Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η ΔΑΚΡΥΒΡΕΚΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ

ΞΕΡΑΜΕ ΗΔΗ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Εισαγγελική εντολή για έλεγχο του Αλέξη Μητρόπουλου από το ΣΔΟΕ - Αφορά υπόθεση είσπραξης αμοιβής 1.000.000 δολαρίων δίχως απόδειξη...
 
Εισαγγελική εντολή για διενέργεια οικονομικού ελέγχου αναφορικά με υπόθεση είσπραξης και μη έκδοση απόδειξης για συναλλαγή ύψους 1.000.000 δολαρίων από τον εργατολόγο και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Μητρόπουλο, έχει δοθεί από τις δικαστικές αρχές και διενεργείται από το  ΣΔΟΕ.
Το γεγονός αυτό βεβαιώνει στο tovima.gr αξιόπιστη πηγή του ΣΔΟΕ η οποία ερωτήθηκε για τον συγκεκριμένο έλεγχο.

Η υπό διερεύνηση υπόθεση, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Τα Νέα», έχει ιστορία δεκατεσσάρων χρόνων και... 


Έγινε γνωστή από δύο συνεργάτες του Αλέξη Μητρόπουλου οι οποίοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη διότι ο συνεργάτης τους δεν τους απέδωσε  το μέρος της αμοιβής που τους αναλογούσε.
Την ύπαρξη της συγκεκριμένης συναλλαγής διαβεβαιώνει και ο ίδιος ο κ. Μητρόπουλος ο οποίος εξέδοσε σχετική ανακοίνωση Τύπου:
 
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ 8«Αναφορικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (στήλη το ΣΤΙΓΜΑ) όπου ψευδώς αναφέρεται ότι δεν έχω δηλώσει αμοιβή από υπόθεση που είχε χειριστεί το δικηγορικό μου γραφείο πριν 14 χρόνια ( 1999), αντί άλλης διάψευσης, καταθέτω στην ελληνική κοινή γνώμη τα παρακάτων έγγραφα:
Α) Βεβαίωση επίσημης μεταφοράς-δήλωσης του κεφαλαίου από το εξωτερικό,
Β) Επίσημες βεβαιώσεις φόρων που εισπράχθηκαν υπέρ του ελληνικού δημοσίου,
Γ) Αντίγραφο της φορολογικής μου δήλωσης του έτους εισαγωγής του συγκεκριμένου ποσού και
Δ) Πρόσφατη έκθεση ελέγχου για τα έτη 2007 – 2011 από την οποία προκύπτει ότι ουδεμία φορολογική παράβαση με βαρύνει
 Αλ. Π. Μητρόπουλος»
 Τα αναφερόμενα έγγραφα θα σας σταλούν σε επόμενο Δ.Τ. σύντομα
 11/3/2013 —- ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα έγγραφα που παρουσίασε ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος είναι: Εγγραφο 1Εγγραφο 2Εγγραφο 3Εγγραφο 4Εγγραφο 5Εγγραφο 6Εγγραφο 7Εγγραφο 8Εγγραφο 9Εγγραφο 10Εγγραφο 11Εγγραφο 12Εγγραφο 13 Στα έγγραφα αυτά δεν υπάρχει το τιμολόγιο για την συγκεκριμένη υπηρεσία που προσέφερε ο κ. Μητρόπουλος.
  
Συμπληρωματικά έγγραφα Εξι νέα έγγραφα κοινοποίησε την Τρίτη ο Αλέξης Μητρόπουλος, απαντώντας σε νέα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με το θέμα του ύψους του ποσού που εισέπραξε το γραφείο του ως δικηγορική αμοιβή. Τα έγγραφα αυτά είναι δυο αποδείξεις επιστροφής  στους αντιδίκους, με τα αντίστοιχα  δυο αντίγραφα επιταγών  και δυο αντίγραφα είσπραξης φόρων από την ΔΟΥ Αθηνών για αυτά. Εγγραφο 14Εγγραφο 15Εγγραφο 16 Εγγραφο 17 Εγγραφο 18Εγγραφο 19
 
Σημειώνεται ότι ούτε στα νεότερα  έγγραφα που κοινοποίησε  ο κ. Μητρόπουλος δεν περιλαμβάνεται αποδεικτικό στοιχείο (απόδειξη ή τιμολόγιο) για την παραπάνω συναλλαγή, ύψους ενός εκατ. δολαρίων, την οποία ελέγχουν οι δικαστικές αρχές και ο ΣΔΟΕ. ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ 9ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Μελέτησα προσεκτικά τα έγγραφα που έδωσε ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, ο δακρύβρεκτος γλάστρας εργατολόγος των τηλεπαραθύρων ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ,
 
ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΟΡΟΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ, ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, με την ίδια φορολογική συμπεριφορά, ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΕΔΩ στη Βαλκανική μπανανία, μόνο η Φορολογική Δήλωση που εμφανίζει, για να δείξει ότι είναι εντάξει, είναι «μάπα-καρπούζι» και εξηγούμαι: ΕΧΟΥΜΕ ενώπιόν μας (σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που δεν διεψευσε ούτε ο ενδιαφερόμενος δικηγόρος, ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΜΟΙΒΗΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! Το αν ο πελάτης είναι κάτοικος εξωτερικού ή εταιρεία που η μητρική της έχει έδρα στο εξωτερικό, είναι άσχετο και αυτό που μετράει είναι το που παρασχέθηκαν οι υπηρεσίες του Αλέξη Μητρόπουλου. Ας βγάλει αυτός τα σχετικά αποδεικτικά, να μας πει που και για ποιον δούλεψε και αφορά αυτό το μπόλικο αλλά κρυφό χρήμα!!!
 
Κατ΄ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε, ότι ο Αλέξης Μητρόπουλος, ούτε καν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει σ΄ εμάς τους αγράμματους Έλληνες, γιατί το ποσό που δήλωσε, είναι το μισό ποσό του υπό έρευνα συνολικού??? ΚΑΙ γιατί το δηλώνει με…. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ??? Ούτε το ποσό είναι ασήμαντο, ούτε αυτός είναι αγράμματος σαν εμάς που νομίζει ότι μας κοροϊδεύει και μας παρά χύμα έγγραφα χωρίς εξηγήσεις, νομίζοντας ότι οι Tsoutsouneros θα μπερδευτούν. Κοτζάμ υπουργός της σκιώδους κυβέρνησης του πεντόβολου Τσίπρα είναι!!!!
 
Τέλος ρε ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ, νομίζεις ότι μπορείς να βαφτίζεις το ΑΔΗΛΩΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ σαν δήθεν εισαγωγή κεφαλαίου από το εξωτερικό και να καθαρίζεις, καταβάλλοντας το ευτελές 3% της φορολογίας κεφαλαίου, ΑΝΤΙ ΓΙΑ… 45% ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΣ) ΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ??? (Λόγω των γνώσεων που έχεις ρε κοπρίτη, άλλη λέξη τέριαζε, αλλά έχουμε όλον τον καιρό μπροστά μας).
 
Είχα πολύ διάβασμα σήμερα, αλλά υπόσχομαι ότι θα επανέλθω, γιατί υπάρχει πολύ φοροτεχνικό πράμα για τον εν αναμονή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου