNc2EGbOLbQ

Τίποτα, ίσως, δεν αποκαλύπτει περισσότερο, τον βαθύτατα βρώμικο και αντιδραστικό ρόλο της ΕΕ και των διάφορων ηγετίσκων και μανδαρίνων της από τα δημοσιεύματα αυτά. Όπως τα ίδια αυτά δημοσιεύματα καταδεικνύουν ότι...
ο άθλιος ιμπεριαλιστικός άξονας ΗΠΑ – Γερμανικής ΕΕ έχει πολύ περισσότερα κοινά από τις μεταξύ τους αντιθέσεις.
Βέβαια, η πιο θεμελιώδης διαπίστωση αυτών των δημοσιευμάτων είναι η απέραντη, γλοιώδης και απεριόριστη εθελοδουλεία του ελληνικού αστισμού (μεγαλοαστισμού καλύτερα) απέναντι στα «νεοαποικιακά» διευθυντήρια της ΕΕ και της νεοφιλελεύθερης «παγκοσμιοποίησης».

Τέλος, από τα δημοσιεύματα αυτά, παρ’ ότι είναι ελλειπτικά, επιλεκτικά και με συγκεκριμένη οπτική πληροφόρησης, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει αντιδραστικότερο κατασκεύασμα στην εποχή μας από το έκτρωμα του ευρώ, το οποίο κτίστηκε ως «φυλακή» χωρών, λαών και εργαζομένων για τη διαμόρφωση μιας Γερμανικής ιμπεριαλιστικής ζώνης νεοϋποτελών και για την πληρέστερη εφαρμογή σκληρών πολιτικών εργασιακής και κοινωνικής κατεδάφισης.

Το λεγόμενο ευρωπαϊκό ιδεώδες κατέληξε να μην είναι τίποτα άλλο παρά μια γυμνή και αθλιέστατη Γερμανική επικυριαρχία, με όχημα το «μεταμφιεσμένο» μάρκο, όπως στην πραγματικότητα είναι το ευρώ και μια καλοστημένη επιχείρηση εργασιακής και κοινωνικής διάλυσης, η οποία έχει μάταιο στόχο να διαμορφώσει, με τον οδοστρωτήρα της ενιαίας αγοράς, του ευρώ, της λιτότητας και των νεοφιλελεύθερων απορρυθμίσεων, μια ευρωπαϊκή υπερεθνική πολυεθνική αστική ελίτ, με την αποδιάρθρωση και αναδιάρθρωση των επί μέρους μεγαλοαστικών τάξεων σε κάθε χώρα, η οποία να είναι ικανή να σταθεί στον παγκόσμιο ανταγωνισμό ενός νέου πολύ πιο πολυπολικού οικονομικά (αλλά και πολιτικά) πλανήτη.

Αυτό το χυδαία ιδιοτελές και βαθύτατα ταξικό και ιμπεριαλιστικό ευρωπαϊκό σχέδιο έχει ως πρώτο και μεγάλο θύμα τον ελληνικό λαό, του οποίου οι περιπέτειες μόλις έχουν αρχίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου