Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΚΕΡΔΗ... ΖΗΜΙΕΣ... ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΣΙΕΣ ΤΣΙΠ(ού)ΡΕΣ

ΤΣΙΠΡΑ…. ΠΟΥ΄ ΝΑΙ – ΠΟΥ΄ ΝΑΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ…. ΨΑΞΕ – ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 - ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Ο καθένας μας θα ήθελε τα εκλογικά αποτελέσματα κάπως… αλλιώς, ανάλογα με την προσδοκία της μονοσήμαντης ψήφου που έριξε στη κάλπη. ΟΜΩΣ δεν μπορούμε να κλείσουμε μάτια και αυτιά, και πολύ περισσότερο τον στόμα μας, στο πραγματικό γεγονός, που δείχνει τη... πορεία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ «ΝΙΚΗΤΗ» ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΔΑΣ …ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ!!!!!!
Σταθμίζοντας τη χρονική συγκυρία, οι μεγάλοι χαμένοι της προχθεσινής εκλογικής αναμέτρησης, είναι κατά σειρά πολιτικής σπουδαιότητας:

  Α.— ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ

1.– Ο πεντόβολος Τσίπρας με τη χούντα σε αναμονή του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έχασαν 88.388 ψήφους, σε σύγκριση με τις ψήφους που είχαν πάρει στις εθνικές εκλογές του 2012. Με λίγα λόγια, ενώ η προδοτική συγκυβέρνηση πολιτικών απατεώνων καταρρέει, ο λαός δείχνει στον αχυράνθρωπο Τσίπρα, ότι δεν τον εμπιστεύεται, ότι δεν τον θέλει ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ από την εκλογική του δύναμη. Με θεωρητική δε, έλλειψη συμμάχων σε άλλους χώρους, τι να τις κάνεις τις εκλογές ρε πολιτικό νούμερο??? Για να αποφύγεις τα χεσίματα εντός των…. συνιστωσών της ανωμαλίας???

2.– Ο παχύσαρκος ιδιαίτερα στον ανεγκέφαλό του Βενιζέλος και το ψευδοΠΑΣΟΚ, αν και συμμάζεψαν από ένστικο αυτοσυντήρησης και μόνο, τον κάθε κοπρίτη που μπαινοβγαίνει παντού και στο ψευδοΠΑΣΟΚ, από το οποίο προέρχονταν, ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ. Έχασαν σχεδόν το 50% της εκλογικής τους δύναμης, που μεταφράζεται σε απώλεια -375.879 ψήφων!!!!

3.– 529.530 ακόμα ψηφοφόροι εγκατέλειψαν τη ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ του σιωνιστή ΣΑΜΑΡΑ και της πολιτικής συμμορίας του, που κουμαντάρουν τη συντηρητική παράταξη της ΝουΔου και την ξεφτιλίζουν καθημερινά με τα προδοτικά ξεπουλήματα του Εθνικού πλούτου. Ο λαός τους δείχνει ξεκάθαρα τον δρόμο για τα γκρεμοτσακίδια. Προσωπικά πιστεύω ότι η συντριβή του είναι πολύ μεγαλύτερη και ανάλογη με αυτήν του μεγαλοπροδότη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, σιωνιστή Βενιζέλου.

4.– Η οργή του λαού, έπεσε κεραυνοβόλα στη προδοτική ψευδοαριστερά ΔΗΜΑΡ, του επίσης σιωνιστή Κουβέλη. Αναλογικά με την εκλογική δύναμη που είχε, η απώλεια -216.291 ψήφων, είναι ακόμα ένας ΔΙΚΑΙΗ και καθολικός ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ.

5.– Πανωλεθρία υπέστησαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες της ερμαφρόδιτης πολιτικής συμπεριφοράς του Πάνου Καμμένου. Πάνο Καμμενε, το πρόβλημα δεν είναι ότι δήθεν σε αποκλείουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αλλά το ότι αλοιθωρίζετε όλοι σας εκεί μέσα, στην ιδέα της συγκυβέρνησης!!!! Με ποιους ονειρεύεσαι ρε Καμμένε, μια δήθεν κυβέρνηση εθνικής ενότητας???? Με ποιο πιθανό κοινό πρόγραμμα, πέρα του ότι θα προσυπογράψεις αναδρομικά όλα τα μνημόνια???? Για τον λαό, πολλές φορές έχετε συλληφθεί, να φτύνετε προς το… ταβάνι, παρά κατά της χούντας. Η πολιτική σου ήταν αυτή που απεικονίζεται στις ιστοσελίδες σας, με ένα επαναλαμβανόμενο και στείρο και ανεποτελεσματικό σύνθημα χωρίς συνέχεια και εγώ τουλάχιστον σας έχω επικρίνει και για έλλειψη συνέπειας. Οι εκλογές απέδειξαν, ότι με τις απόψεις μου συμφωνούν και πολλοί άλλοι. Από εδώ και πέρα, να συμμαζέψεις, τι??????

6.– Ακόμα μια αξιόλογοι εκλογική πανωλεθρία, είναι αυτοί των υποεργολάβων Οικολόγων-πράσινων, των οποίων η μικροδιάσπαση αναπληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα από τους Πειρατές, που χαριεντίζονται με τον…. Καλαφάτη!!!!! Στη κυριολεξία εξαφανίζονται, με απώλεια -133.912 ψήφων, αριθμό τεράστιο για το πρώην μέγεθός τους!!!!

7.– Παρά τον τεράστιο αριθμό κομματικών συνδιασμών, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, αφού δεν υπάρχει πραγματική εναλλακτική επιλογή, παρά μόνο, μια πλειάδα μόνιμων και καινοφανών πολιτικών καιροσκόπων. Η καθήλωση τέτοιων προσώπων, σε ασήμαντα εκλογικά ποσοστά και σε μικρό αριθμό ψήφων, δείχνει ότι παρεούλες 50 έως 150 προσώπων, ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. Καζάκης, Χατζημαρκάκης, Κατσανέβας, Λεβέντης, Αλαβάνος, Τζουμάκας, Τζήμερος, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κολλάτος, Κυνηγοί κλπ εθνοσωτήρες, πρέπει να καταλάβουν, ότι δεν χρειαζόμαστε απορροφητικούς σάκους πάσης διαμαρτυρίας και πάσης μαλακίας. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ μια ανόθευτη νέα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, απαλλαγμένης από τους προδότες του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του Καρατζαφέρη και των εξ αυτών προερχόμενων παραφυάδων, σαν το ΠΟΤΑΜΙ των εργολάβων και τραπεζιτών καναλαρχών.

Β.— ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ

1.– ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ των πρόσφατων ευρωεκλογών, η…. ΑΠΟΧΗ. Όλοι επωφελούνται από τη μη συμπερίληψη των ποσοστών της στα εκλογικά αποτέλεσμα, αλλά κανένας πούστης δεν μπορεί να αγνοεί τους απόλυτους αριθμού, που μας λένε, ότι σε σύγκριση με τις εθνικές εκλογές του 2012, η ΑΠΟΧΗ, αύξησε την εκλογική της δύναμη, κατά +491.746 ψήφους!!!!!! Αν αυτές οι ψήφοι είχαν τη πραγματική τους θέση στον πίνακα ποσοστών των εκλογικών αποτελεσμάτων, από χθες ΝουΔού, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, θα είχαν ξεκινήσει διαδικασίες αντικατάστασης των ηγεσιών τους!!!! Έτσι είναι πεντόβολε και ανίκανε καιροσκόπε Τσίπρα…. ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΕΣΤΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ ΤΟ…. ΜΗΝΥΜΑ????? ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ??????

2.– Ο πλέον κερδισμένος των ευρωεκλογών, είναι ο ΠΟΤΑΜΙσιος Σταύρος Θεοδωράκης, που έτυχε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ προβολής από τα ΜΜΕ των εργολάβων, των τραπεζιτών, χωρίς να λέει απολύτως τίποτα, χωρίς να μαζεύει κόσμο. Λειτούργησε σαν επιτυχημένος σχετικά απορροφητικός σάκος και μάζεψε από παντού, 376.629 ψήφους. Το πρόβλημα του εγκάθετου δημοσιογράφου, όργανου του τροϊκάνικου καθεστώτος, αρχίζει από σήμερα, που θα είναι υποχρεωμένο να παίρνει θέσεις. Δίκοπο μαχαίρι. Αν είναι καταγγελτικός με λόγο ουσίας, θα κάνει ζημιά στο σάπιο καθεστώς και δεν νομίζω ότι γι” αυτό τον επέλεξαν και τον έβαλαν στο πολιτικό σκηνικό. Αν ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να λέει από μαλακίες μέχρι τίποτα, σαν φανερό μπαστούνι του του πολυτραυματισμένου και χαροπαλεύοντος σάπιου καθεστώτος, θα βουλιάξει πολύ πιο γρήγορα από τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, και στις επόμενες εκλογές, θα ακούμε για ΕΛΙΕΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΕΣ!!!!!!

3.– Δεύτεροι μεγάλοι κερδισμένοι, είναι και οι νεοναζί της μασονικής Χρυσής Αυγής. (Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, υπενθυμίζω, ότι υπάρχει η ΥΠΕΡΣΤΟΑ της διεθνούς Χρυσής Αυγής, με κατοχυρωμένον τον ΤΙΤΛΟ παγκοσμίως!!!!!! Η ντόπια Χρυσή Αυγή, δεν μπορεί να χρησιμοποιεί αυτόν τον μασονικό τίτλο, χωρίς τουλάχιστον, την σιωπηρή συκατάθεση της διεθνούς μασονικής υπερστοάς). Πέρα όμως από τη παραδοχή ή μη της πραγματικής μασονικής ταυτότητας των εγχώριων νεοναζί, στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, κατέγραψαν ουσιαστική νίκη, αφού ΑΥΞΗΣΑΝ την εκλογική τους δύναμη, κατά +110.384 ψηφους!!!!! Αυτή την εκλογική νίκη, δεν μπορεί να την αγνοήσει ή να την αμφισβητήσει κανείς. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να μη μας επιτρέψει να αντικαταστήσουμε τη συγκυβερνητική φασιστική χούντα με μία με…. ονομασία προέλευσης!!!!!!

4.– Αρκετά κερδισμένο και το ΚΚΕ, το οποίο πήρε μια γερή ανάσα +70.240 ψήφων. Σε ποσοστό αύξησης φαίνεται σημαντικό, αλλά ο πραγματικός αριθμός, σε σύγκριση με τα όσα τραβάμε, είναι ασήμαντος. Αν ήταν σημαντικός ο απόλυτος αριθμός, θα πρέπει να αναφερόμασταν σε επιτυχίες του Κατσανέβα, του Λεβέντη κλπ, για τις ψήφους μου μάζεψαν.

5.– Ανούσια ανάσα για τον ετοιμοθάνατο ΛΑ.Ο.Σ. του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη. Επωφελήθηκε του ότι αφού έφυγε σταμάτησαν να τον βαράμε, αφού δέρναμε άλλους και προσεταιρίστικες +56.821 ψήφους πελαγοδρομούντων.

6.– Κάτω από άλλες συνθήκες, δεν θα ανάφερα τον προσφάτως εισαγόμενο Χατζημαρκάκη, πρώην ευρωβουλευτή της Γερμανίας. Όμως επειδή είναι κλασικό δείγμα πολιτικού αμοραλισμού, ανθρώπου που θέλησε να εκμεταλλευτεί τη πολιτική και οικονομική μας κρίση, αντί να ρισκάρει σίγουρη ήττα στη Γερμανία, πρέπει να τον δείξουμε ως κακό παράδειγμα ουσιαστικού πολιτικού καιροσκόπου. Αρκετά υπερευρωπαϊστής, έτυχε σημαντικής προβολής από τα ΜΜΕ, αλλά δεν είχε να πει τίποτα για να συγκινήσει.

Νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω άλλα. ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ και ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, για να μη σας δουλεύουν Σαμαράδες, Βενιζέλοι, αλλά και πεντόβολοι Τσίπρες!!!

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου