Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΗΔΩΝ

Αυτό που πρέπει να περιμένουμε στην συνάντηση που έχουν την Δευτέρα οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση είναι στο πως θα απαντήσουν Βενιζέλος-Κουβέλης στον εκβιασμό που θα θέσει ο Σαμαράς: «Η υποταγή στις αποφάσεις μου ή πάμε σε εκλογές από τις οποίες έχετε μόνο ζημιωμένοι θα βγείτε»...
 

Οσο και να θέλει να παρουσιάζεται δυναμικός και αποφασισμένος να προχωρήσει την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική του, ο Σαμαράς, στην ουσία γνωρίζει ότι αυτό το αυθόρμητο ξέσπασμα του κόσμου που βλέπουμε με την πραξικοπηματική απόφαση του να κλείσει την ΕΡΤ, μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες για την κυβέρνησή του διαστάσεις.
Κι αυτό γιατί μετά το φιάσκο της ΔΕΠΑ βλέπει ότι οι οικονομικοί του σχεδιασμοί δεν βγαίνουν με τίποτα και είναι κάτι από περισσότερο πιθανό μέσα στο φθινόπωρο να πάρει νέα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα.

Μια «καρπαζιά» σε Κουβέλη-Βενιζέλο, τώρα, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση της ΕΡΤ θα καταντήσει τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ «ζαλισμένα κοτόπουλα» άρα... 


Και πειθήνια όργανα του Σαμαρά για να ολοκληρώσει την κοινωνική καταστροφή, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα ντόπιων και ξένων καπιταλιστών στο βωμό της κερδοφορίας των οποίων θυσιάζει έναν ολόκληρο λαό.
Μένει λοιπόν να δούμε αν Βενιζέλος και Κουβέλης θα υπογράψουν την Δευτέρα τον πολιτικό τους εξευτελισμό. Ετσι κι αλλιώς μέχρι τώρα οι ηγέτες ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν διασυρθεί απόλυτα, είναι συνυπεύθυνοι για όλα τα δεινά που υφίσταται ο λαός μας, και το μόνο που μένει είναι να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η εξαχρείωση τους. τους.

Πέρα απ' τους όποιους σχεδιασμούς κορυφής υπάρχουν, αν βγει ο λαϊκός παράγοντας στο προσκήνιο μπορεί να ανατρέψει όλα τα σχέδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου