Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??? ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Η πρώτη θεαματική υποχώρηση έγινε σήμερα με τη μοιραία κίνηση της κυβέρνησης να προσυπογράψει αίτημα - Ναι αίτημα - μέσα από το οποίο θα ικετεύει για την παράταση της ξένης κατοχής...


Πρόκειται για μια κίνηση που για να κρίνεις τον πατριωτισμό και το εύρος της περηφάνειας που την διέπει, αρκεί να δεις τον τρόπο με τον οποίο...
θα την υποδεχτούν οι "εταίροι και δανειστές"

Ποιοί είναι οι"εταίροι και δανειστές??? 
Η παρεα των "παλιόφιλων" που μέχρι χθες εξεβίαζαν στυγνά και απροκάλυπτα την πατρίδα μας.

Χρειάζεται πολυ σκέψη για να συνειδητοποιήσεις πως αν οι εκβιαστές επιχαίρουν και αποδέχονται "τον έντιμο συμβιβασμό" της Ελληνικής κυβέρνησης, τότε έχεις απέναντί σου μια επιλογή, για την οποία δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να αισθάνεσαι περήφανος σαν Έλληνας πολίτης??? 

Η προετοιμασία της κοινής γνώμης για την αποδοχή αυτής της θεαματικής κωλοτούμπας που ιοδυναμεί με κατάπτυστο συμβιβασμό, έγινε μέσα από την άθλια προσπάθεια μέσα από την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό και τις μέχρι πρότινος προσεγγίσεις του. Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Προειδοποιούσαμε, πως στο Σύνταγμα δεν κατεβαίνεις για να ταϊσεις τα πουλάκια αλλά με όρους πραγματικούς την αξιοπρέπειά σου και την τιμμή της πατρίδας σου. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται να έχεις απολύτως σαφές τι ζητάς... τι ανέχεσαι... και τι είσαι πανέτοιμος να απορρίψεις. Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Τι λες λοιπόν??? Δικαιώθηκες ή σε πούλησαν φτηνά στην πρώτη ευκαιρία???

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου