Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

Σπάραξε στην κυριολεξία η καρδιά μας, παρακολουθώντας σήμερα το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega, στο οποίο ο ρεπόρτερ του Δημήτρης Τάκης, με γλαφυρούς χαρακτηρισμούς περιέγραψε το δράμα το οποίου βιώνουν οι νεοδημοκράτες βουλευτές...


Αφορμή για το ρεπορτάζ του ήταν το χθεσινό ξέσπασμα με κλάματα και «γαλλικά» που είχε χτες στην βουλή η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, η οποία...
εκτός των άλλων παρότρυνε, δακρυσμένη, τον Χαρδούβελη να πάει να συνουσιαστεί.

Αιτία ήταν ο νέος παρανοϊκός φόρος που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση –ο ΕΝΦΙΑ- που έδωσε την αφορμή για να υπάρξει αυτό το ξέσπασμα της νεοδημοκράτισσας βουλευτίνας.
Και μην σχηματίσετε την εντύπωση ότι την εθνομητέρα την έπιασε ο πόνος γιατί τα λαϊκά στρώματα θα πρέπει να υποστούν άλλη μια φορολεηλασία από  «έναν παντελώς άδικο νόμο  και αυτοί που λένε ότι είναι ένας σωστός και δίκαιος νόμος λένε διαστημικές ανοησίες» όπως τόνισε σε σημερινή πρωινή εκπομπή ο ομοϊδεάτης της βουλευτής  Αντρέας Ψυχάρης.

Άλλος είναι ο καημός της βουλευτίνας.  Και μέσα στην αφέλεια της τον εκδήλωσε πολύ χαρακτηριστικά απευθυνόμενη σ’ αυτούς που χαράσσουν την οικονομική κυβερνητική πολιτική: «Με αυτά που κάνετε δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και εγώ θα μείνω άνεργη!».

Κι έχει δίκιο η Α, Καραμανλή. Αυτές τις δύσκολες εποχές αν σταματήσει να παίρνει σαν βουλευτίνα την παχυλή αργομισθία που λαμβάνει θα έχει πρόβλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου