Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΚΑΡΟΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η Ελλάδα πλέον δεν έχει κυβέρνηση, αλλά ένα παντελώς απονομιμοποιημένο δίδυμο σφετεριστών της εξουσίας, και το μοναδικό που οφείλει να κάνει είναι να παραιτηθεί άμεσα και να προκυρήξει εθνικές εκλογές...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRmAA8yALCr4CwZiC3OPxP-HC0BeiOcxuImmi2LWjY07e0BrC4

Όσο για το θλιβερό πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον άνθρωπο που επί των ημερών του, η εθνική κυριαρχία παραδόθηκε αμαχητί, και ο ίδιος προτίμησε να καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στις κατοχικές δυνάμεις, οι επιλογές που μένουν είναι δυο. 

Η πρώτη του επιλογή....
είναι να καλέσει άμεσα τον απονομιμοποιημένο πρωθυπουργό - ανδρείκελο, και να του ζητήσει να υποβάλει πάραυτα την παραίτησή του...

Η άλλη του επιλογή είναι να παραιτηθεί ο ίδιος για να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις με πρώτο στόχο την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και του τσαλαπατημένου Συντάγματος από τους κατοχικούς τοποτηρητές. 

Οποιαδήποτε άλλη στάση τον καθιστά απόλυτα συνένοχο στην απόλυτη κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας, αφού μετά και από το χθεσινό αποτέλεσμα, αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ουδεμία πράξη δικαιούνται να προσυπογράψουν, όντες αυτοδίκαια και οι δυο καθολικά απονομιμοποιημένοι.

Ο σφετερισμός της εξουσίας συνιστά έγκλημα εσχάτης προδοσίας.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Σχετικό μας άρθρο...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου