Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΜΗΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΕΞΗ???

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ 10 ΦΕΥΓΑΤΟΣΑλέξης Μητρόπουλος, ΜΕΓΑ φοροφευγαλέο θέμα 2: Μήπως χρωστάς και στο Πανεπιστήμιο Αλέξη???… 

Ο Αλέξης Μητρόπουλος είναι και Πανεπιστημιακός καθηγητής, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως πολύ σωστά θυμίζει και ο φίλος Τ.Ν.

Για το ότι νομίζει ο εντιμότατος, ότι ξεμπέρδεψε με ένα 3% φόρο κεφαλαίου, αντί να καταβάλλει 45% ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, τα είπαμε κατ΄ αρχήν εν περιλήψει και βλέπουμε…

Όμως οι πανεπιστημιακοί αχόρταγοι ταγοί, οφείλουν να καταβάλουν μέρος των αμοιβών που εισπράττουν από ιδιώτες και εταιρείες για υπηρεσίες που τους προσφέρουν με τέτοιο πανεπιστημιακό ανάστημα, στο πανεπιστήμιο του οποίου είναι μέλη, σαν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ποσοστό επί της αμοιβής!!!

Και δικαίως αναρωτιέται ο Τ.Ν.:...


1.– Έχει καταβάλει ο Αλέξης Μητρόπουλος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, τη μερίδα εκ της αμοιβής που αναλογεί στο ΑΕΙ και που τόσο ντόρο προκάλεσε και δεν μπορεί να δικαιολογήσει, ή είναι και εκεί ΑΔΗΛΩΤΟ το 1.000.000 $????
2.– Αφού ήδη είναι γνωστό το μέγα θέμα με τον ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ξεκίνησε το Πανεπιστήμιο Αθηνών, να διεκδικήσει αυτά που νομίμως δικαιούται??? Αν «ΟΧΙ» μπορεί να μας πει κανείς το γιατί???
Αν δεν είχες τέτοιο τίτλο Αλέξη, ούτε στον ύπνο σου θα έβλεπες τέτοιες αμοιβές… Μήπως πρέπει να παραιτηθείς από πολλές θέσεις που το μπόϊ σου δεν τις αντέχει???

Και για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη επί του θέματος ρίξτε οπωσδήποτε μια ματιά ΕΔΩ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου