Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Εμμισθο «τσουτσέκι» των εξουσιαστών του πλανήτη.

Βλέπω πολλούς χθες και σήμερα να αναδημοσιεύουν τις ...παπαρολογίες ενός «φιλοσόφου» της κακιάς ώρας, που είναι κατά των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Του Μπερνάρ Ανρί Λεβί. Και παράλληλα ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει πανδημία, αλλά πρόκειται για μια εβραϊκή συνωμοσία. Πάμε λοιπόν να δούμε ποιος είναι αυτός ο περιβόητος Μπερνάρ Ανρί Λεβί...

μέλος της ΠΓ της ΔΗ.ΠΟ.Σ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"

Κατ’ αρχήν είναι Εβραίος! Σημαίνει κάτι αυτό; Κατ’ ανάγκην όχι. Δείτε όμως την διαδρομή του...
Άρχισε να το παίζει «φιλόσοφος» γύρω στο 1976. Το «φιλοσοφικό» έργο του υπέστη δριμύτατη κριτική, ως στερούμενο οποιασδήποτε σοβαρότητας, γεμάτο από χονδροειδή λάθη ή και πλαστογραφίες. 

Ο Καστοριάδης έγραψε ότι "αποτελεί μεγάλο σκάνδαλο σε μια χώρα τόσο υψηλού πολιτισμού, ένας «συγγραφέας» που γράφει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, ένα ρετάλι, να γίνεται της μόδας".

Παρόλα ταύτα, υπήρξε μέλος του «Συμβουλίου Ειδικών» γύρω από τον Φρανσουά Μιτεράν. Όχι λόγω του «φιλοσοφικού» έργου, αλλά λόγω του πολιτικού ακτιβισμού του. 

Ποιος ήταν αυτός ο πολιτικός ακτιβισμός; Λοιπόν:
Το 1981, βοήθησε τους Αφγανούς μουτζαχεντίν να φτιάξουν το «Ράδιο Καμπούλ». Υποστήριξε τον σιωνισμό και...
το κράτος του Ισραήλ σε κάθε σύγκρουση με τους Παλαιστίνιους. 
Πίεζε τον Μιτεράν να βομβαρδίσει τη Σερβία ήδη από το 1992. Κατέβηκε μάλιστα, μαζί με τον Γκλικσμάν, τον Αλέν Τουρέν και άλλους «διανοούμενους» στις ευρωεκλογές του 1994 με τη λίστα «Η Ευρώπη αρχίζει από το Σεράγεβο», η οποία, αν και τα πήγαινε πολύ καλά στις δημοσκοπήσεις των εβραϊκών μίντια (την ανέβαζαν στο 12%), μόλις και μετά βίας απέσπασε το 1%.

Ένθερμος υποστηρικτής των ΗΠΑ και του πολέμου του Μπους στο Ιράκ, ο Λεβί παραμένει «σοσιαλιστής». Ένας «σοσιαλιστής» που χαρακτηρίζει συλλήβδην «Ναζί» και «εκπροσώπους του ολοκληρωτισμού» σχεδόν όλους τους γνωστούς αριστερούς διανοούμενους της Γαλλίας (Αλτουσέρ, Μπετελέμ, Μπαλιμάρ, Μπενσαΐντ, Καστοριάδη, Μπουρντιέ κ.ά.). Ένας «σοσιαλιστής» ζάπλουτος, ιδιοκτήτης, μέτοχος ή διευθύνων σύμβουλος πολλών επιχειρήσεων και έμμισθο «τσουτσέκι» των εξουσιαστών του πλανήτη.

Αυτόν τον τύπο λοιπόν, μας μοστράρουν δυο μέρες τώρα οι υποστηρικτές της σιωνιστικής συνωμοσίας του COVID-19.

Τουλάχιστον, ρε παλουκάρια, πριν επικαλεστείτε την «αυθεντία» του κάθε «φιλοσόφου παπάρα», ψάξτε το πρώτα. Διότι γελοιοποιείτε, άθελά σας, τις απίθανες θεωρίες σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου