Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΞΕΠΛΥΘΗΚΕ - ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

Οι χθεσινές εξελίξεις, χορογραφήθηκαν έτσι ώστε να δώσουν μια προσωρινή πίστωση χρόνου στα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης. Το χαρτί της όμως είναι οριστικά χαμένο. Η αποκαθήλωση του ανίκανου έχει ήδη δρομολογηθεί και η προσοχή όλων μας πρέπει να επικεντρωθεί στις πιθανολογούμενες εξελίξεις...


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κάποιοι φρόντισαν – και όχι αφελώς – να καλλιεργήσουν μεγάλες προσδοκίες – ή και ανησυχίες – για την πολυσυζητημένη χθεσινή σύσκεψη των τριών κατοχικών ανδρεικέλων. Διαψεύστηκαν παταγωδώς…Η επιβεβαίωση – για μία ακόμη φορά – του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ», ήρθε άμεσα και ήταν καθολική. 

Το χειρότερο όμως είναι πως σήμερα, τα φερέφωνα της επικοινωνίας, "παίζουν" μια επικίνδυνη βρωμιά. Τι λένε λοιπόν οι αβανταδόροι του ξεφωνημένου και του εθνικά επικίνδυνου πρωθυπουργού, εκλαϊκεύοντας την απόφαση του προέδρου του ΣτΕ???

Το εξής αμίμητο λένε: Η απόφαση της κυβέρνησης να αναδιαρθρώσει την ΕΡΤ είναι καθ όλα νόμιμη. Το απαράδεκτο είναι το "μαύρο"  στην οθόνη.

Όμως βρε αγύρτες...


Η αναδιάρθρωση της εθνικής ραδιοτηλεόρασης, ουδέποτε αμφισβητήθηκε πως είναι δικαίωμα του εκάστοτε πολιτικού διαχειριστεί. Το αν θα "ηθικός", αντιλαϊκός, αντεργατικός ή οτιδήποτε άλλο ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξει να την πραγματοποιήσει, αυτό βεβαίως είναι υπόθεση του κινήματος και των εργαζομένων να το αντιπαλέψουν με τον τρόπο που μπορούν.

Το "μαύρο" της οθόνης όμως,  ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να το περνάτε τόσο αψήφιστα και εξ απαλών ονύχων???
Το μαύρο της οθόνης, είναι το κατάμαυρο της ξένης κατοχής...
Το μαύρο της οθόνης, είναι το κατάμαυρο της κατάλυσης της εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας...
Το μαύρο της οθόνης, σηματοδοτεί την παράδοση σε δυνάμεις εισβολείς...
Το μαύρο της οθόνης σηματοδοτεί κατεχόμενη χώρα. Καταδεικνύει πως ο έλεγχος της εθνικής τηλεόρασης περνά στα χέρια μιας άλλης δύναμης που δεν είναι εθνική...
Το μαύρο της οθόνης, συνιστά πράξη εισβολέα αν γίνει από χέρια μη εθνικά, και πράξη εθνικής προδοσίας αν πραγματοποιηθεί από χέρια ντόπιου εφιάλτη...
Το μαύρο της οθόνης, συνιστά υποστολή της Σημαίας, δηλαδή κατάργηση εθνικού συμβόλου. Και φυσικά...

  • Γι αυτόν που θα τολμήσει να υποστείλει τη Σημαία αλλά και κάθε εθνικό σύμβολο με τρόπο ταπεινωτικό, το εκτελεστικό απόσπασμα είναι μόνοδρομος. Καμία άλλη τιμωρία δεν μπορεί να είναι αντάξια αυτής της ταπεινωτικής πράξης.

Πως μπορείτε λοιπόν να προσπερνάτε έτσι αβασάνιστα αυτή την αδιαμφισβήτητη αλήθεια???

Τονίζαμε λοιπόν χθες σε σχετικό μας άρθρο, πως από αυτή τη σύσκεψη…
Δεν είχαμε να περιμένουμε μη ελεγχόμενους λεονταρισμούς, αλλά μια ακόμη παράσταση από απόλυτα χειραγωγούμενες μαριονέτες, με κυρίαρχο ζητούμενο τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας και μια ακόμη προσπάθεια μαζικής κοινωνικής εξαπάτησης.
Δεν είχαμε να περιμένουμε την αποκατάσταση της εθνικής ταπείνωσης που συνετελέσθη με την προκλητική αποκαθήλωση ενός εθνικού συμβόλου, ακόμη και αν οδηγηθούμε στην επαναλειτουργία της εθνικής ραδιοτηλεόρασης με το νέο της σήμα και λογότυπο.

Και φυσικά προειδοποιούσαμε πως κατά τη διάρκειά της…

Τα πολιτικά ανδρείκελα θα επανασυνειδητοποιήσουν και τυπικά πως οι λεονταρισμοί τους θα πρέπει να καταλαγιάσουν γιατί η φωλιά τους είναι χεσμένη, και οι συμμορίες που τους χρησιμοποιούν τους έχουν στο χέρι…
Θα δρομολογήσουν μέτρα ελεγχόμενης εκτόνωσης της κοινωνικής αγανάκτησης και οργής προκειμένου να μην ξεφύγει από τον έλεγχο και οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις…
Και φυσικά θα δρομολογηθεί μια επώδυνη για τον δηλωσία αλλά ανώδυνη (όσο γίνεται) για το κατοχικό καθεστώς, αποκαθήλωση και αντικατάσταση του καρπαζοεισπράκτορα του Χάρβαρντ, προκειμένου να μην ανακοπεί η εφαρμογή του κατοχικού προγράμματος το οποίο έχουν προσυπογράψει.

Ελάτε λοιπόν τώρα να κάνουμε ταμείο…
Και να σταθμίσουμε τα αποτελέσματα από το χθεσινό θέατρο σκιών που παίχτηκε γι ακόμη μια φορά στην κατεχόμενη χώρα μας.

Καλό θα ήταν πρίν συνεχίσετε να ρίξετε μια ματιά στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο: 

"Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Μ@ΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ"

  • Τα εξαπτέρυγα της συγκυβέρνησης έμειναν με το πουλί στο χέρι. Οι υποκριτικοί λεονταρισμοί τους, ακόμη και αν συνεχίστηκαν μετά την παράσταση της ντροπής, δεν κρύβουν τη γύμνια τους σε πολιτική αλλά και προσωπική αξιοπρέπεια αφού γι ακόμη μια φορά απέδειξαν, πως ο όρκος του δηλωσία μπαίνει πάνω απ όλα και με πρόσχημα τη «σωτηρία» μιας χώρας που κατρακυλά στον γκρεμό, παραμένουν πιστοί στο θλιβερό ρόλο που τους ανέθεσαν οι συμμορίες που τους χειραγωγούν.
  • Με το πουλί στο χέρι έμεινε και ο πρωθυπουργός μαριονέτα που βγήκε από τη χθεσινή παράσταση, ακόμη πιο κοντός, περισσότερο τσαλακωμένος, ακόμη πιο χειραγωγούμενος, αιχμάλωτος του ηγετικού καημού του, μα πάνω απ όλα αιχμάλωτος των συμμοριών και της υπογραφής του που τον ταπείνωσε οριστικά. Για να παραμείνει στην καρέκλα του και στο θλιβερό ρόλο που του ανέθεσαν, δε δίστασε να προσφέρει γην και ύδωρ στα κυβερνητικά συνεταιράκια του, και πάντως προσπαθεί να μη συνειδητοποιεί ότι το τέλος του είναι κοντά και θα είναι το πλέον ταπεινωτικό που γνώρισε ποτέ πολιτικός ηγέτης.
  • Με το πουλί στο χέρι έμειναν κι όλοι εκείνοι που πίστεψαν πως οι θεσμοί στην Ελλάδα υπάρχουν για να προστατεύουν και να κρατούν ψηλά αξίες και σύμβολα. Η δικαστική εξουσία – γι ακόμη μια φορά – αντί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, έγινε με τον τρόπο της μέρος του προβλήματος και καταλύτης μιας άθλιας πολιτικής συνδιαλλαγής, σε εάν πρόστυχο πολιτικό παιχνίδι. Φλυαρολόγησε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν ένα εθνικά ευαίσθητο ζήτημα οι ανίκανοι και εθνικά ανεύθυνοι πολιτικοί, και με το κορυφαίο ζήτημα της αποκαθήλωσης ενός εθνικού συμβόλου, δεν ασχολήθηκε καν ωσαν να μη την αφορούσε.
  • Με το πουλί στο χέρι έμεινε και ο ΣΥΡΙΖΑ ή πιο σωστά όλοι εκείνοι που έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σ αυτό το φιάσκο της ιστορίας. Οι μεγαλοστομίες του ηγετίσκου του, δεν αποσκοπούσαν στην ενεργοποίηση του λαού για το τσάκισμα της κυβερνητικής αθλιότητας, αλλά αποτέλεσαν κραυγή αγωνίας προς το σουλτανάτο, μέσα από τις οποίες ήθελε να καταδείξει πως είναι έτοιμος και πρόθυμος να του ανατεθεί ο ρόλος του συνεχιστή, μετά τη δρομολογημένη κατάρρευση του ανικανότατου καρπαζοεισπράκτορα του Χάρβαρντ.
  • Με το πουλί στο χέρι θα μείνουν τελικά και οι ηγέτες της αντιπολίτευσης, αυτοί που σήκωσαν το φορτίο της στήριξης της κοινωνίας που αυθεντικά και αυθόρμητα ξαναβγήκε στο δρόμο οργισμένη με την εθνικά ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση των κυβερνητικών ανδρεικέλων. Κι αυτό γιατί δεν είδαν. Δεν τόλμησαν ή δε θέλησαν να δουν, πως πίσω από τις απολύσεις που τελικά δεν απετράπησαν, αυτό που πρωτίστως επανενεργοποίησε το μαχόμενο κομμάτι της κοινωνίας ήταν ο αγνός και άδολος πατριωτισμός που τόλμησαν να απαξιώσουν και να ταπεινώσουν οι γερμανοτσολιάδες αποφασίζοντας με τρόπο αδίστακτο την υποστολή του σήματος της εθνικής ραδιοτηλεόρασης, που εκ των πραγμάτων ισοδυναμεί με εθνικό σύμβολο που χρήζει σεβασμού και υπεράσπισης απ όλους.
Αυτή η οργή, που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κίνημα εξέγερσης με στόχο την πολιτική ανατροπή, ενδέχεται να ευνουχιστεί και πάλι στις συμπληγάδες της ατολμίας και των ιδεολογημάτων, που αρνήθηκαν πεισματικά να διακρίνουν την πεμπτουσία της πολιτικής της δυναμικής.

Το βέβαιο είναι πως οι χθεσινές εξελίξεις, χορογραφήθηκαν έτσι ώστε να δώσουν μια προσωρινή πίστωση χρόνου στα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης. Το χαρτί της όμως είναι οριστικά χαμένο.

Η αποκαθήλωση του ανίκανου έχει ήδη δρομολογηθεί και αν δεν τροφοδοτηθεί με ενθουσιασμό και έμπνευση η δράση της κοινωνίας, το μαχαίρι δε θα μπει στο λαιμό των γκεσταπίτικων συμμοριών, αλλά θα παραμείνει στο χέρι των δημίων που δολοφονούν την Ελλάδα αδίστακτα.

Σχετικό μας άρθρο:

"Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Μ@ΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ"

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου