Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑ Ο ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Όταν ο μπουλούκος της Ραφήνας παρέδιδε κατάκοπος και βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στη δυσωδία της «σεμνότητας και ταπεινότητας» το τιμόνι της χώρας, στην άβουλη μαριονέτα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, εμείς είχαμε προειδοποιήσει από αυτό εδώ το βήμα για τα εξής…


Πρώτον: Η επίκληση της οικονομικής κρίσης ως αιτία για τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη των εκλογών, ήταν προσχηματική. Ήταν μέρος συγκεκριμένου σχεδιασμού (για τον οποίο ο διόλου τυχαία σιωπηλός μπουλούκος της Ραφήνας είχε απόλυτη επίγνωση άρα και συνενοχή) και θα άνοιγε τον ασκό του Αιόλου για εξελίξεις απρόβλεπτες με ευρύτερες γεωπολιτικές προεκτάσεις. Και...

Δεύτερον: Είχαμε προειδοποιήσει, πως με την προσχηματική επικοινωνιακή διαχείριση των οικονομικών αδιεξόδων, θα δρομολογούνταν λύσεις χορογραφημένες οι οποίες στοχεύουν ευθέως…

Στον επαναπροσδιορισμό με βάση τους σχεδιασμούς των χορογράφων, του συνόλου των εθνικών μας θεμάτων στη βάση των περιφερειακών στρατηγικών επιδιώξεων των γεωπολιτικά ισχυρών.

Η δικαίωσή μας γι ακόμη μια φορά, δυστυχώς υπήρξε πανηγυρική και απόλυτη. Χωρίς χρονοτριβή παραθέτουμε απλώς τα γεγονότα. Δείτε τα...


  1. Η οικονομική κρίση δεν είχε Ελληνική ιθαγένεια και σύντομα αποδείχθηκε πως αγκάλιασε απειλητικά ολόκληρο τον πλανήτη, αφού ήταν κρίση του καπιταλιστικού συστήματος στο σύνολό του  και όχι απλά διαχειριστική κακοτεχνία των ντόπιων πολιτικών ανδρεικέλων του.
  2. Η «Αραβική Άνοιξη» χορογραφήθηκε να ξεκινήσει μετά τη γενίκευση του οικονομικού Αρμαγεδόνα, και κανείς ας μη βαυκαλίζεται πως αυτό ήταν τυχαίο γεγονός.
  3. Οι σύγχρονοι Κολόμβοι (και μαζί τους οι ντόπιες πολιτικές κολομπίνες που μέχρι πρότινος δεν ήξεραν τίποτε για το έγκλημα) ανακάλυψαν ως δια μαγείας πως το Αιγαίο ξερνάει πετρέλαιο, αλλά κι αυτό έπρεπε να περιμένει τον οικονομικό Αρμαγεδόνα για να προκύψει ως στοιχείο της σύγχρονης γεωπολιτικής.
  4. Η Συρία βυθίζεται στην άβυσσο του αίματος και της αντιχριστιανικής εθνοκτονίας, κι ακόμη δεν έχουμε ούτε καν στοιχειώδη επίγνωση της έκτασης που θα πάρει τελικά αυτή η αμερικανοσιωνιστική δολοφονική χορογραφία.
  5. Την ίδια στιγμή στην Αίγυπτο ο «εκλεκτός» Μόρσι αναλαμβάνει τα ινία της χώρας, και αφού φρόντισε πρώτα να δείξει το ρόλο που επιφυλάσσει για τον εαυτό του (και κυρίως για κείνο που εκπροσωπεί) στη διεθνή σκακιέρα, παραμένει σε «σιωπηλή αναμονή εν όψει δρομολογούμενων εξελίξεων.
  6. Η Κύπρος καταποντίζεται και χρησιμοποιείται ως μαλακό υπογάστριο του Ελληνισμού, εν όψει εξελίξεων που θα συνταράξουν.
  7. Ο «Ελληνικός» νεοναζισμός «διεθνοποιείται» και χρησιμοποιείται μεθοδικά ως βολικότατο άλλοθι που με σαφέστατη στόχευση επιχειρεί να καταστήσει τον ισλαμικό φονταμενταλισμό, σε ρόλο πρωταγωνιστή εν όψει γενικευμένων γεωπολιτικών εξελίξεων.
  8. Το πολιτικό σύστημα αποσαθρώνεται συνολικά, και η πρόβα τζενεράλε για τον αναβαθμισμένο και πολιτικά πλέον ρόλο των τραπεζιτών, έρχεται να επαναπροσδιορίσει τη πολιτική φυσιογνωμία στο πολιτικό σύστημα της Ευρώπης.

Σε όλα τα παραπάνω, και σε δεκάδες άλλα πράγματα και σημαντικά γεγονότα που θα μπορούσε να προσθέσει κανείς, κρατείστε…

Πρώτον μια σημείωση πως όλα τούτα εξελίσσονται στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου. και…

Δεύτερον προσθέστε και τα ακόλουθα…

  1. Εθνική Άμυνα σμπαραλιασμένη, αποδυναμωμένη και πολιτικά φοβική, σιωπηλή και άτολμη απέναντι σε σημαντικά γεγονότα και προκλήσεις…
  2. Απόλυτη κατάρρευση Συνταγματικών προβλέψεων και κάθε θεσμικού προστατευτισμού για τον πολίτη, κι αυτό με μια παράλληλη τερατογέννεση ενός πλέγματος θεσμών και ρυθμίσεων που εδραιώνουν ένα καθεστώς κατοχής και το απόλυτο σμπαράλιασμα κάθε μεταπολεμικού κεκτημένου.
  3. Πολιτικό σύστημα εθνικά ευνουχισμένο με το σοσιαλδημοκρατικό και το συντηρητικό του κορμό να προχωρεί αναφανδόν στα νεοταξίτικα κελεύσματα, και με την κομμουνιστική του συνιστώσα (του πολιτικού συστήματος) να παραμένει άβουλη και άτολμη, αρκούμενη σε ντιρεκτίβες πολιτικής νουθεσίας, αλλά επί της ουσίας ακίνδυνη, αφού αρνείται πεισματικά και σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στην πασιφανή αναγκαιότητα να ηγηθεί στοχευμένης εξέγερσης που θα αφυπνίσει, θα συνεγείρει και θα ριζοσπαστικοποιήσει ραγδαία την Ελληνική κοινωνία.
  4. Με τους εθνικούς μειοδότες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι…

Και τέλος με δεδομένο πως…
Τα χρόνια του μνημονίου, πήραμε για να «βοηθηθούμε» από την τσογλαναρία της Ευρώπης 205,1 δις ευρώ και πληρώσαμε για τη «σωτηρία» μας 206,3 δις ευρώ στις συμμορίες. 
Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ...

Για να εξασφαλίσουμε τελικά…
Διαλυμένα ταμεία… Μισθούς σκλαβιάς… Ανεργία απόλυτη… και 4.000 (μέχρι τώρα) δολοφονημένους…

Τότε είναι φανερό πως καταλάβατε…
Για ποιους η οικονομική κρίση έγινε ευκαιρία…
Γιατί ήρθε το μνημόνιο στον τόπο…
Γιατί η συμμορία του Καστελόριζου κυκλοφορεί ελεύθερη…
Γιατί ο Καραμανλής έβγαλε το σκασμό…
Γιατί σ αυτόν τον τόπο περισσεύουν οι φαφλατάδες την ίδια στιγμή που ηγέτης δεν υπάρχει στον ορίζοντα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου