Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ

Το έχω γράψει πολλές φορές, και ξέρω, ότι και οι ανίκανοι κυβερνοκοπρίτες και αρχιεπιθεωρητάδες με διαβάζουν και όσο τους παίρνει παρενοχλούν αντί να ιδρώνει τ΄ αυτί τους.. 

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 2 value------products

Μια από τις μεγαλύτερες αιμοραγίες της Ελληνικής οικονομίας είναι η καραμπινάτη φοροδιαφυγή, που πραγματοποιούν βεβαίως ΠΑΡΑΝΟΜΑ, Έλληνες επιχειρηματίες (πιθανώς και Βούλγαροι και Σκοπιανοί) που πωλούν μέσω...
διαδικτύου ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΦΠΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Δια πάσαν δε συνεννόηση, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ υπάρχει στα σχετικά και φάτσα-κάρτα στη ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΣΑ ιστοσελίδα και ελληνικό…. κινητό τηλέφωνο!!! ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΛΑΔΑ

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 3 value------productsΣΥΜΦΩΝΑ με όλους τους εγχώριους και διεθνείς εμπορικούς νομικούς κανόνες, όλες αυτές οι εμπορικές πράξεις, με τα χαρακτηριστικά του τόπου παραγγελίας (Ελλάδα) τόπου πώλησης (Ελλάδα) τόπου παράδοσης εμπορεύματος και τόπου πληρωμής (Ελλάδα) είναι τύποις και ουσία συναλλαγές, που πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να υπαχθούν στο Ελληνικό εσωτερικό φορολογικό δίκαιο, τόσο ως προς τον ΦΠΑ, όσο και ως προς τον φόρο εισοδήματος.

Η χρήση και διεύθυνσης στη Βουλγαρία ή στα Σκόπια ή αλλού στο 99% των περιπτώσεων είναι ξεκάθαρα εικονική και αν επιχειρήσετε να τον επισκεφθείτε, ή θα βρεθείτε στο γραφείο κάποιου Βούλγαρου φοροτέχνη, που εξυπηρετεί δεκάδες τέτοιες επιχειρήσεις μαϊμού ή στη καλύτερη των περιπτώσεων, θα βρείτε έναν χώρο 2Χ3 στο Πετρίτσι ή στο Σαντάνσκι, ή στη Στρουμνίτσα ή αλλού, ο οποίος κατά κανόνα είναι σπάνια ανοικτός, και φυσικά σε καμία των περιπτώσεων, δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας… Βουλγάρικης «εξαγωγικής» επιχείρησης, που απευθύνεται διαφημιστικά και ιντερνετικά αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά… 

Ψάχνεις επί ματαίω να βρεις σε ποιον ανήκει μια τέτοια επιχείρηση και δεν βρίσκεις κανέναν, έστω έναν (1) ως υπεύθυνο έναντι του Ελληνικού νόμου, αφού η όλη διαδικασία, χωρίς ύπαρξη γραφείου αντιπροσωπείας στην Ελλάδα, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ…

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 4 value------products -ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΛΑΔΑΠαρά το γεγονός, ότι οι Ελληνικές φορολογικές αρχές γνωρίζουν αυτές τις απλές μεθόδους φοροδιαφυγής και μπορούν, αφενός να τις εξαφανίσουν από προσώπου γης και αφετέρου να απαιτήσουν από τα αρμόδια όργανα της ΕΕ, την επιβολή κυρώσεων κατά της Βουλγαρίας ή κατά των Σκοπίων ή κατά οποιασδήποτε άλλης χώρας που υποθάλπτει την εναντίον της Ελλάδος ιντερνετική φοροδιαφυγή. 

Για να πω και της στραβής Γενικής Γραμματείας Εσόδων το δίκιο (τρόπος του λέγειν δίκιο) η φοροδιαφυγή μέσω διαδικτυακών-ιντερνετικών πωλήσεων, είναι εκτεταμένη και εντός της Ελλάδος, αλλά με περισσότερα ρίσκα αν γίνει τσακωτή η αδήλωτη επιχειρηματική δραστηριότητα. Η εξασφάλιση τυπικά, μιας έδρας με συμβολικό κόστος σε γειτονικό φορολογικό παράδεισο, δίνει δυνατότητες φορολογικής ασυλίας για τους έχοντες και κατέχοντες. 

Επιχειρήσεις σαν αυτήν που απεικονίζεται στις συνημμένες εικόνες, υπάρχουν εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες, τύποις με έδρα την Βουλγαρία ή τα Σκόπια, αλλά στην ουσία αλωνίζουν το ξέφραγο αμπέλι για φοροφυγλαδες της μπανανίας μας….

Αλήθεια κα Γενικών Εσόδων, πόσους φοροφυγάδες της λίστας λαγκάρντ τσακώσατε??? Κι΄αν είναι θεμιτή και νόμιμη η σύνταξη μιας λίστας μεγαλοκαταθετών στην αλλοδαπή, αδήλωτων χρημάτων, ΓΙΑΤΙ να μην είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙΣΟΥ θεμιτό και νόμιμο, να καταγραφούν και να ελεγχθούν όλοι οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κοπρίτες, που αλλωνίζουν επιχειρηματικά λάθρα την ελληνική επικράτεια, με πωλήσεις 100% φορολογητέες στην Ελλάδα αλλά φοροδιαφεύγουσες, με εικονική ή και τυπική έδρα γειτονική χώρα…

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ…!!!… ΧΑ… ΧΑ-ΧΑ… ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ…
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…!!!… ΧΑ… ΧΑ-ΧΑ…. ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ… ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΟΛΕ!!!) ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ…!!!… ΧΑ… ΧΑ-ΧΑ… ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ… 

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 5 -ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ value------products ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣΟ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΘΗ, ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΛΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 

ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΚΥΒΕΡΝΟΑΧΡΕΙΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΣΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΥΛΗ??? ΙΔΟΥ Η… ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ «ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ» ΚΑΙ «FYROM» ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου