Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΟΤΑΛΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥΒΟΛΑ

Μέρα ντροπής – Εικόνες κατεχόμενης χώρας - Θα έπρεπε σήμερα να έχουν στηθεί εκτελεστικά αποσπάσματα και να ακούγεται ο ήχος των πολυβόλων, ενώ τα τουφεκισμένα κουφάρια των δωσίλογων, θα έπρεπε να παραμένουν παρατημένα στον Ήλιο και να τα ξεσκίζουν τα σκυλιά, για αυτό που τόλμησαν να κάνουν στη χώρα…


Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε την ΕΡΤ η γερμανοτσογλαναρία της Αθήνας, ούτε τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί, ούτε με συντεχνιακή μονομέρεια μπορεί να αντιμετωπίζεται.

Αποκαλύπτεται μέσα από αυτόν, μια επικίνδυνη φιλοσοφία πολιτικής και εθνικά επικίνδυνης έως και προδοτικής πολιτικής στάσης, και οφείλουμε να ξεβρακώσουμε άμεσα τους πρωταγωνιστές αυτής της αθλιότητας και τις πολιτικές στοχεύσεις τους.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι πως αυτή η απόφαση δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο όσο και ακραίο γεγονός, αλλά αναπόσπαστο κομμάτι ενός επικίνδυνου σχεδιασμού που συντονισμένα στήνουν τα ανδρείκελα της Αθήνας με την αρωγή ξένων κέντρων και μυστικών υπηρεσιών, και που αποσκοπεί... 


Τόσο στην προσωπική τους προστασία, όσο και στην ισχυροποίηση του καθεστώτος της κατοχής, που βήμα – βήμα εδραιώνεται απ άκρου σ άκρον στον τόπο.

Μόλις ελάχιστες μέρες πριν είχαμε αποκαλύψει ότι τα κατοχικά ανδρείκελα τρέμουν το ενδεχόμενο ξεσπάσματος δυναμικής λαϊκής εξέγερσης στην Ελλάδα, και προετοιμάζουν τους κατασταλτικούς τους μηχανισμούς για κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Η απόφαση λοιπόν να συμπεριφερθούν στην κρατική τηλεόραση, όχι ως Έλληνες πολιτικοί ηγέτες αλλά ως κατοχική δύναμη, είναι ενταγμένη σ αυτόν ακριβώς τον επικίνδυνο και ακραίο σχεδιασμό. (Δείτε περισσότερα για το ζήτημα σε σχετική μας ανάρτηση με τίτλο: ¨ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣ… Ο ΤΡΟΜΟΣ ΖΩΝΕΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ”)

Το δεύτερο ζήτημα το οποίο τονίσαμε ήδη από χθες είναι πως το βεβιασμένο αυτής της ολέθριας απόφασης, ήταν επιπροσθέτως και μια κίνηση επικοινωνιακού αντιπερισπασμού, προκειμένου να περάσει σχετικά «ανώδυνα» μια επίσης κατοχική απόφαση της συγκυβέρνησης των ανδρεικέλων μέσω της οποίας εκχωρείται απεριόριστη υπερεξουσία στους κατοχικούς υπουργούς, η οποία πλέον  επεκτείνεται σε ζητήματα που αφορούν την ίδια την κρατική υπόσταση του τόπου. (Δείτε περισσότερα και γι αυτό στη σχετική μας ανάρτηση με τίτλο: “ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΘΗΝΑΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ“).

Αν λοιπόν πίσω από αυτή την απόφαση δούμε μονάχα πως οι δημοσιογράφοι τους οποίους αφορά είναι εκείνοι που κατά κανόνα στήριξαν εδώ και τρία χρόνια τις αποφάσεις τις κατοχικής διοίκησης και ταυτόχρονα λοιδόρησαν απεργίες, κινητοποιήσεις και κάθε μορφή αντίστασης των υπόλοιπων εργαζομένων…

Αν πατήσουμε την πεπονόφλουδα των αμοιβών και του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα στην κατοχική συγκυβέρνηση και στις μαριονέτες της επικοινωνίας που στήριξαν το έργο της μέσα από τη δημόσια τηλεόραση, θα έχουμε απλά παίξει έστω και εν αγνοία μας το παιχνίδι της κατοχής.

Οφείλουμε να αποκαλύπτουμε ότι αυτά τα ανδρείκελα – όπως και όλα τα κατοχικά ανδρείκελα διαχρονικά – δε διστάζουν να στείλουν στο πυρ ακόμη και κείνους που είχαν εντάξει στη δούλεψή τους, αν πρόκειται μέσα από αυτή την πρακτική να εξασφαλίσουν την άλωση, τον παροπλισμό αλλά και την απόλυτη φίμωση ενός εργαλείου που και μιας ώρας σιγή του σημαίνει την απόλυτη κατάρρευση και τυπικά της εθνικής υπόστασης μιας χώρας.

Την τηλεόραση επιχειρεί να καταλάβει πρώτα η ομάδα των πραξικοπηματιών σε μία χώρα…
Την τηλεόραση επιχειρούν να καταλάβουν πρώτα οι εισβολείς σε μία χώρα….
Στη Σερβική τηλεόραση θάφτηκαν εργαζόμενοι κατά το βομβαρδισμό της από τους Αμερικανούς φονιάδες…
Και αυτός ο κατάλογός δεν έχει τέλος…

Τα επικίνδυνα παιχνίδια συνεχίζονται – Απρόβλεπτες οι εθνικές προεκτάσεις…
Με αυτή την απόφαση τα ανδρείκελα της Αθήνας επιχειρούν να στείλουν ένα διπλό και σαφέστατο μήνυμα προς δυο κατευθύνσεις.
Απέναντι στην κοινωνία: Ένα μήνυμα που λέει απλά και ξεκάθαρα «Έχουμε τον έλεγχο των πάντων και η πρόθεσή μας είναι να σας αλυσοδέσουμε».
Απέναντι στους αντιπάλους του έθνους μας: Ένα μήνυμα που υπενθυμίζει πως: «Παροπλίσαμε την άμυνα και την εθνική μας ασφάλεια. Κάντε παιχνίδι τώρα που ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα».

Από μόνος του αυτός ο χειρισμός, συνιστά πράξη εθνικής προδοσίας, και ως τέτοια δε θα πρέπει στο όνομα καμίας ανοχής να παραμείνει ατιμώρητος.

Το μοιραίο λάθος έγινε…
Και τώρα όλοι τρέμουν για τις πιθανολογούμενες συνέπειες.
Πρώτα απ΄ όλους τρέμουν οι ΗΠΑ. Φοβούνται την ανεξέλεγκτη κατάρρευση αυτής της κυβέρνησης, όπως μας πληροφορεί με σχετική του ανταπόκριση ο Μ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ από την Ουάσιγκτον. (Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ).

Δεν τρέμουν το ανύπαρκτο φιλότιμο των συνενόχων του κυβερνητικού θίασου, αλλά την πιθανότητα ανεξέλεγκτου ξεσπάσματος της λαϊκής οργής ή οποία ενδέχεται να οδηγήσει σε κατάρρευση το τσίρκο των δωσιλόγων.

Τρέμουν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αυτής της αθλιότητας, γι αυτό και σπεύδουν να συμπεριφερθούν επικοινωνιακά ως πόντιοι Πιλάτοι (Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ).

Επιχειρούν να διαχειριστούν  στοχευμένα τη συνέχεια αυτής της ιστορίας.
Οι Βενιζελοκουβέληδες ρίχνουν το ανάθεμα στο Σαμαρά για το αψυχολόγητο και «απρεπές» του χειρισμού του…
Ο Σαμαράς με τη σειρά του κουνάει το χαρτί του εκλογικού εκβιασμού στα κυβερνητικά του εξαπτέρυγα, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη τους στο τεχνικό μέρος αναφορικά με το «νέο σχήμα» κρατικής τηλεόρασης που ετοιμάζει.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι σικέ…
Οι ξεφτιλισμένοι και ταπεινωμένοι της κατοχικής διοίκησης, δεν έχουν κανένα απολύτως περιθώριο ούτε καν επικοινωνιακών λεονταρισμών.
Είναι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στα σκατά και στην δεδηλωμένοι της υποταγής τους, που το αποτέλεσμα αυτού του εκλογικού εκβιασμού είναι προδιαγεγραμμένο.

Με το δέλεαρ της ταχύτατης επαναλειτουργίας της κρατικής τηλεόρασης τα προσκυνημένα εξαπτέρυγα θα βγάλουν και πάλι το σκασμό, γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα που τα περιμένει.

Αν πάλι τα πράγματα οδηγηθούν σε εκλογές, δε θα πρόκειται για μαγκιά από τις μαριονέτες του Βενιζέλου και Κουβέλη, αλλά για διατεταγμένη υπηρεσία που θα τους έχει επιβληθεί, προκειμένου μέσω και της τυπικής παραγραφής, να βγεί λάδι η συμμορία του Καστελόριζου, ο Παπακωνσταντίνου και οι συν αυτώ, για να παραμείνουν τα στόματα όλων κλειστά και το κατοχικό σχέδιο να περπατήσει με τους ελάχιστους δυνατούς κλυδωνισμούς στην κοινωνία.

Η ζημιά όμως έχει ήδη γίνει…
Το γεγονός ότι χθες το βράδυ αναβίωσαν και τυπικά οι εικόνες της κατοχής με τις μαύρες οθόνες και την απόλυτη σιγή στις τηλεοράσεις της επικράτειας, συνιστά από μόνο του μια εικόνα ντροπής, μια πράξη κατάπτυστη, ένα κορυφαίο κατοχικό γεγονός, μια πράξη εθνικής προδοσίας, που και μόνο γι αυτό – έστω και αν είχε συμβεί για μια και μόνο ώρα – θα έπρεπε σήμερα να έχουν στηθεί εκτελεστικά αποσπάσματα και να ακούγεται ο ήχος των πολυβόλων, ενώ τα τουφεκισμένα κουφάρια των δωσίλογων, θα έπρεπε να παραμένουν παρατημένα στον Ήλιο και να τα ξεσκίζουν τα σκυλιά.
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου