Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΙ και πολιτικά τιποτένιοι στη βρώμικη συνωμοσία της ντροπής

Πόσοι ελεεινοί στο κυβερνητικό και το κοινοβουλευτικό σας τσίρκο αρνούνται τη γενοκτονία των Ποντίων και γιατί δε τους αποπέμψατε??? Τι σόι επιλεκτικός ανθρωπισμός… επιλεκτική ευαισθησία… και επιλεκτική πολιτική ορθότητα είναι τούτη???...


Όχι δεν είμαι και δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής του Δ. Καμμένου και των ΑΝΕΛ.  Έχω άλλωστε καθαρή γνώμη για τον ερμαφρόδιτο ρόλο αυτού του κόμματος, και την έχω εκφράσει δημόσια και κατ επανάληψη, όταν πολλοί αφελείς έπιναν νερό στ όνομά τους.

Και φυσικά δεν έχω καμία πρόθεση να τον υπερασπιστώ, πολύ δε περισσότερο που ο γλοιώδης, ευθυνόφοβος και στρουθοκαμηλίζων τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται την προσωπική του υπόθεση, μη υπερασπιζόμενος  τις αντιλήψεις του και αποδίδοντας τα πάντα στους hackers, προσωπικά μου προκαλεί αηδία. Ο τύπος είναι γελοίος πολιτικά, και από αυτή την άποψη με αφήνει παντελώς αδιάφορο και δε τον στηρίζω.

Αυτό όμως που έχει σημασία για όλους εμάς, είναι να κατανοήσουμε και φυσικά να ξεβρακώσουμε το βρώμικο παιχνίδι, ενός βρώμικου συστήματος, που βρήκε την ευκαιρία στο πρόσωπο ενός πολιτικού καιροσκόπου, όχι μόνο να ενοχοποιήσει κάθε αντίσταση στο αίσχος του νεοταξίτικου καθωσπρεπισμού, αλλά να εμφανίσει ως απόλυτα νομιμοποιημένο και αποκλειστικά αποδεκτό, ένα σύστημα αντιλήψεων άθλιο, αξιακά διαστροφικό, πολιτισμικά δόλιο, κοινωνικά και πολιτικά ένοχο, μέσα από το οποίο επιχειρείται να...
μεταλλαχθούν οι κοινωνίες των ανθρώπων σε αγέλες ανθρωποειδών, μέσα στη βρώμικη νεοταξίτικη χορογραφία που συντονίζουν.

Κι αυτή η άθλια συγχορδία των εκπολιτισμένων του αναχρονισμού, ζέχνει από παντού μπόχα και αηδία, αφού εκδηλώνεται παράλληλα και ως μια συνωμοσία σιωπής όλων των συνενόχων, για την εθνική προδοσία που συντελέστηκε στη Θράκη, και για την οποία βγάζει το σκασμό, όλο το σύστημα της χολυγουντιανής επικοινωνίας, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας, και φυσικά οι Καμμένοι στο σύνολό τους, που τρέχουν να κρυφτούν σαν δαρμένα σκυλιά, ενώ αυτό που θα έπρεπε ήταν να ρίξουν την επόμενη στιγμή τη συγκυβέρνηση των αθλίων, στέλνοντας σαφές μήνυμα σε όλους πως η προσήλωση στην εθνική κυριαρχία και το σταθερά ανοικτό μέτωπο απέναντι σε όλους όσους επιβουλεύονται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, είναι πάνω από ιδεοληψίες, μικροκομματισμούς και προσωπικές καριέρες των ελάχιστων και των τιποτένιων.

Ας επανέλθουμε ωστόσο στο πρόβλημα…
Ο φοβικός και άτολμος Δ. Καμμένος, εκδιώχθηκε από τη συγκυβέρνηση της ντροπής, γιατί έχει διατυπώσει λέει «ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά» σχόλια στο λογαριασμό του στο Twitter. Διέρρευσε μάλιστα πως το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) είχε ενημερώσει έγκαιρα τους αρμοδίους για το ποιόν του ανδρός...

Τι προκύπτει λοιπόν πίσω από αυτή την απίστευτη φαρσοκωμωδία???

Πρώτον: Το να αντιμετωπίζεις τη λαθρομετανάστευση με πραγματικούς όρους, που δε θα συγκαλύπτουν το πρόβλημα, και που δε θα εξαντλούνται στην ανθρωπιστική πλευρά του ζητήματος, αλλά θα συνυπολογίζουν και τη γεωπολιτική του διάσταση, είναι μεμπτό, εγκληματικό και απαράδεκτο. 
Το να πλειοδοτείς όμως σε λαθρολαγνεία, αδιαφορώντας για τις λοιπές συνέπειες σε βάρος της χώρας σου, και να μετατρέπεις τη νησιωτική παραμεθόριο σε πυριτιδαποθήκη του Ισλαμοφασισμού, είναι αποδεκτό, πολιτικά ορθό και επιβεβλημένο, για να δώσεις τα διαπιστευτήρια σου στο φιλάνθρωπο Σόρος.

Δεύτερον: Το να αντιστέκεσαι στον απόλυτο κατεξευτελισμό της ζωής καταγγέλλοντας τα πάρτι των ομοφυλόφιλων, και να διεκδικείς διαφορετικά πρότυπα για την κοινωνία και τη νεολαία σου, είναι μεμπτό, κατακριτέο, ομοφοβικό και απαράδεκτο. 
Το να ανέχεσαι αυτό τον εξευτελισμό, να τον ενισχύεις, να τον αναγορεύεις σε μέρος των κοινωνικών και αξιακών προτύπων σου, είναι σύγχρονο, αποδεκτό, δημοκρατικότατο και επιβεβλημένο από τα «νέα ήθη» με τα οποία επιχειρείται να μπολιαστεί η σύγχρονη κοινωνική αντίληψη.

Το να σου πλασάρουν κάποιοι ως αποδεκτό το θέαμα δυο ξεφωνημένων μουστακαλήδων να φιλιούνται και να χαμουρεύονται στην πλατεία Συντάγματος ωσάν να πρόκειται για την κρεβατοκάμαρά τους, είναι αποδεκτό. 
Το να αηδιάζεις στη θέα αυτής της ξεφτίλας, και να απαιτείς το αυτονόητο, δηλαδή να μη γίνεται δημόσιο θέαμα και να μην πλασάρεται ως πρότυπο για μια νέα γενιά με διαβρωμένες αξίες, είναι καταδικαστέο και απαράδεκτο.

Τρίτον: Και το ΚΙΣ??? Γιατί πρέπει να έχει λόγο  για τα πάντα το ΚΙΣ??? 
Ποιος κερατάς αναγνωρίζει στο ΚΙΣ το δικαίωμα να θυμάται τη δική του γενοκτονία και να ξεχνά τις γενοκτονίες όλων των άλλων??? 
Ποιος το αβαντάρει και ποιος αποσιωπά τη γενοκτονία που συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας το Ισραήλ, δολοφονώντας στη Γάζα ανήλικα παιδάκια???  
Πόσοι ελεεινοί στο κυβερνητικό και το κοινοβουλευτικό σας τσίρκο αρνούνται τη γενοκτονία των Ποντίων και γιατί δε τους αποπέμψατε??? 
Τι σόι επιλεκτικός ανθρωπισμός… επιλεκτική ευαισθησία… και επιλεκτική πολιτική ορθότητα είναι τούτη???

Από πού κι ως που είναι έγκλημα να λες τα πράγματα με τα όνομά τους μιλώντας  για την Εβραϊκή αφρόκρεμα (όχι το λαό), και συνιστά δίκαιο και νομιμότητα να αποκρύπτεις συστηματικά τα εγκλήματά τους???
  • Γιατί βρε γλίτσα Δημήτρη Καμμένε δεν υπερασπίζεσαι ξεκάθαρα και ασυμβίβαστα τις απόψεις σου και επιχειρείς να κρυφτείς πίσω από hackers???
  • Γιατί βρε πολιτικέ σαλτιμπάγκο Πάνο Καμμένε, δεν υπερασπίζεσαι τα στελέχη σου, τις απόψεις σου, την αλήθεια,  και όλα όσα ψευδώς ισχυρίζεσαι ότι πιστεύεις, και παραμένεις σφιχταγκαλισμένος με την υπουργική καρέκλα παραμένοντας και στηρίζοντας τη συγκυβέρνηση της ντροπής???

Σχετικά μας άρθρα...

Ερωτάται ο κ. Παπαδημούλης και τα λοιπά τενεκεδένια ανθρωπάκια της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς...



2 σχόλια:

  1. Μα αυτά τα "γιατί" στο τέλος απαντώνται αμέσως μετά:
    Γιατί παραμένει σφιχταγκαλισμένος με την υπουργική καρέκλα.
    Γιατί είναι ένας αηδιαστικός "εαυτούλης" να γιατί.
    Όσο για τα άλλα, τη λαθρολαγνεία, το μίσος για οτιδήποτε πατριωτικό
    και Ελληνικό, την ταύτιση με την Εβραϊκή εμπορευματοποίηση και καπηλεία
    του ολοκαυτώματος ( που υπήρξε ποσοτικά, σχεδόν μόνο το ένα τέταρτο του
    ολοκαυτώματος του Ρωσικού λαού), το πρόσταγμα της ομοφυλοφιλίας ως
    λαμπρή και εξαίρετη διαφορετικότητα, που κοντεύει να γιορτάζεται κι' όλας
    σαν Εθνική γιορτή του φυσιολογικού, όλα αυτά λοιπόν εκτός της στόχευσης
    εναντίον του συνδετικού κρίκου που συνδέει παραδοσιακά τους Έλληνες,
    αποπειρώνται δια της βίας να ενσωματωθούν και στην Αριστερή ιδεολογία με
    σκοπό να την ξεφτιλίσουν και να την καταστήσουν απεχθή ως πολιτική επιλογή.
    Και το καταφέρνουν θαυμάσια.
    Και αυτοί οι ηλίθιοι που δεν συμμετέχουν σε όλα αυτά στην Αριστερά, τα
    καταπίνουν και δεν λένε κουβέντα, για να μην "φασιστοποιηθουν"!!
    Αυτό το τροπάρι κρατάει αρκετά χρόνια διαρκώς.
    Ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι, τους έχουν πάρει αυτό είναι σίγουρο.
    Αλλά παρ' όλα αυτά πάνε και τους ψηφίζουν, εκτός το ότι τους ανέχονται.
    Αυτούς τους άθλιους λακέδες που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα γράφοντας
    την Πατρίδα τους στα παλιά τους τα παπούτσια.
    Αυτό που δεν φαντάζονται, είναι ότι δεν θα βρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ να τους λυπηθεί
    αν συμβεί κάτι απευκταίο, σκοτεινό και παράδοξο.
    Εκτός απ' τους ήδη λοβοτομηθέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΙΣ κύριε, έχει σοβαρό λόγο να αναμειγνύεται : Υπερασπίζεται την αποκλειστικότητα των Γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, ως εάν κανένας, άλλης εθνικότητας/θρησκεύματος να μην πέρασε ποτέ από εκεί, παρά μόνον Εβραίοι.
    Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, αυτό, αποτελεί την πεμπτουσία της διεθνούς προπαγάνδας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή