Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Μια χειραγωγούμενη μαριονέτα, δε μπορεί να αποτελεί εγγύηση για τα μελλούμενα

Είναι καλό που ο πρωθυπουργός της χώρας αρνήθηκε να συμμετάσχει στη σύνοδο για την αντιμετώπιση του ISIS την οποία συγκάλεσε ο Μπαράκ Ομπάμα??? Αναμφισβήτητα Ναι...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας κωλοτουμπας

Και γιατί ο ίδιος δε θα είχε δικαίωμα λόγου σ αυτή τη σύνοδο, αλλά κυρίως γιατί η παρουσία των Σκοπίων σ αυτή, θα ήταν με το όνομα "Μακεδονία" και όχι FYROM όπως θα έπρεπε. Ωστόσο, καλό είναι  όλοι εμείς να κρατάμε μικρό καλάθι μιας...

και το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για μια κίνηση πρόσκαιρου εντυπωσιασμού, αφού ο πρωθυπουργός και το κόμμα του, μόνο για σθεναρή στάση απέναντι στις εθνικές μας προτεραιότητες δε φημίζονται. 


Θα πρέπει παράλληλα να μην μας διαφεύγει ότι μιλάμε για έναν πρωθυπουργό της κωλοτούμπας και της αυτοαναίρεσης, που δυστυχώς όλα δείχνουν πως η θλιβερή του θητεία θα είναι ταυτισμένη με το "κλείσιμο" γεωστρατηγικών προτεραιοτήτων που θα σημαδέψουν τη χώρα ανεξίτηλα.

Ο πρωθυπουργός του πιο κίβδηλου δημοψηφίσματος στον πλανήτη, δε μπορεί και δε θα είναι ποτέ η εγγύηση για την αποτροπή των όσων μεθοδεύονται σε βάρος του τόπου.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

2 σχόλια:

  1. Εγώ αυτό που είδα χθες κοιτάζοντας στα κανάλια της διαπλοκής (μέσα και η Ερτ1) ήταν πως ο Τσίπτρας εκτός απο εθνικός μειοδότης είναι και ο εθνικός καραγκιοζης. Είδα πως συναντήθηκε λοιπόν παρέα με τον υπουργό εξωτερικων, τον Κοτζιά(αυτός που χορευε μεθυσμένος με τους άλλους Νατοικούς στη Ατάλλεια της Τουρκίας), με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας και χαρούμενοι μιλάγανε για μπάσκετ κτλ. Και ούτε μια κουβέντα για τα έκτροπα που γινονται στην Βόρεια Ηπειρο.
    Έπειτα στην Ερτ1 ήταν ένα άλλο ραμολιμέντο, έναν Τσουκαλά, που έλεγε πως σε 50 χρονια οι νέοι σε σχέση με τους γέρους θα είναι πολλοί λιγότερο για αυτό πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα και να υποδεχτούμε και άλλους "νέους" για να μην έχουμε δημογραφικό πρόβλημα. Ουτε κουβέντα φυσικά πως απο τα στατιστικά στοιχεία λόγω "κρίσης" οι γεννήσεις έχουν μειωθεί και οι θάνατοι είναι περισσότεροι και η διαφορά τους απο το 2011 μέχρι σήμερα είναι 80.000!! Αλλά μια στιγμή, αυτό δεν είναι πρόβλημα.. Δεν χρειάζεται να κάνουν παιδιά οι Έλληνες, να φέρουμε απο έξω έτοιμο πράγμα.
    Και την άλλη θυμήθηκα, τον Τσίπρα, να ακούει αυτά που του έλεγε ο Κλίντον (αυτός που αιματοκύλισε την Γιουγκοσλαβία) οτι είναι σκύλος και έφτασε την ανάπτυξη και κάτι άλλες τέτοιες βλακείες.
    Αυτή η βρωμοκυβέρνηση μαζί με τους χαφιέδες τους προκειται για ένα μαπετ σοου στην κυριολεξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος πιστεύει πρωθυπουργούς - σουπιές είναι χαμένος από χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή