Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί το έκτρωμα του Λαφαζάνη, συνιστά δόλιο και επικίνδυνο ανάχωμα έτοιμο να χτυπήσει πισώπλατα την Ελλάδα???

Ένα νέο καρκίνωμα γεννιέται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα, με τιμονιέρη το Λαφαζάνη, με συγκυβερνήτες ένα τμήμα από την αφρόκρεμα του ΣΥΡΙΖΑίϊκου καιροσκοπισμού... 


Και με φιλοδοξία να συσπειρώσει την κινούμενη άμμο του εκλογικού σώματος, που στο όνομα της δήθεν «αριστερής – δημοκρατικής» παράταξης, έχει καταστεί αντικειμενικά συνένοχη, σε κορυφαία εγκλήματα σε βάρος του τόπου.

Η αρνητική κριτική με την οποία τοποθετούνται απέναντι σ αυτό το καρκίνωμα, ομάδες εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων, δεν πρέπει να εξαπατά πολίτες σκεπτόμενους, αφού η βασική επιδίωξη αυτής της «κριτικής», είναι να καταστήσει «εμπορικό» πολιτικά το όνομα της ΛΑΕ και του Λαφαζάνη, μπροστά στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.

Αν ανασύρουμε στη μνήμη μας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε απ όλους αυτούς την προηγούμενη τριετία ο ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό του… 
Αν αναλογιστούμε τη μεθοδολογία με την οποία υπερτονίστηκε η δήθεν «αριστερή» του φυσιογνωμία ακόμη και μέσα στο επτάμηνο της κυβερνητικής αθλιότητας…  
Και αν συνυπολογίσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήθηκε για να ευνουχίσει προσδοκίες και οράματα, και να αλυσοδέσει ακόμη πιο ασφυκτικά τη χώρα στα κατοχικά δεσμά, τότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι…

Όσο η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και ο διάττοντας αστέρας του Τσίπρα, δεν υπήρξε γέννημα ενός ρωμαλέου και προσανατολισμένου πολιτικά κινήματος, αλλά μέρος του γενικότερου σχεδιασμού των κυρίαρχων κύκλων της Κατοχής, που ήθελαν τα ταπεινωτικότερα κομμάτια της...

πιο κατάπτυστης συμφωνίας, να «κλείσουν» με μια «αριστερή» κυβέρνηση, προκειμένου να ευνουχίσουν τις προσδοκίες και να εκφυλίσουν κάθε δυναμική πραγματικής αντίστασης…


Άλλο τόσο και το έκτρωμα του Λαφαζάνη, δεν αποτελεί δημιούργημα της ανάγκης για πραγματική πολιτική αντίσταση, αλλά ένα ακόμη εφεδρικό ανάχωμα, πλήρως υποταγμένο στις λογικές των κυρίαρχων κύκλων του ευρωιερατείου,  που μετά την πολιτική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, "παίρνει θέσεις" για την επόμενη μέρα, προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δεύτερο χρόνο, για να ακυρώσει ανώδυνα τη λαϊκή οργή και κάθε διάθεση πραγματικής και στοχευμένης πολιτικής αντίστασης.
  • ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ, παρά τον όποιο πολιτικό σαματά, αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Ενός νομίσματος που έχει βρώμικο παρελθόν, και που αυτό το παρελθόν μόνο το πεμπτοφαλαγγίτικο μέλλον τους μπορεί να προδιαγράψει.
  • ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ, ενσωματωμένοι μέχρι τα μπούνια στην πεμπτοφαλαγγίτικη λογική της ευρωλαγνείας και του ευρωκομμουνισμού, ούτε μπορούν, ούτε θέλουν να αμφισβητήσουν συνολικά το πλαίσιο μέσα στο οποίο διαμορφώνονται και θεσμοποιούνται οι κατοχικοί κανόνες, και ως εκ τούτου είναι μοιραίο να τους υπηρετούν προδίδοντας και ξεπουλώντας οράματα και προσδοκίες των εξαπατημένων πολιτών που έκαναν το λάθος να τους εμπιστευτούν και να εναποθέσουν σ αυτούς τις ελπίδες τους.
  • ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ, εγκλωβισμένοι απόλυτα στην προδοτική για τους λαούς και το κίνημα αντίληψη της σοσιαλδημοκρατίας, μόνο ως εργαλείο ανάσχεσης και όχημα δουλοφροσύνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν, και κανείς επ αυτού δε δικαιούται να έχει τις ελάχιστες αυταπάτες.
Και μπορεί η «αγόμενη και φερόμενη» από μεγαλοστομίες και φαμφάρες Ελληνική κοινωνία, να ανακαλύπτει όψιμα τους επίδοξους σωτήρες της, κοιτάζοντας μονάχα τη μάσκα τους και όχι αυτό που επιμελώς κρύβεται πίσω ή κάτω από αυτήν, όμως η ιστορία της Ευρώπης, μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται για το βρώμικο ρόλο που έπαιξε διαχρονικά ο Ευρωκομμουνισμός και η σοσιαλδημοκρατία, δυνάμεις δόλιες και καταστροφικές, που παρέλαβαν εμπιστοσύνη, σεβασμό και πολιτική δυναμική από τους λαούς των χωρών τους, και παρέδωσαν τελικά και τις χώρες τους και τους λαούς, στα σύγχρονα γκεσταπίτικα κολαστήρια.

Δεν έχει παρά να δει κανείς την κατάντια του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος του Ζώρζ Μαρσαί, όσο και του Ιταλικού του Ενρίκο Μπερλιγκουέρ, για να διαπιστώσει τελικά πόση εμπιστοσύνη αξίζει να επενδυθεί από τους λαούς, στα πολιτικά λαμόγια της προδοτικής σοσιαλδημοκρατίας.

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

10 σχόλια:

  1. ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω... Μα τι συνταρακτικό πολιτικό επιχείρημα... Ομολογώ ότι με αποστόμωσες "αριστερέ" επαναστάτη.

      Διαγραφή
  2. Από το Νοέμβριο του 2013 ο Τσίπρας μιλώντας σε μια εκδήλωση του
    πανεπιστημίου στό Οστιν του Τέξας έλεγε:
    ..."Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη και δεν θα το κάνει"....
    Μετά ήρθε εκείνο το...."Πάση θυσία στο Ευρώ" αντικαθιστώντας το άλλο που
    αποδείχτηκε παραπλανητικό..."Το Ευρώ δεν είναι Φετίχ"....
    Τσιμουδιά τότε ο Λαφαζάνης. Μπας και χαλάσει η πορεία του Φαραώ στον
    χρυσοποίκιλτο θρόνο.
    Και από τότε έγιναν κι' άλλα πολλά. Για να είμαστε ακριβείς, απ' το φθινόπωρο
    του 2012 αν δεν κάνω λάθος άρχισε η αλλαγή πορείας του "Επαναστατικού μένους"
    του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήμουνα δημοσιογράφος η επαγγελματίας, σχετικός με το θέμα των
    ειδήσεων, θα τις αράδιαζα μία-μία όλες αυτές τις παρεκκλίσεις και μικροπροδοσίες
    του Έλληνα Τσε Μαντάρα. Που τις ανέχονταν ΟΛΟΙ, και φυσικά και ο Λαφαζάνης.
    Γιατί τα ανέχονταν όλα αυτά λοιπόν οι "Αριστερορευματίες" που εκτός από κάτι
    μικρογκρίνιες κάθονταν άπρακτοι; Για να μην τους πουν αποστασίες και προδότες
    της Αριστερής πορείας στην εξουσία;;; Έπρεπε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε;;;
    Έπρεπε η αιμορραγούσα χώρα να δεχτεί τα τελειωτικά κτυπήματα;;
    Το ξαναείπα πρόσφατα, η πραγματική Αριστερή συνείδηση είναι πολύ δύσκολο πράγμα.
    Το να είσαι και ΝΑ ΔΡΑΣ ως Αριστερός απ' την αρχή ως το τέλος, είναι πολύ δύσκολο,
    επίπονο, και απαιτεί θυσίες.
    Αν το στραβώσεις μια φορά, δύσκολο να επανέλθεις. Αν το στραβώσεις δυο φορές
    τότε δεν είσαι πραγματικός είσαι κάτι άλλο.
    Το αν είμαι σκληρός και απόλυτος, αυτό είναι στην κρίση του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συμφωνήσω μαζί σου για την οικονομία της συζήτησης. Όμως ο λαός πρέπει να εκφράζει ένα όχι στις εκλογές. Αυτό το όχι πρέπει να μεταφράζεται καμιά θυσία για το ΕΥΡΩ .Ναι είναι ρεφορμιστές, είναι γραφειοκράτες δες όμως τι λέει το ΚΚΕ και η Χ. Αυγή για το ΕΥΡΩ. Συναγωνιστή δεν τους θέλουμε τους Λαφαζανικους για να κάνουν την επανάσταση. Να εκφράσουμε εκλογικά την αντίθεση μας στην κυρίαρχη αντίθεση θέλουμε. Το κόμμα υπεράσπισης της πατρίδας δεν έχει φτιαχτεί ακόμα. Δυστυχώς θα είναι ζυμωμένο από τα άψυχα κορμιά των μελλοντικών ηρώων και το αίμα του λαού. Μέχρι τότε ας μείνει έστω και μιά φωτοβολίδα στον ουρανό να φωτίσει το δρόμο γιατί η νύχτα θα πέσει. βαριά. Θα ήθελα ένα σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω που ακριβώς κάνεις το αίτημα για σχόλιο, αλλά παίρνω το θάρρος
      να πω αυτά τα λίγα. [Είμαι αυτός στο σχόλιο των 2.30μμ]

      Μεταξύ κάποιων που έβλεπαν απ' τον ίδιο τους τον χώρο που πάει το πράγμα
      και δεν το εμπόδισαν εγκαίρως, και κάποιων άλλων που επί 5 χρόνια δεν άλλαξαν
      ούτε κόμα απ' τις θέσεις τους, μην προβάλλοντας παράλογα πράγματα και ανέφικτα
      όπως το ΚΚΕ, και λέγοντας τις ανοησίες που είπε σήμερα κι' όλας ο Μιχαλολιάκος
      στο κανάλι Κόντρα στις ειδήσεις, δηλ ότι πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ μέχρι η
      ανάπτυξη και η οικονομία μας να το επιτρέψει [Εντός της Γερμανικής Ευρώπης της
      Μέρκελ !!!] και μετά να πάμε στη δραχμή, απλώς σε ρωτάω ποιόν θα διάλεγες.
      Ποιος είναι αυτός;
      Ο Κατσανέβας ΔΕΝ είναι φυσικά [Με την Δραχμή εντός Ευρωζώνης].Ούτε αξιόπιστος είναι.
      Είναι κάποιος άλλος που δεν μπορώ να σου πω, γιατί ούτε δικαίωμα υποδείξεων έχω, ούτε
      διαφήμιση κάνω ποτέ και σε κανέναν.
      Αλλά επέτρεψε μου να σου, ότι αυτό που λες:..."Το κόμμα υπεράσπισης της πατρίδας
      δεν έχει φτιαχτεί ακόμα".....δεν ευσταθεί.
      Απλώς θέλει ψάξιμο το πράγμα...
      Ξέρω πως μας έχουν πρήξει άπαντες και είμαστε ζαλισμένοι, αλλά δυστυχώς είμαστε
      υποχρεωμένοι να παρατηρούμε πολύ πιό προσεκτικά από παλαιότερα.

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα φίλε μου, δεν είναι το γιατί χρειάζεσαι εσύ τους Λαφαζάνηδες, αλλά ποιό ρόλο και στη βάση ποιάς πολιτικής θα παίξουν οι ίδιοι στα πλαίσια ενός γενικότερου σχεδισμού που δε τον αποφάσισες εσύ κι εγώ. Να σου θυμίσω πως για τον ίδιο λόγο ήθελες το ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που βγήκε για όλους φασόλι??? Να σου θυμίσω πως μετέφρασες εσύ το ΟΧΙ σου στο δημοψήφισμα και πως το μετέφρασαν αυτοί που εμπιστεύτηκες??? Να σου θυμίσω πως η μήτρα του ευρωκομμουνισμού γέννησε και Τσιπραίους και Λαφαζάνηδες??? Να σου θυμίσω πως και οι δυο τους πολιτικές επιλογές που έχουν την ίδια ταυτότητα υπηρετούν και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν??? Έχουν γραφτεί πάμπολλα στο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" επ αυτών των ζητημάτων.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Το πρόβλημα φίλε μου, δεν είναι το γιατί χρειάζεσαι εσύ τους Λαφαζάνηδες, αλλά ποιό ρόλο και στη βάση ποιάς πολιτικής θα παίξουν οι ίδιοι στα πλαίσια ενός γενικότερου σχεδισμού που δε τον αποφάσισες εσύ κι εγώ. Να σου θυμίσω πως για τον ίδιο λόγο ήθελες το ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που βγήκε για όλους φασόλι??? Να σου θυμίσω πως μετέφρασες εσύ το ΟΧΙ σου στο δημοψήφισμα και πως το μετέφρασαν αυτοί που εμπιστεύτηκες??? Να σου θυμίσω πως η μήτρα του ευρωκομμουνισμού γέννησε και Τσιπραίους και Λαφαζάνηδες??? Να σου θυμίσω πως και οι δυο τους πολιτικές επιλογές που έχουν την ίδια ταυτότητα υπηρετούν και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν??? Έχουν γραφτεί πάμπολλα στο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" επ αυτών των ζητημάτων.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  4. Εντάξει, να δεχτώ ότι έχετε δίκιο κ. Κυριακόπουλε, αλλά δεν αιτιολογείτε τις κατηγορίες σας με παραδείγματα. Δεν λέτε γιατί είναι όντως όψη τοθυ ίδιου νομίσματος κλπ.
    γενικά, γράφετε πάντα με αρνητικά γι ¨ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ. Ποτέ δεν υπάρχει τίποτα το θετικό.

    Νίκος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται για κατηγορίες κ. Νίκο αλλά για εκτιμήσεις πολιτικές και για πολλαπλά καταγεγραμμένη ιστορική εμπειρία. Ο ευρωκομμουνισμός δεν είναι καινούριο φρούτο ιστορικά. Και η συγκεκριμένη στρατηγική αντίληψη τροφοδότησε όχι μονάχα τους χειρισμούς του Τσίπρα αλλά και τη στάση των Λαφαζαναίων όλη αυτή την περίοδο. Πρόκειται για ένα σύστημα αντιλήψεων από το οποίο δε δραπέτευσε κανείς από τους δυο, γι αυτό και επιμελημένα όλοι μιλούν για το σύμπτωμα αλλά επιμένουν να αποκρύπτουν τη μήτρα που το αναπαράγει. Κατά τα λοιπά, ας αναδείξει τα "θετικά" ο αντίλογος, αλλά ας συμφωνήσουμε στο βασικό. Το συγκεκριμένο άρθρο δε σκανάρει κριτικά επιμέρους μέτρα για να σταθμίσει τη θετικότητα η τον αρνητισμό τους. Προσεγγίζει κριτικά επικαλούμενο και την ιστορική εμπειρία, τη γενική κατεύθυνση μιας συγκεκριμένης πολιτικής αντίληψης η οποία από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ως θέσφατο ένα συγκεκριμένο γεωπολιτικό περιβάλλον, είναι μοιραία και υποχρεωμένη να προσεγγίζει και την πολιτική με μεθοδολογία που δε το αμφισβητεί, δε το ανατρέπει, δεν τροποποιεί κανόνες, και εν τέλει αποδέχεται ρόλο επικυρίαρχου σε θεσμούς και στρατηγικές επιλογές και αυτό είναι το πρόβλημα είτε θέλουμε να το αντιληφθούμε είτε όχι.

      Διαγραφή
    2. Δεν πρόκειται για κατηγορίες κ. Νίκο αλλά για εκτιμήσεις πολιτικές και για πολλαπλά καταγεγραμμένη ιστορική εμπειρία. Ο ευρωκομμουνισμός δεν είναι καινούριο φρούτο ιστορικά. Και η συγκεκριμένη στρατηγική αντίληψη τροφοδότησε όχι μονάχα τους χειρισμούς του Τσίπρα αλλά και τη στάση των Λαφαζαναίων όλη αυτή την περίοδο. Πρόκειται για ένα σύστημα αντιλήψεων από το οποίο δε δραπέτευσε κανείς από τους δυο, γι αυτό και επιμελημένα όλοι μιλούν για το σύμπτωμα αλλά επιμένουν να αποκρύπτουν τη μήτρα που το αναπαράγει. Κατά τα λοιπά, ας αναδείξει τα "θετικά" ο αντίλογος, αλλά ας συμφωνήσουμε στο βασικό. Το συγκεκριμένο άρθρο δε σκανάρει κριτικά επιμέρους μέτρα για να σταθμίσει τη θετικότητα η τον αρνητισμό τους. Προσεγγίζει κριτικά επικαλούμενο και την ιστορική εμπειρία, τη γενική κατεύθυνση μιας συγκεκριμένης πολιτικής αντίληψης η οποία από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ως θέσφατο ένα συγκεκριμένο γεωπολιτικό περιβάλλον, είναι μοιραία και υποχρεωμένη να προσεγγίζει και την πολιτική με μεθοδολογία που δε το αμφισβητεί, δε το ανατρέπει, δεν τροποποιεί κανόνες, και εν τέλει αποδέχεται ρόλο επικυρίαρχου σε θεσμούς και στρατηγικές επιλογές και αυτό είναι το πρόβλημα είτε θέλουμε να το αντιληφθούμε είτε όχι.

      Διαγραφή