Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ο παιάνας αβάντι μπρόκολο θα αντηχεί έξω από τις εθνικοποιημένες τράπεζες...

Από τις οποίες θα βγαίνουν οι ευτυχισμένοι ψηφοφόροι κοψομεσιασμένοι από το βάρος του χρήματος που θα μοιράζει ο ηγέτης Λαφαζάνης του οποίου η υπογραφή είναι κάτω από την παραχώρηση ολόκληρων στρεμμάτων παρθένας Ελληνικής γης στην ΤΕΡΝΑ, για να την κάνει αμμοχάλικο...


του ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΑΡΟΥ

Ας σοβαρευτούμε... Είναι τόσο αγανακτισμένοι και πιεσμένοι οι Έλληνες που τον Αύγουστο πλήρωσαν στο ταμείο της Μέρκελ (λέγεται και ελληνικό δημόσιο) 4,4 δις. Με τα μαγιό πήγαιναν στην εφορία να πληρώσουν την πρώτη δόση φόρου εισοδήματος ενώ οι φόροι μέσω τελωνείων πληρώθηκαν μέχρι κεραίας από τους εισαγωγείς. Οι ίδιοι, που ωρυόταν ότι λόγω των capital controls δεν μπορούσαν να... εργαστούν και καταστρέφονταν οι επιχειρήσεις τους. Μιλάμε για τεράστια αγανάκτηση των Ελλήνων που θα τους "μαυρίσουν" όλους στις εκλογές! 

Πώς είναι δυνατόν η αγορά να έχει στεγνώσει και οι Έλληνες να "σκάνε" 4,4 δις ενώ ήδη έχει συμφωνηθεί Μνημόνιο 3  παράλληλα  με προεκλογική περίοδο που ως είθισται τα έσοδα πέφτουν λόγω πολιτικών εξελίξεων είναι εξίσωση επιπέδου Αϊνστάιν! Μάλλον το γουστάρει το πετσί σας το γδάρσιμο. Μάλλον η περηφάνια των φορολογούμενων είναι τόσο μεγάλη που λέρωσαν τα βρακιά τους με το που άκουσαν τον Αλεξιάδη να βγάζει λόγους πύρινους εναντίον των ξεσκισμένων από μνημόνια Ελλήνων. 

Δεν δικαιολογείται η ανέχεια του λαού με το γέμισμα των ταμείων της Γερμανίας. Δεν υπάρχει λαός στον πλανήτη που να τον δέρνουν κι αυτός να λέει "σε πληρώνω όσο-όσο να μου κάνεις και φάλαγγα".  Μπα, ούτε επί Τουρκοκρατίας δεν υπήρχε αυτή η υποτέλεια. Μην βρίζουμε τους ραγιάδες γιατί στο κάτω-κάτω εκεί είχαν και έναν Ιμπραήμ πασά που έτρεμες τα μούτρα του πριν από το γιαταγάνι του. Σήμερα κλάνουμε μέντες με το που βλέπουμε τον ντολμά με το προκοίλι, που το μόνο όπλο που έχει για να σε απειλήσει είναι ότι θα σου πάρει τα κινητά και ακίνητα. Αντί, να του χώσεις μία περιποιημένη μπάτσα, στέκεσαι στην ουρά ως νοικοκύρης να παραδώσεις τα ευρωδάκια στον μπεζαχτά για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες και μετά εσύ τι θα κάνεις;!

Δεν υπάρχει μισθός αυτή την στιγμή στην Ελλάδα που να μπορεί να ανταποκριθεί στην φορολογία. Δεν μιλάμε φυσικά για τον ιδιωτικό τομέα διότι εκεί είναι ανύπαρκτος. Μιλάμε για το μοναδικό χρήμα που κυκλοφορεί, τον μισθό των δημοσίων υπαλλήλων. Ας βγει ένας από τους πιο καλοπληρωμένους δημόσιους υπαλλήλους να αποδείξει πως ο μισθός του ανταποκρίνεται στην φορολογία. Που βρίσκονται λοιπόν τα λεφτά;

Το αδύναμο σημείο σου το βρήκε ο Λαφαζάνης και τσουπ στην αμόλησε την λύση: Θα εθνικοποιήσει τις Τράπεζες, αλλά θα μείνει και στην Ε.Ε. Εδώ σωπαίνουν τα πουλιά και τ' αηδόνια. Θα κυβερνήσει ο Λαφαζάνης και αφού βγάλει την χώρα από το ευρώ θα εθνικοποιήσει τις προσαρμοσμένες στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (που κόβει το ευρώ) ελληνικές τράπεζες και θα αλλάξει όλη την οικονομική κατάσταση του πλανήτη. Μέχρι και ο Βορειοκορεάτης Κιμ δεν κοιμήθηκε το βράδυ μετά από τις δηλώσεις Λαφαζάνη διότι ως γνωστό για τις διεθνείς συναλλαγές της Β. Κορέας χρησιμοποιεί ευρώ. Τι θα κάνει ο Κιμ αν τολμήσει ο Λαφαζάνης να πλήξει με αυτό τον τρόπο το ευρώ;!

Ο παιάνας αβάντι μπρόκολο θα αντηχεί έξω από τις εθνικοποιημένες τράπεζες από τις οποίες θα βγαίνουν οι ευτυχισμένοι ψηφοφόροι κοψομεσιασμένοι από το βάρος του χρήματος που θα μοιράζει ο ηγέτης Λαφαζάνης του οποίου η υπογραφή είναι κάτω από την παραχώρηση ολόκληρων στρεμμάτων παρθένας Ελληνικής γης στην ΤΕΡΝΑ, για να την κάνει αμμοχάλικο. Βίβα λα ρεβολουσιόν ντε Λαφαζάν.

Οι προεκλογικές εξαγγελίες  όλων, και περισσότερο των "αντιπολιτευόμενων", αποδεικνύουν ότι όλοι τους ξέρουν με τι λαό έχουν να κάνουν. Από την στιγμή που βλέπουν πως ό,τι και να επιβάλλεις στον Έλληνα αυτός θα το αποδεχθεί πληρώνοντας την κατοχή του, για ποιο λόγο να μην λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι; 

Έφτασε ο Μεϊμαράκης  στην ομιλία του στο Ηράκλειο να πει ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κρήτη στην πορεία ανάπτυξής της. Και δεν έπεσαν γιαούρτια μαζί με τον πήλινο κεσέ. Πήγε στην περιοχή με τις περισσότερες περιπτώσεις αυτοκτονίας από το 2010 να τους πει ότι με αυτόν τον τρόπο θα αναπτυχθεί όλη η Ελλάδα. Εντάξει, οι προδοταραίοι παλαμακιστές δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κατουράνε διά της ψήφου στους τάφους των αυτόχειρων συμπολιτών τους, ο Μεϊμάρακης από την άλλη μάς υποσχέθηκε ότι θα μάς κάνει όλους να ψάχνουμε σχοινί να κρεμαστούμε και φυσίγγια να γεμίζουμε τις καραμπίνες.


Μπορεί βέβαια ο Βαγγέλας να έχει στο μυαλό του να βάλει φορολογία και στην αυτοκτονία. Δέκα χιλιάδες (και βάλε) αυτοκτονίες πήγαν χαμένες, να πάνε άλλες τόσες άχρηστες; Ρίξε 10,000 ευρώ φόρο αυτοκτονίας για κάθε οικογένεια αυτόχειρα και τσουπ έβγαλες την δόση για την ΕΚΤ. Γιατί αν επιβάλλει διπλότυπο αυτοκτονίας νομίζετε ότι ο Νεοέλλην δεν θα πάει να το πληρώσει πριν βάλει θηλιά στον λαιμό του; Είναι το καθήκον του πολίτη να κάνει τα πάντα υπέρ του Κράτους. Είτε είναι ελεύθερο, είτε κατακτημένο ο Νεοέλλην είναι άνθρωπος του καθήκοντος. Του καιροσκοπικού καθήκοντος διότι για το πατριωτικό το απέδειξε: Το έχει κάνει κέρματα ακουμπώντας το στον γκισέ της υποτέλειας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου