Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ωρολογιακές βόμβες

Εν μέσω πανδημίας διαπράττονται τραγικά λάθη με όλους αυτούς τους υποτιθέμενους μετανάστες... 

μέλους της ΠΓ της ΔΗ.ΠΟ.Σ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"

Λάθη, τα οποία θα επιδράσουν καταλυτικά στον κοινωνικό ιστό της χώρας μας - κατά πρώτον και κύριο λόγο, όπως εξελίσσεται αυτή τη στιγμή - αλλά και στην υγεία των Ελλήνων. Όλη αυτή λοιπόν η κατάσταση, θα καταρρακώσει και το ηθικό μας, το οποίο παρ΄ όλες τις δύσκολες στιγμές, είναι αρκετά υψηλό. Οπότε, μαζί με το οικονομικό πρόβλημα που έχουμε με τη εξαφάνιση της όποιας παραγωγής στη χώρα μας, θα κάνει πολύ δύσκολη την υπεράσπιση των συνόρων μας. 

Το θέμα των κρουσμάτων, στους πολυάριθμους υποτιθέμενους μετανάστες, διαχειριστικά έχει να κάνει με όλους αυτούς που έχουν επιλεγεί - τιμηθεί να χειριστούν αυτό το τεράστιο πρόβλημα. 

Κι εδώ θέλω να κάνω μία διευκρίνιση, οι γιατροί στο δικό τους τομέα ευθύνης, λειτουργούν μια χαρά, γιατί έτσι πρέπει να κάνουν για τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Η διαχείριση όμως, όλων αυτών που...
εισέρχονται στη χώρα με αυτόν τον τρόπο, έχει να κάνει με το κράτος και οι διαχειριστές ως αιρετοί φέρουν μεγάλη ευθύνη. 

Όπως καταλαβαίνετε, όλοι αυτοί λειτουργούν σαν ωρολογιακές βόμβες που πλέον μεταφέρονται στο εσωτερικό της χώρας μας, με ελαφρά τη καρδία στο όνομα του πλουτισμού και φυσικά της αχόρταγης απληστίας. Τώρα πλέον έρχονται να συμπληρώσουν την διασπορά του ιού όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που έχουν μέσα τους ένα άλλο πάθος , το πάθος του σεξ. 

Αυτοί που έχουν πάθη, είναι η πιο εκμεταλλεύσιμη ομάδα. Δεν σκέφτονται όμως, ούτε τις δικές τους οικογένειες, πόσο μάλλον τους υπόλοιπους. Γίνονται και αυτοί συνένοχοι, στο μεγάλο αυτό έγκλημα, διότι μετατρέπουν τον εαυτό τους σε ωρολογιακή βόμβα λόγω της τρέλας τους - πάθους. 

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί όλη αυτή η κατάσταση με δυναμισμό, γιατί αφορά την μελλοντική μας πορεία ως μιας συμπαγούς κρατικής οντότητας, χωρίς απώλειες είτε σε έμψυχο δυναμικό, είτε εδαφικές. Με λίγα λόγια, δεν μας περισσεύει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου