Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις και σενάρια έχει προκαλέσει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο η αποκάλυψη από ελληνική διπλωματική πηγή πως την Κυριακή το πρωί υπήρξε μεγάλη ένταση σε όλη τη γηραιά ήπειρο με αφορμή την Ελλάδα...

http://www.newsit.gr/files/Image/2015/02/02/resized/ekt_520_355.jpg
Η πηγή ανέφερε πως το εχθρικό προς την Ελλάδα, μπλοκ του Eurogroup ετοίμαζε μία ιδιαίτερα επικίνδυνη...
οικονομική επίθεση κατά της Ελλάδας, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, απετράπη την τελευταία στιγμή από τη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι δηλώσεις του αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα και του γάλλου υπουργού Οικονομικών, κ. Σαπέν που έστω και με διακριτικό τρόπο στήριζαν την ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά στα μέτρα λιτότητας, φαίνεται πως ήταν αρκετές για να αποτρέψουν μία τέτοια κίνηση, τις συνέπειες της οποίας θα βλέπαμε το πρωί της Δευτέρας. 


Στο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" έχουμε προειδοποιήσει για τα χειρότερα που έρχονται, και καλό είναι να είμαστε όλοι σε αυξημένη ετοιμότητα...

Λέγαμε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: "Οι υπόγειοι δεσμοί των ευρωσυμμοριών με τα ελληνόφωνα ανδρείκελα του δωσιλογισμού, παραμένουν ενεργοί και ως τέτοιοι μπορούν να αξιοποιηθούν και σε συντονισμένες παρεμβάσεις στο επίπεδο του οικονομικού πολέμου που μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά ακόμη και στο επίπεδο της απόλυτα χορογραφημένης πολιτικής εκτροπής και στα πλαίσια αυτής της επιδίωξης, δε μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτε, ούτε καν το σενάριο της πολιτικής δολοφονίας..." 

Δείτε τις προειδοποιήσεις μας...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΔΥΟ ΤΟΛΜΗΡΑ ΒΗΜΑΤΑ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου