Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΙΣΙΝΩΝ

Όλος σας ο αγώνας περιστρέφεται γύρω από τα «δικαιώματα» των πολυβασανισμένων πισινών. Γι αυτό μοχθείτε, Μόνο γι αυτό έχετε κάτι να πείτε. Μόνο γι αυτό κατεβαίνετε στα gay pride παριστάνοντας τις ερωτοχτυπημένες κουδουνίστρες. Κι αυτό το λέτε πρότυπο ζωής??? Πρότυπο κοινωνίας??? Πρότυπο οικογένειας μέσα στην οποία θέλετε να φυλακίσετε και παιδικές ψυχές???...

Σ αυτό το "αξιακό σύστημα" θέλουν να φυλακίσουν και παιδικές ψυχές


Αυτή η ιστορία παρατράβηξε, και αν υπήρχαν όρια στη γελοιότητα και στον αυτοεξευτελισμό, αυτά έχουν προ πολλού πλέον ξεπεραστεί. Η χώρα παραδέρνει μέσα στη περιδίνηση εγκληματικών πολιτικών που οδηγούν τη κοινωνία σε απόγνωση. Την ίδια στιγμή, η θηλιά επικίνδυνων γεωπολιτικών εξελίξεων σφίγγει απειλητικά γύρω από την ευρύτερη περιοχή, και η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του επερχόμενου εφιάλτη.

Είναι λυπηρό, που το αυτί ορισμένων δε δείχνει να ιδρώνει με τίποτε απ όλα αυτά. Και είναι ξεπεσμός να βλέπει κανείς «δημοσιογράφους» να αναλώνονται, και σελίδες να κατασπαταλώνται, με κυρίαρχο - αν όχι αποκλειστικό θέμα - τα υποτιθέμενα «δικαιώματα» του πολυβασανισμένου πισινού, όλων εκείνων που...
η μοίρα τους καταδίκασε να λειτουργούν ως …ανακουφιστήρια των υποτιθέμενων αγαπητικών τους.

Πρόκειται για μια συζήτηση που την τροφοδότησε ένα επικίνδυνο νομοσχέδιο αίσχους, που ο νεοταξίτικος «νομικός πολιτισμός» το βάφτισε «αντιρατσιστικό», και που στην ουσία του, δε συνιστά μονάχα ένα προκλητικό ανοσιούργημα που αποσκοπεί μακροπρόθεσμα στο συνειδησιακό - και όχι μόνο - εκφυλισμό της κοινωνίας. Αλλά όπως έχουμε ήδη περιγράψει, έρχεται σε μια εποχή, και με κατάφορα προκλητικό τρόπο, νομιμοποιεί πολιτικές που παραλύουν τον ίδιο τον πυρήνα της εθνικής ασφάλειας της χώρας, ενώ οι εξελίξεις απαιτούν τη λήψη εκτάκτων μέτρων με στόχο την περεταίρω της θωράκιση. (Δείτε γι αυτό το ζήτημα περισσότερα ΕΔΩ).

Ας πάμε τώρα και στην ουσία της ελεεινής επιχειρηματολογίας που αναπτύσσεται. Όχι γιατί μας αρέσει να απαξιώνουμε αρρωστημένους ανθρώπους ή διαστροφικές επιλογές που σε κάποιους ενυπάρχουν με τρόπο βιωματικό, αλλά γιατί…

  • Πρώτον:  Η ευτελής «επιχειρηματολογία» δε μπορεί να μένει αναπάντητη.
  • Δεύτερον: Το υποτιθέμενο δικαίωμα στη διαστροφή δεν είναι δυνατόν να προστατεύεται και την ίδια στιγμή να ποινικοποιείται το αυτονόητο δικαίωμα της απάντησης. Και…
  • Τρίτον: Αν κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να λειτουργούν και να συμπεριφέρονται ξεφωνημένα, τότε οφείλουν να «γεύονται» καρτερικά και τα επίχειρα των επιλογών τους.  Τα δικαιώματα άλλωστε δεν εξαντλούνται στην ασυδοσία του προκλητικού, αλλά επεκτείνονται και στον αντίλογο αυτού που ενοχλείται.

Σεβασμός στην ιδιαιτερότητα λοιπόν.
Καμία αντίρρηση. Προϋπόθεση όμως είναι η «ιδιαιτερότητα» να σέβεται την κανονικότητα. Αν η «ιδιαιτερότητα» επιλέγει το δρόμο της πρόκλησης, τότε από πού νομιμοποιείται να απαιτεί σεβασμό???
Αν κάποιος το απολαμβάνει να κουβαλάει επάνω του έναν πολυβασανισμένο πισινό, είναι δικαίωμά του γιατί είναι δικός του ο πισινός δικά του και τα βάσανα. Τη δική μου αισθητική όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να την προκαλεί συμπεριφερόμενος ξεφωνημένα, και κανένας κανόνας δικαίου δεν επιβάλει πως η κοινωνία υποχρεούται να αποδεχτεί την πρόκληση.

Η απάντηση στις προκλήσεις αυτού του είδους συνιστά ρατσισμό.
Κάνετε λάθος κύριοι (ή κυρίες) και αυτό το λάθος το κάνετε σκόπιμα. Ο ρατσισμός προϋποθέτει και μετουσιώνεται, σε συμπεριφορές αντιπαλότητας ανάμεσα σε δυο διαφορετικές ράτσες ομοειδών κατά τα λοιπά και κατά τα ανώτερα χαρακτηριστικά οργανισμών.   

  • Αισθάνεστε ότι αποτελείτε διαφορετική ράτσα επειδή σας αρέσει να την κουνάτε την αχλαδιά??? Αν ναι τότε σεις είστε που αντιμετωπίζετε ρατσιστικά τη παρουσία σας και όχι όλοι οι υπόλοιποι. 
  • Αν πάλι δεν αισθάνεστε ότι αποτελείτε διαφορετική ράτσα απ όλους εμάς, αλλά ένα κομμάτι από αυτή την κοινωνία που απλά σας αρέσει να την κουνάτε την αχλαδιά, τότε απολαύστε το  κούνημα, μην προκαλείτε όμως την αισθητική μας άρα και την αντίδρασή μας στις προκλήσεις σας. 
Κάντε ότι κάνετε στο κρεβάτι σας αλλά δε σας αναγνωρίζουμε κανένα δικαίωμα να κάνετε τα βίτσια σας υπόθεση για την οποία πρέπει να ασχολείται μ αυτά η υπόλοιπη κοινωνία.

Δεν είναι κουσούρι λέτε αλλά είναι επιλογή που πρέπει να αποτελεί αντικείμενο σεβασμού απ όλη την κοινωνία…
Μπα… Τι λέτε καλέ??? Και η παιδοφιλία επιλογή είναι. Να τη σεβαστούμε??? Και η κτηνοβασία επιλογή είναι. Να τη σεβαστούμε κι αυτή??? Και την κοπρολαγνία να σεβαστούμε??? Και κάθε σιχασιά που στο όνομα του «ανθρώπινου δικαιώματος» επιχειρείται να εμφανιστεί ως επιλογή???

Πως??? Δεν είναι το ίδιο η παιδοφιλία και η κτηνοβασία με την ομοφυλοφιλία γιατί το παιδί η το κουτάβι δεν επιλέγει να συνευρεθεί με τον κτηνοβάτη ή τον παιδόφιλο, ενώ εσείς επιλέγετε ότι ο Μπάμπης ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα το Μήτσο και η Βασίλω τη Θεώνη???
Τι λέτε καλέ??? Και το παιδί που θέλετε να έχετε δικαίωμα να υιοθετήσετε, επέλεξε μόνο του ότι θέλει την Αρχόντω για μπαμπά και το Βλαδίμηρο για μαμά του??? Πως θα το υιοθετήσετε λοιπόν??? 

  • Με ποιο δικαίωμα θα δηλητηριάσετε παιδικές ψυχές, εντάσσοντας και αυτές στη λογική της εξυπηρέτησης  του βίτσιου του Μήτσου που θέλει να γίνει μανούλα αλλά δε του βγήκε το προσόντο???
  • Με ποιο δικαίωμα θα κάνετε αυτό το παιδί περίγελο στο αυριανό του περιβάλλον. Και με τι περίσσευμα θράσους απαιτείτε αυτό το περιβάλλον να αποδεχτεί πως η «μαμά» που πήγε να το πάρει απ το σχολειό, είναι ο Χαράλαμπος που το βράδυ ασκούσε τα γυναικεία του καθήκοντα παραδομένος στην αγκαλιά του Πολυχρόνη???
Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι (ή κυρίες) γυμνή και απομυθοποιημένη. 
Όσο και αν πονά. Όσο και αν αισθάνεστε ότι προσβάλει. Η πρόθεσή της δεν είναι να προσβάλει κανέναν, αλλά να απομυθοποιήσει έναν αξιακό εφιάλτη που επιχειρείται μεθοδευμένα να εμφανιστεί ως «ανθρώπινο δικαίωμα».

  • Οι κοινωνίες δέχονται ολομέτωπη επίθεση από το νεοταξίτικο αξιακό μοντέλο που τις θέλει άνευρες, χωρίς ταυτότητα, χωρίς φυσιογνωμία χωρίς αξίες ικανές να την εμπνεύσουν στον αγώνα του αύριο.
  • Κι εσείς, δεν είστε παρά τα θλιβερά εργαλεία που χρησιμοποιεί για να διεμβολίσει την κοινωνία αυτή η ολομέτωπη νεοταξίτικη επίθεση. Σας χρησιμοποιεί επενδύοντας στον προσωπικό σας καημό, για να καταστρέψει μαζί με την κοινωνία και εσάς αλλά και ότι πραγματικά αγαπάτε.
Πότε βγήκατε εσείς στους δρόμους για να διεκδικήσετε κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, εθνική αξιοπρέπεια και τόσα άλλα για τα οποία παλεύουν όσοι αγωνίζονται καθημερινά??? Πότε???

Όλος σας ο αγώνας περιστρέφεται γύρω από τα «δικαιώματα» των πολυβασανισμένων πισινών. Γι αυτό μοχθείτε, Μόνο γι αυτό έχετε κάτι να πείτε. Μόνο γι αυτό κατεβαίνετε στα gay pride παριστάνοντας τις ερωτοχτυπημένες κουδουνίστρες. Κι αυτό το λέτε πρότυπο ζωής??? Πρότυπο κοινωνίας??? Πρότυπο οικογένειας μέσα στην οποία θέλετε να φυλακίσετε και παιδικές ψυχές???

Ε δε νομίζετε ότι τράβηξε πολύ αυτό το παραμύθι???

Σχετικό μας άρθρο...

ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου