Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΠΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψηφίστηκε χτες το απόγευμα επί της αρχής, κατά πλειοψηφία, από τα κόμματα της συγκυβέρνησης και τη ΔΗΜΑΡ, στο Γ' Θερινό Τμήμα της Βουλής, το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnzMQxzT6nZNRScRg5SK9HvQ3W3dlfBbuVOsvlHev3mymi1mTl

Το οποίο φέρει τον τίτλο «Τροποποίηση του ν.927/1979 (Α΄139) και προσαρμογή του στην απόφαση πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για...
την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου (L 328)».

Το γεγονός ότι το νομοσχέδιο ενσωματώνει το βάρβαρο πλαίσιο της ΕΕ αποσιωπήθηκε πλήρως από όλα τα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέφερε λέξη για την απόφαση - πλαίσιο της ΕΕ. Επικέντρωσε την προσοχή του στις ελλείψεις του νομοσχεδίου και στην ποινικοποίηση του λόγου, ενώ στο τέλος ψήφισε «παρών». Κατά ψήφισαν ΑΝΕΛ και ΧΑ, εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης, διανθισμένη με εθνικιστικές κορόνες και αποκρύβοντας πλήρως ότι το νομοσχέδιο αποτελεί ενσωμάτωση του αντιλαϊκού πλαισίου της ΕΕ.

Από την πλευρά της κυβέρνησης ο υπουργός Δικαιοσύνης, για να κάμψει τις αντιδράσεις κυβερνητικών βουλευτών, ανακοίνωσε αλλαγές που προβλέπουν ότι εκτός από το Ολοκαύτωμα θα τιμωρείται πλέον όποιος επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται τις γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει η Ελληνική Βουλή (Ποντίων, Αρμενίων, Μικρασιατών κ.λπ.) και όποιος μπορεί να προκαλέσει διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Εν κατακλείδι...
Το "αντιρατσιστικό" έκτρωμα, επιτίθεται ευθέως και απροκάλυπτα στην πάλη των ιδεών, ποινικοποεί τη λαϊκή αντίσταση, οδηγεί στον απόλυτο εκφασισμό τη πολιτική ζωή, καθαγιάζει και θωρακίζει τα νεοταξίτικα πρότυπα ζωής που προσβλέπουν στον εκμαυλισμό της κοινωνίας.

Η Αριστερά και ιδιαίτερα το ΚΚΕ, στον κατάλληλο χρόνο θα υποστεί ολέθριες συνέπειες εξ αιτίας και αυτού του επικίνδυνου εξαμβλώματος. Και δυστυχώς για την Αριστερά η πλανημένη της δήθεν "αντιρατσιστική" και λαθρολάγνα της ευισθησία, συνέβαλε στη δημιουργία πολιτικών άλλοθι που κατέστησαν ευκολότερη την προώθηση του εν λόγω εκτρώματος. Το κακό είναι πως η ίδια ακόμη δεν το έχει συνειδητοποιήσει.

Παραθέτουμε στη συνέχεια βίντεο με την ομιλία του Θανάση Παφίλη που ξεβρακώνει το ναζιστικής έμπνευσης και κοπής τερατούργημα, βίντεο με την τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγα στη Βουλή, καθώς και απόσπασμα βίντεο από τοποθέτηση του Καπερνάρου ο οποίος και στη Βουλή ξεβράκωσε τον ανθελληνικό του χαρακτήρα.



 .
.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου