Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕ ΛΑΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΣΥΝΑΜΑ...

Από τη στιγμή που γι αυτά τα δύο πολιτικά ανδρείκελα δε στήθηκαν ακόμη εκτελεστικά αποσπάσματα, είναι φανερό πως δε διαθέτουν την αξιοπρέπεια της επιλογής της αυτοκτονίας για τα εγκλήματα που διέπραξαν... 


Ούτε καν για να επιλέξουν το δρόμο της αξιοπρεπούς παραίτησης, δε διαθέτουν το απαραίτητο φιλότιμο, που οφείλει να επιδεικνύει ο κάθε πολιτικός.

Επομένως είναι όντως για γέλια να βλέπει κανείς το γελοιωδέστερο, τον πλέον άβουλο και τον αμετανόητα προσκυνημένο πρωθυπουργό της χώρας, να καμαρώνει (δια μέσου των στελεχών του) διότι κυβερνά έχοντας με το μέρος του, μόνο το 20% των ψηφισάντων….

Είναι όντως για πολλά γέλια, να βλέπει κανείς το ανθρωπόμορφο πολιτικό τέρας και φερόμενο ως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, να πανηγυρίζει αν και το κόμμα του ξέπεσε στο 5% του σώματος των ψηφισάντων…

Είναι να τρελαίνεται κανείς με το θράσος των δύο αυτών πολιτικών ουρακοτάγκων που...
αν και στο συνασπισμένο δωσιλογισμό τους συγκεντρώνουν ποσοστό όχι μεγαλύτερο από το 17% του εκλογικού σώματος, θεωρούν ότι μπορούν να κυβερνούν σαν να μη συμβαίνει τίποτε σ αυτό τον τόπο, περιφρονώντας το υπόλοιπο 83% του Ελληνικού λαού που τους έχει γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη.

Από τη στιγμή που γι αυτά τα δύο πολιτικά ανδρείκελα δε στήθηκαν ακόμη εκτελεστικά αποσπάσματα, είναι φανερό πως δε διαθέτουν την αξιοπρέπεια της επιλογής της αυτοκτονίας για τα εγκλήματα που διέπραξαν, ούτε καν για να επιλέξουν το δρόμο της αξιοπρεπούς παραίτησης, δε διαθέτουν το απαραίτητο φιλότιμο, που οφείλει να επιδεικνύει ο κάθε πολιτικός.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10358750_336347889852155_1931349439511508029_n.jpg

Είναι όμως για κλάματα το γεγονός ότι ανάμεσα σ αυτόν τον απόλυτα ταπεινωμένο λαό, υπήρξαν τόσοι πολλοί αυστραλοπίθηκοι που τους επέλεξαν, που τους στήριξαν εκλογικά, και που τους έδωσαν το δικαίωμα να βιάζουν με τρόπο τόσο προκλητικό τη λαϊκή ετυμηγορία.

Απίστευτε λαέ… Έχεις μια μοναδική ικανότητα να γίνεσαι τόσο ξεφτιλισμένος όταν καθίστασαι «κυρίαρχος», που ότι και να σου συμβεί πραγματικά το αξίζεις…

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα αποκαλούσα τον εαυτό μου "πατριώτη" με την παραδοσιακή έννοια -ενω πιο εύκολα θα μπορούσα να κατατάξω τον εαυτό μου στην προοδευτική διεθνιστική Αριστερά- αυτό το άρθρο το βρήκα όμως πολύ σωστό, όπως και με ενδιέφεραν πολύ άλλα άρθρα που είδα στο browsing που έκανα. Χαίρομαι πολύ που κρατάτε σαφείς αποστάσεις απο το ντροπιαστικό για την Ελλάδα μόρφωμα της ΧΑ, και σέβομαι την σοβαρότητα με την οποία φαίνεται να έχει στηθεί το blog. Συμφωνώ για τους γελοίους πολιτικούς "άνδρες" που μας κυβερνάνε. Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή