Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η τραγική μεταστροφή ενός αντιμνημονιακού ιστοτόπου...


Το αντιγράφω από το olympia.gr 


Αν Τσίπρας και Καμμένος είχαν πάρει έστω κι ένα ευρώ μπαχτσίσι από τους Γερμανούς...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑς

…σήμερα θα ήμασταν Συρία. Με 3 εκ. εγκλωβισμένους προσφυγες και λαθρομετανάστες, με εξαθλιωμένους Έλληνες, με κατάσχεση ιδιωτικής και δημοσιας περιουσιας ελέω βρετανικού δικαίου και την Γερμανία να...
εχει κάνει ότι δεν κατάφερε σε δυο παγκόσμιους πολέμους. Αυτό ακριβως που είχαν οργανώσει οι ντόπιοι δοσιλογοι παρέα με τον Σόιμπλε για να σκάσει Ιούνιο του 2015. Απλά και ξεκάθαρα, έτσι παίζεται το παιχνίδι.

Και εντός των επόμενων ημερών, θα φανούν οι σχεσεις όλων των εθνικών σαμποτέρ και της κόκκινης προβιάς με τις μίζες στην Γερμανία.

Σας αντιγράφω και το σχόλιο που τους έβαλα από κάτω.... που νομίζω ότι τα λέει όλα....

Μαζί με τους Τσιπρα και Καμενο εκανε τεραστια κωλοτουμπα προς την προδοσια και το olympia….
Ποσο κρίμα….
Ενα σαιτ αντιμνημονιακο που το εμπιστευτηκαμε σε δυσκολες εποχές….

Πραγματικα οπως λεει κι αυτο το γελοιο αρθρακι αν ειχαν κρατησει την εθνικη αξιοπρεπεια Καμενος και Τσιπρας σημερα θα ειχαμε 3 εκατομμυρια εγκλωβισμενους προσφυγες….. (Ρε πατε καλα τι βλακειες ειναι αυτες;)

Δεν βλεπετε τα Σκοπια που δεν ειναι ουτε στην ΕΕ ούτε στο ευρω ουτε στο ΝΑΤΟ ουτε πουθενα…
Το κρατιδιο του κωλου βλέπετε ποσο εύκολα φορτωνει τους λαθρομεταναστες κλπ…. απο την Γευγελη και τους σουταρει προς την Βόρεια Ευρωπη;
Ουτε ενας δεν μενει μεσα στο κρατιδιο….

Αλλά ξεχασα αυτοί ειπαμε δεν ειναι πουθενα…. 
Κατα τα λεγομενα των Βρυξελλων και των ντοπιων προδοτων θα επρεπε οι τραπεζες τους να ειναι κλειστες…. και να πεθαινουν στην μεση του δρομου απο την πεινα μιας και δεν εχουν κανεναν οικονομικο πορο… Ουτε τουρισμο, ουτε ναυτιλια, ουτε φυσικο πλουτο ούτε αερια και πετρελαια ουτε ΑΟΖ… ουτε τιποτα….

Αλλα παλι ξεχασα δεν εχουν και το τρισκαταρατο ευρω….
Και κατι ακομα σημαντικοτερο…
Το 1 ευρω κανει 340,75 δρχ….
Στα Σκόπια ομως το 1 ευρω κανει 60 δηναρια Σκοπιων…..

Ξεπουλημενα τομαρια Τσιπρα και Καμμενε ηρθε το τελος σας….
62% ψηφισαμε εν μεσω capital control ΟΧΙ…. υπαρχει κι ενα 15% που ψηφισε ΝΑΙ απο τρομοκρατια και πλυση εγκεφαλου και μετα το δημοψηφισμα μουτζωνότανε που θα ανηκει για πάντα στους ξεπουλημενους που μασησαν την προπαγανδα…. Αρα χωρις το τρομοκρατικο capital control των κατοχικων ευρωπαικων δυναμεων θα ειχαμε 80% στο ΟΧΙ….

Ολοι αυτοι σας εχουμε ξεκαθαρα γραμμενους….

Και κατι τελευταιο….
Μπορειτε να μας πειτε ποιος βλακας εγραψε αυτο το αρθρακι;
Ειναι δυνατον να δινει μιζες η Γερμανια σε αυτους που θελουν να μας ελευθερωσουν απο προτεκτορατο που μας κανατε εσείς;

Ξεπουλημενοι προδοτες κανατε 17 ωρες να συμφωνησετε το ποσό που θα παρετε ατομικα ο καθενας για να ξεπουλησετε την πατριδα….
Σιχαματα….

Σταματηστε να παραποιήτε τόσο απροκαλυπτα την αληθεια ρε παιδια του olympia…. Ελεος.
Μπας και τα πηρατε κι εσεις;


Σημείωση "Ε.Φ": Δυστυχώς αυτή είναι κατάντια. Και δυστυχώς αυτή η κατάντια είναι μοιραία εξέλιξη της φαρσοκωμωδίας που αυτοαποκαλείται "αντιμνημονιακό μπλοκ, μέτωπο κλπ". Πρόκειται για έναν αυτοπροσδιορισμό αυθαίρετο, με πολιτική φυσιογνωμία αχταρμά, με ανυπαρξία κανόνων και ερμαφρόδιτη πολιτική ταυτότητα, και ως τέτοιο είναι καταδικασμένο να άγεται και να φέρεται στα απόνερα του πολιτικού τσαρλατανισμού. Το "αντιμνημονιακό μπλόκ" είναι η ξεχειλωμένη κιλότα της πολιτικής, που περιστασιακά χωρά μέσα του τους πάντες, από τον ΓΑΠ μέχρι το Θεοδωράκη. Είναι η σύγχρονη πολιτική φάρσα για την οποία το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" μίλησε έγκαιρα και από τα πρώτα βήματα της εμφάνισής της, και που τόσο πολιτικά, όσο και επικοινωνιακά  δε δυνιστά τίποτε περισσότερο παρά έναν θολό κυματοθραύστη της λαϊκής αγανάκτησης, που τη στιγμή των κρίσιμων αποφάσεων δεν έχει κανένα δίλημμα για το στρατόπεδο το οποίο θα επιλέξει να υπηρετήσει. Αργά ή γρήγορα λοιπόν οι μάσκες θα έπεφταν. Αυτοί που ανακάλυψαν "πολιτική ταυτότητα" όψιμα στη "μετά μνημόνιο" εποχή, απλώς στερούνται πολιτικής ταυτότητας, και κυκλοφορούν απλώς ως πολιτικό καρναβάλι στην πιάτσα της πολιτικής. Ας είμαστε όλοι περισσότερο επιφυλλακτικοί   με τους επόμενους γιαλατζή "επαναστάτες" που οσονούπω θα ανακύψουν.

1 σχόλιο:

  1. Οι γεροι που δεν μπορουν πια να εργαστουν, τι εχουν να περιμενουν απο τη δραχμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή