Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ISIS ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ - ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1400 ΧΡΟΝΙΑ

Παραδόξως μία παρουσιάστρια του τηλεοπτικού καναλιού FOX παραδέχθηκε » οn air» αυτό που σκόπιμα και δολίως συγκαλύπτεται από τα συστημικά ΜΜΕ και τους δήθεν φιλελεύθερους πολιτικούς ηγέτες...

Δεν είναι η ISIS που αποκεφαλίζει, αλλά το ίδιο το Ισλάμ! Αδιαλείπτως επί 1400 χρόνια! (βίντεο)

Ότι δηλαδή οι αποκεφαλισμοί και οι υπόλοιπες φρικαλεότητες δεν ξεκίνησαν να συμβαίνουν τώρα από τους τζιχαντιστές, αλλά...
αντιθέτως συμβαίνουν από τις απαρχές του Ισλάμ! Η παρουσιάστρια, πιθανότατα εν αγνοία των αφεντικών της, μελέτησε την ιστορία του Ισλάμ στη Δύση και προφανώς ανακάλυψε ότι οι μουσουλμάνοι ήταν ανέκαθεν βίαιοι και σατανικοί, όπως ακριβώς είναι σήμερα οι τζιχαντιστές της ISIS.

Η αγριότητά τους δεν κόπασε ποτέ, ούτε για μία φορά στα 1400 χρόνια. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ούτε βελτιώθηκαν, ούτε έγιναν πιο ανθρώπινοι και πιο ειρηνικοί.

Οι μουσουλμάνοι γεννιούνται για να μισούν και να σκοτώνουν. Ο πληθυσμός τους αποτελείται από 1,5 δισεκατομμύριο λάτρεις της αγριότητας και της βιαιότητας!

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν το αντίθετο, ωστόσο η βαρβαρότητα αυτή δεν ξεκίνησε ούτε επειδή οι ΗΠΑ (άδικα) εισέβαλαν στο Ιράκ, ούτε επειδή το Ισραήλ κατέλαβε την πατρίδα τους. Αυτή η βαρβαρότητα είναι αναπόσπαστο μέρος του πυρήνα της ισλαμικής νοοτροπίας και ιδεολογίας.
Οι 1,5 δισεκατομμύριο μουσουλμάνοι επικροτούν τα εγκλήματα που διαπράττουν οι τζιχαντιστές, καθώς τα θεωρούν θυσία και άνευ όρων υποταγή στο θέλημα του Αλλάχ.

Οι μουσουλμάνοι θαυμάζουν και εκτιμούν τις κτηνωδίες, αρκεί να μην είναι αυτοί που κρέμονται πάνω σε σταυρούς, που βιάζονται, σφαγιάζονται ή αποκεφαλίζονται. Πήρε καιρό στην κοινή γνώμη να δει την αλήθεια, αλλά φαίνεται πως σταδιακά ο κόσμος «ξυπνάει» και αντιλαμβάνεται ότι η μουσουλμανική βαρβαρότητα δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Οι αδίστακτοι δολοφόνοι, βιαστές και σφαγείς δεν είναι η μειονότητα των μουσουλμάνων, αλλά η απόλυτη πλειοψηφία.

Αποστάτες της θρησκείας του μίσους, πρώην μουσουλμάνοι, δεν διστάζουν να διασυρθούν προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο για το αληθινό πρόσωπο του Ισλάμ, για τα ειδεχθή εγκλήματα που διαπράττονται καθημερινά στο όνομα του Αλλάχ.


Αντιθέτως, η πολιτική ελίτ, η οποία είναι τόσο κίβδηλα φιλελεύθερη και τόσο βαθιά επηρμένη και αλαζονική, δεν κάνει τίποτα για να ανακόψει τον εφιάλτη. Αντιθέτως, τον ενισχύει για να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου