Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Επικίνδυνη παγίδα γεμάτη θανατηφόρα χημικά όπλα το τρένο των Ναζί(;)

Η ιστορία για το γεμάτο χρυσό και έργα τέχνης κρυμμένο τρένο των Ναζί αποτέλεσε μία από τις αγαπημένες θεωρίες «συνωμοσίας» στα διεθνή ΜΜΕ ολόκληρο το καλοκαίρι. Όμως όπως όλα δείχνουν, το σίριαλ όχι μόνο δεν πρόκειται να πάρει τέλος, αλλά αποκτά και μία πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή... 
Επικίνδυνη παγίδα γεμάτη θανατηφόρα χημικά όπλα το τρένο των Ναζί(;)
Καθώς η νέα θεωρία που ακούστηκε σήμερα στην χώρα αναφέρει ότι το τρένο δεν είναι φορτωμένο με χρυσό αλλά με πολύ επικίνδυνα χημικά όπλα.
Την φήμη αυτή την έδωσε ένας πανεπιστημιακός στο στρατιωτικό Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, ο οποίος επιμένει ότι το φορτίο ίσως αποδειχτεί φονικό. Ο καθηγητής Στάνισλαβ Πόπιελ, είπε σε πολωνική εφημερίδα, ότι το πολύ επικίνδυνο αέριο Tabun...
ίσως βρίσκεται πάνω στο θαμμένο τρένο. To Tabun είναι το πιο τοξικό χημικό αέριο, το οποίο επιδρά στο νευρικό σύστημα, και μία ελάχιστη έκθεση σ” αυτό μπορεί να προκαλέσει το θάνατο.

Κατά την διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου, το Τabun παραγόταν στην Γερμανία, σε ένα εργοστάσιο στην πόλη Dyhernfurth. Κατά την διάρκεια του πολέμου, κατασκευάστηκαν πάνω από 12.500 τόνους πριν το εργοστάσιο κλείσει από τον Σοβιετικό Στρατό.
Ο καθηγητής επιμένει ότι είναι πολύ πιθανό μεγάλο μέρος του φορτίου του τρένου να είναι αυτό το χημικό όπλο. Και ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από τις αρχές, γιατί αν απελευθερωθεί από λάθος στον αέρα θα πρέπει να εκκενωθεί μία μεγάλη περιοχή και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Προς το παρόν, η έρευνα συνεχίζεται με ειδικές μονάδες οι οποίες είναι εκπαιδευμένες στις νάρκες, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι το τρένο είναι παγιδευμένο. Ενώ, μέσα στις παράπλευρες θετικές επιδράσεις από την ιστορία του «χρυσού τρένου» είναι ότι αποδεικνύεται όντως… χρυσό για τους κατοίκους της περιοχής που δέχονται μεγάλα κύματα τουριστών.
Μάλιστα υπάρχουν πλέον και τουρς στις υπόγειες στοές που αφθονούν στην περιοχή, για όσους θέλουν να αισθανθούν λίγο από το ρίγος ενός χρυσοθήρα. Και ίσως και την απογοήτευσή του αν όντως αποδειχθεί ότι ο θησαυρός δεν ήταν παρά επικίνδυνος… άνθρακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου