Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Το πανεπιστήμιο Αλ-Άζχαρ, ένας από τους εγκυρότερους θεσμούς του σουνιτικού ισλάμ ο οποίος έχει έδρα την Αίγυπτο, ζήτησε σήμερα "να σκοτωθούν, να σταυρωθούν και να ακρωτηριασθούν στα χέρια και τα πόδια" οι "τρομοκράτες" της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, μετά την εκτέλεση ενός ιορδανού πιλότου τον οποίο έκαψε ζωντανό αυτή η τζιχαντιστική οργάνωση...


Το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο δρα στο Ιράκ και τη Συρία, δημοσιοποίησε χθες, Τρίτη, ένα βίντεο το οποίο παρουσίασε ως την εκτέλεση του ιορδανού πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος...
συνελήφθη το Δεκέμβριο και κάηκε ζωντανός μέσα σ' ένα κλουβί, μια πράξη η οποία προκάλεσε την αγανάκτηση της διεθνούς κοινότητας.
Ο μεγάλος ιμάμης του Αλ-Άζχαρ, ο σεΐχης Άχμεντ αλ-Τάγεμπ, "καταδίκασε έντονα (...) αυτή τη δειλή τρομοκρατική πράξη, για την οποία απαιτείται η τιμωρία που προβλέπεται στο Κοράνι γι' αυτούς τους διεφθαρμένους που μάχονται τον Θεό και τον Προφήτη Του: τον θάνατο, τη σταύρωση ή τον ακρωτηριασμό τους στα χέρια και τα πόδια", σύμφωνα με μια ανακοίνωση του Αλ-Άζχαρ που δημοσιοποιήθηκε στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας.

Η Ιορδανία, η οποία υποσχέθηκε πως θα εκδικηθεί το φόνο του πιλότου της, απαγχόνισε σήμερα δύο ιρακινούς τζιχαντιστές, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα, που είχαν καταδικασθεί σε θάνατο πριν από χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου