Οι άθλιοι χειρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, δε συνιστούν γκάφα ή αστοχία όπως επιχειρούν να εμφανίσουν οι διάφοροι καλοθελητές, αλλά μια καραμπινάτη και κατάπτυστη αντεθνική αθλιότητα...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Να θυμίσουμε ότι η επιλογή να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο ο Μαν. Γλέζος, χρησιμοποιήθηκε ως αντιστάθμισμα αυτής της πρωτοφανούς αθλιότητας μετά την καθολική κατακραυγή. 

Εμείς από εκείνες τις βρώμικες μέρες είχαμε προειδοποιήσει το Μανώλη Γλέζο πως... "Οφείλει να μην επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί ως πλυντήριο για τα κάθε λογής νεοταξίτικα φρόκαλα με τα οποία ερωτοτροπεί ο πολιτικός του αρχηγός... και πως αν είναι αποφασισμένος να τιμήσει και στα στερνά την προσωπική του ιστορία ήθους και  πατριωτισμού, αυτό που οφείλει να κάνει είναι... να αρνηθεί τη συνύπαρξή σου στο ευρωψηφοδέλτιο με τους αγαπητικούς της γιάφκας των τουρκοπρακτόρων στη Θράκη".

Οι μέρες κύλησαν... Η ξεφτίλα ολοκληρώθηκε... Και τώρα που άνοιξαν οι κάλπες, αποδεικνύεται περίτρανα το μέγεθος της ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗΣ βρωμιάς. Ας δούμε λοιπόν πως καταγράφεται στην κατάταξη η απόλυτη ξεφτίλα...
  1. Ξεπερνά τους 150.000 σταυρούς ο Μανώλης Γλέζος...
  2. Τη δεύτερη θέση καταλάμβανε η Σοφία Σακοράφα με 98.706 σταυρούς. 
  3. Ακολουθούσαν στην τρίτη θέση ο Δημήτρης Παπαδημούλης με 67.091...
  4. Η Κωνσταντίνα Κούνεβα με 59.223...
  5. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος με 58.605 και... 
  6. Ο Κώστας Χρυσόγονος με 48.125, με τον οποίο ολοκληρώνεται η εξάδα των ευρωβουλευτών του κόμματος. 

Έβδομος στην κατάταξη ήταν ο απερχόμενος ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Χουντής, ο οποίος συγκέντρωνε 46.531 σταυρούς...

Αδιαμφισβήτητη λοιπόν και αναμενόμενη η πρωτιά του Μαν. Γλέζου...
Αξιοπρεπέστατη η κατάταξη για τη Σοφία Σακοράφα, την οποία εν πολλοίς δικαιώνει και η συνολικότερη στάση της στη βουλή - και όχι μόνο - κατά τη διάρκεια της προηγούμενη ς περιόδου...
Και φυσικά αναμενόμενη και αξιοπρεπέστατη η κατάταξη και του Δημ. Παπαδημούλη, ο οποίος σήκωσε στην πλάτη του βαρύ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ φορτίο. 

Και μετά ήρθε η Κούνεβα...
Η Βουλγάρα μετανάστρια με την κατά τη γνώμη πολλών αμφιλεγόμενη ιστορία της οποίας το σύνολο των λεπτομερειών, παραμένει άγνωστο για την Ελληνική κοινωνία.

Αυτήν επέλεξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να προωθήσει, να πριμοδοτήσει, και να στείλει στην Ευρωβουλή - τη βουλγάρα μετανάστρια - για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και να υπερασπιστεί - η βουλγάρα μετανάστρια - τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας.

Αυτή λοιπόν την κυρία - με την οποία προσωπικά δεν έχουμε τίποτε. Έχουμε όμως έντονες ενστάσεις για το συμβολισμό της συγκεκριμένης επιλογής - επέλεξε να πριμοδοτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσβάλλοντας ουσιαστικά με την επιλογή του, τόσο τον κ. Κατρούγκαλο, όσο και τον κ. Χρυσόγονο, αφού με την πριμοδότησή της, εμφανίζει τους δύο κυρίους να υστερούν σε κύρους και αναγνωρισιμότητα, και μηδενίζοντας ουσιαστικά την προσωπική τους συνεισφορά στην ανάδειξη του πραγματικού μεγέθους του κατοχικού δικαίου που ασκείται σήμερα στη χώρα.

Και το ακόμη χειρότερο...
Είναι πως με την επιλογή του να στηρίξει την εκλογή της Κούνεβα στο Ευρωκοινοβούλιο, υπονόμευσε την εκλογή ενός πραγματικά άξιου ευρωβουλευτή που όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ίσως ο μοναδικός που και αντεθνικές βρωμιές ξεσκέπασε από την ηγετική συμμορία της Ευρώπης, και συνεπή εθνική - πατριωτική στάση κράτησε σε κορυφαία εθνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Και μιλάμε φυσικά για το Νίκο Χουντή.

Τι λες λοιπόν Μανώλη Γλέζο??? 
Με τη συμμετοχή και την πρωτιά σου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τιμάς ή ξεπλένεις μια διαχείριση ντροπής σε ένα ψηφοδέλτιο που δε σε τιμά αλλά χρησιμοποιεί με πολιτική προστυχιά την προσωπική σου ιστορία???

Κατάλαβες τώρα ηλίθιε ψηφοφόρε ποιό νεοταξίτικο έκτρωμα ψήφισες??? Αγκαλίτσες με το ΣΕΒ και ολίγη Κούνεβα για ξεκάρφωμα. Έτσι για να θριαμβεύσει και ο νεοταξίτικος "φιλελληνισμός".

"ΕΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Σχετικό μας άρθρο...

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΧΟΥΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ???

ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

ΓΚΑΡΣΟΟΟΝ... ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΕΒ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΚΟΥΝΕΒΑ