Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΣΑΜΑΡΑ

Άρχισαν τα όργανα στη Νέα Δημοκρατία, με βουλευτές και στελέχη του κόμματος να πιέζουν την ηγετική ομάδα να λάβει άμεσα, σκληρά μέτρα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Την διαγραφή  Μητσοτάκη ζητούν βουλευτές της ΝΔ

Όπως είχαμε προβλέψει νωρίτερα, μεγάλος αριθμός βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, θεωρούν ότι η άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ακολουθήσει την γραμμή του κόμματος και να...
υπερψηφίσει την υποψηφιότητα Παυλόπουλου θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά από τον Αντώνη Σαμαρά.
Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν απαράδεκτη την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη επισημαίνοντας ότι «δεν είναι ένας απλός βουλευτής αλλά κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ».

Και τόνιζαν ότι με την στάση του αυτή δυναμιτίζει την ενότητα της παράταξης για καθαρά προσωπικούς λόγους , καθώς θέλει να δηλώσει ανοιχτά «δελφίνος» για την ηγεσία της παράταξης και να σηματοδοτήσει ότι πλέον δεν υπακούει πουθενά.

Μάλιστα , πληροφορίες του tribune.gr, αναφέρουν ότι στελέχη της Συγγρού που πρόσκεινται στον Αντώνη Σαμαρά του προτείνουν ακόμη και την διαγραφή του κ. Μητσοτάκη, όχι μόνο για την απαράδεκτη στάση του, αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά του και τα πεπραγμένα του ως υπουργού της κυβέρνησης.

Τον κατηγορούν πλέον ευθέως για άκρατο νεοφιλελευθερισμό του στοίχισε ακριβά στην Νέα Δημοκρατία και του προσδίδουν ανοιχτά τον τίτλο του υπουργού των απολύσεων.

Μάλιστα κάποιοι υπενθύμιζαν στον κ. Σαμαρά και την τοποθέτηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη ότι για την ήττα της ΝΔ στις εκλογές φταίνε κάποιοι υπουργοί που απέλυαν εργαζόμενους και γελούσαν, που αναφερόταν ευθέως στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τέλος, βουλευτές της ΝΔ έλεγαν με νόημα ποια θα ήταν αργά το βράδυ η θέση της παράταξης, αν από την ψήφο του κ. Μητσοτάκη κρινόταν η εκλογή ή μη του κ. Παυλόπουλου στο αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες θα ασκηθούν ασφυκτικές πιέσεις στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά να τεθεί προς συζήτηση η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην επικείμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και να ληφθούν αποφάσεις.

tribune.gr

1 σχόλιο: