Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΞΕΛΙΞΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΠΑΡΑΦΡΟΝΑ

Οι εξελίξεις πλέον παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας, και είναι φανερό πως κάθε λεπτό επιπλέον παραμονής του επικίνδυνου και εξουσιοπαράφρονα Βενιζέλου στη κυβέρνηση του τόπου, δημιουργεί εκ των πραγμάτων στρατιά συνενόχων απ όλους εκείνους που τον ανέχονται,  με πρώτο φυσικά τον πρωθυπουργό της χώρας…


Ενώ ως προς την ουσία της, κάθε περαιτέρω παραμονή, και μη άμεση ανάκληση κάθε θεσμικής ιδιότητας πίσω από την οποία οχυρώνεται και απολαμβάνει ασυλία ο εν λόγω πολιτικός, συνιστά πράξη προσβολής για το Έθνος και προσλαμβάνει εκ των πραγμάτων διαστάσεις εθνικής προδοσίας.

Το λέγαμε μόλις προχθές, διαβάζοντας την ομιλία του προσωπικού του αυτοεξευτελισμού στο μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ, η οποία συνιστά ταυτόχρονα και απροκάλυπτη ομολογία της ενοχής του πως: «Ο Βενιζέλος, μετά από τη χθεσινή του προσπάθεια να αποδομήσει ολοκληρωτικά τον επικίνδυνο εθνικό ολετήρα τον οποίο και...
διαδέχτηκε, ουσιαστικά αποκάλυψε το μέγεθος της προσωπικής του συνενοχής σε επιλογές που σφράγισαν την κατρακύλα της χώρας».

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ. Οι εξελίξεις που μεσολάβησαν δεν άργησαν να μας επιβεβαιώσουν.

Ας δούμε λοιπόν τα γεγονότα…
Την ώρα που το μισό υπουργικό συμβούλιο επιδιδόταν σε πράξεις ταπεινωτικών επικύψεων ενώπιων υπαλληλίσκων στο Παρίσι, ανακοινωνόταν συνάντηση των δανειστών στην Ουάσιγκτον που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου, με αντικείμενο το Ελληνικό δημόσιο χρέος, το οποίο πλέον απροκάλυπτα όλοι εκτιμούν πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ.

Όμως ελάχιστες μέρες νωρίτερα, ο υπουργός εξωτερικών, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά και βασικός εμπνευστής απροκάλυπτων χαρατσιών και κατοχικών νόμων σε βάρος του Έθνους μας, αντί να συμπαραταχθεί ως όφειλε με τα συμφέροντα της χώρας και με την κοινωνία που στενάζει υπό το βάρος των κατοχικών πολιτικών, είχε το θράσος να δηλώνει πως: «Το ελληνικό χρέος είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ και ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΒΙΩΣΙΜΟ».Χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως "ΕΓΚΛΗΜΑ" το να ισχυρίζεται κάποιος ότι δεν είναι βιώσιμο.

(Δείτε χαρακτηριστικά δημοσιεύματα ΕΔΩ, ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ).

Μετά και από αυτή την εξέλιξη – κόλαφο που αποκαλύπτει πλέον με τρόπο αδιαμφισβήτητο τον επικίνδυνο ρόλο Βενιζέλου και την απροκάλυπτα αντεθνική στάση του, ρωτάμε…

  • Με ποιο δικαίωμα ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός συνεχίζει να διατηρεί στη θέση του τον εξουσιοπαράφρονα Βενιζέλο και δε διατάσσει την άμεση αποπομπή του από κάθε αξίωμα???
  • Με ποιο δικαίωμα οι Έλληνες δικαστές δεν πράττουν αυτό που αυτοδικαίως οφείλουν να πράξουν, συναισθανόμενοι το ρόλο τους και τη θεσμική ιδιότητα και αποστολή τους???
  • Με ποιο δικαίωμα σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν εγείρει άμεσα εθνικό και ηθικό θέμα για την παραμονή του εν λόγω πολιτικού σε κυβερνητική θέση???
Είναι φανερό ότι η σιωπή όλων αυτών, απέναντι στον επικίνδυνο εξουσιοπαράφρονα, ένα πράγμα επιβεβαιώνει με τρόπο απόλυτο και κατηγορηματικό: Την απόλυτη συνενοχή τους.-

Σχετικά μας άρθρα...

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΕΝΩ ΑΠΟΔΟΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΕΤΗΡΑ

ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΙΩΠΑ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ" ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΖΕΤΕ

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ???

ΠΡΩΚΤΟΓΕΝΕΙΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ - ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ

ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΑΝ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου