Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣΝΑΖΙΣΤΗ ΡΑΒΙΝΟΥ

ΙΔΟΥ, οι παρανοϊκές δηλώσεις-καταχωρήσεις του σιωνιστή-ναζιστή ραβίνου Mordechai Frizis...

Rabbi Mordechai Frizis 1

Mordechai Frizis
Ο Εβραιος αμερικανος δημοσιογραφος Στηβεν Σοτλοφ ακομα και ως ομηρος των φανατικων ισλαμιστων πριν ενα χρονο κατα την νηστεια του Γιομ Κιπουρ νηστεψε, κρυβοντας τοτε την εβραικη του ταυτοτητα απο...
τους απαγωγεις λεγοντας πως δεν ενιωθε καλα γι’αυτο και αρνηθηκε το φαγητο που του εδωσαν τοτε. Ασεμ Γινκομ Νταμο. Ειθε ο Κυριος να εκδικηθει το αιμα του. Αιωνια του η μνημη.

Mordechai Frizis
Σημερα τα ισλαμοφασιστικα καθαρματα και φονιαδες του ΙΣΙΣ -Νταας αποκεφαλισαν ακομα εναν αμερικανο δημοσιογραφο. Ηταν Εβραιος και το ονομα του Στηβεν Σοτλοφ. Ασεμ Γινκομ Νταμο. Ειθε ο Κυριος να εκδικηθει το αιμα του. Γενικα η υποχωρηση, ο πασιφισμος, η μετριοπαθεια, η ηττοπαθεια, η ευσπλαχνια και το ελεος μπροστα στον αραβικο και φανατικα ισλαμικο κινδυνο δεν βοηθαει στην αντιμετωπιση του. Θεωρειται απο τον ιδιο ως δειλια και αδυναμια. Εδω χρειαζονται δραστικες λυσεις. Διοτι οπως διδασκουν οι Ραββινοι «Αυτος που δειχνει ελεος στον απανθρωπο, θα καταληξει να γινει απανθρωπος στον δικαιο».

Mordechai Frizis
Ακομα ενας Ισραηλινος στρατιωτης τραυματιας υπεκυψε στα τραυματα του. Ηταν «ανισσοροπος υπανθρωπος» θρησκος Εβραιος και αυτος (οπως μας αποκαλουν καποιοι δυστυχως ομοθρησκοι). Το ονομα του Σαχαρ Σελο. Ηλικιας 21.Ο 72 σε νουμερο μαρτυρας μας. Ασεμ Γινκομ Νταμο. Ειθε ο Κυριος να εκδικηθει το αιμα του. Χτες επισης και αλλος ολμος επληξε το Γκολαν απο την Συρια ενω κοριτσακι τριων χρονων τραυματιστηκε απο πετρες που εριξαν «φιλησυχοι» αραβες στην Ιερουσαλημ. Να χαιρονται την «ειρηνευση» τους καποιοι που τωρα βουλιαζουν στους καναπεδες τους εκει στην διασπορα. Ενα μεγαλο μπραβο για την μερικη προσαρτιση εδαφων στο Γκους ΕΤΣιων. Ελπιζουμε να μην αργησει η μερα της προσαρτισης ολης της Ιουδαιας και Σαμαρειας μας.  

Mordechai Frizis
Υπεκυψε σημερα στα τραυματα του ακομα ενας Ισραηλινος τραυματιας στρατιωτης που τραυμαστηκε βαρεια στον πολεμο στη Γαζα, ανεβαζοντας ετσι των αριθμο των νεκρων μαρτυρων μας (ισραηλινων πολιτων και στρατιωτων) σε 71.71 λοιπον εβραικες ψυχες που θυσιαστηκαν για το καλο του εβραικου λαου και κρατους, αλλα καποιοι πολιτικαντηδες πατησαν πανω στη θυσια αυτη οχι για να νικησουν αλλα για να συνθηκολογησουν με τον εχθρο και τον ψευτο»παλαιστινιακο» καρκινο Ασεμ Γινκομ Νταμο βε νταμαμ. Ειθε ο Κυριος να εκδικηθει το αιμα του και το αιμα τους γενικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου