Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥΣ

Φτάσαμε τελικά τόσο χαμηλά; Να απαγάγουν οι Τούρκοι όποιον θέλουν στο κέντρο της Αθήνας; Διότι η υπόθεση του καταζητούμενου στην Τουρκία Μπουλούτ Γιαϊλά εξελίσσεται σε νέα υπόθεση Οτσαλάν, καθώς όλες οι τουρκικές εφημερίδες επιβεβαιώνουν ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ οργάνωσε επιχείρηση απαγωγής του στην Αθήνα... 

Μόνο που οι Τούρκοι προσθέτουν ότι στην επιχείρηση συνεργάστηκε και η ελληνική κυβέρνηση! Επίσημα δεν υπάρχει θέμα: Η τουρκική κυβέρνηση καλύπτει την ελληνική λέγοντας ότι ο καταζητούμενος συνελήφθη στην Ανδριανούπολη, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Αυτά δεν εμποδίζουν τον τουρκικό τύπο να καταγγέλλει την Ελλάδα για υπόθαλψη τρομοκρατίας! Ας δούμε τα γεγονότα από την αρχή:... 


Το υπουργείο εσωτερικών της Τουρκίας, σε  ενημέρωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του, ανέφερε ότι ο Μπουλούτ Γιαϊλά συνελήφθη, αλλά ...στην Ανδριανούπολη! την συνοριακή πόλη της Ανατολικής Θράκης ενώ ετοίμαζε νέα επίθεση. Η ''Sabah'' γράφει για το θέμα με τον τίτλο ''Συνελήφθη στην Αδριανούπολη η ζωντανή βόμβα του DHKP-C''. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Μπουλούτ Γιαϊλά συνελήφθη την 31η Μαΐου από Τούρκους πράκτορες. "Τα ίχνη του Μπουλούτ Γιαϊλά βρήκαν οι Υπηρεσίες Πληροφοριών στην Ευρώπη και διαπιστώθηκε ότι τελευταία, ο ύποπτος είχε μεταβεί στην Ελλάδα, όπου εκπαιδεύτηκε ως ζωντανή βόμβα. Οι μυστικές υπηρεσίες έθεσαν υπό παρακολούθηση τους υπόπτους, τους οποίους η οργάνωση σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει για επιθετικές ενέργειες. Τελικά ο Μπολούτ Γιαϊλά συνελήφθη στις 31 Μαΐου στην Αδριανούπολη και στη συνέχεια, αφού ανακρίθηκε, φυλακίστηκε"! Εν συνεχεία οι τουρκικές εφημερίδες παίρνουν την σκυτάλη και αναφέρουν ότι ο Γιαϊλά είχε εκπαιδευτεί στο κουρδικό στρατόπεδο προσφύγων στο Λαύριο. Αναφέρουν, υπό τον τίτλο ''Ελληνοτουρκική επιχείρηση για τη ζωντανή βόμβα του DHKP-C'', ότι ο Μπουλούτ Γιαϊλά συνελήφθη στην Ελλάδα με ειδική επιχείρηση της ΜΙΤ!

Και οι Τούρκοι συνεχίζουν, εκθέτοντας και ''δίνοντας'' ανοιχτά την ένοχη, μικρά και ούτε έντιμη Ελλάδα των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη: ''Μετά την πληροφορία αυτή, η τουρκική αστυνομία ήρθε σε επαφή με την Ελληνική Αστυνομία και μετά από προετοιμασία του σχεδίου από την ΜΙΤ, ο Μπουλούτ Γιαϊλά ετέθη υπό κράτηση, στις 30 Μαΐου, στην Αθήνα. Το ίδιο βράδυ, στις 21:30, ένα minibus σταμάτησε δίπλα του και πέντε άτομα, πολιτικά ντυμένα, άρπαξαν τον Γιαϊλά και απομακρύνθηκαν"! Δηλαδή εδώ περιγράφεται ότι η Ελληνική Αστυνομία ή κάποιοι από την ελληνική πλευρά, συμμετείχαν σε απαγωγή ενός ανθρώπου (τον άρπαξαν στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος!) και μάλιστα σε αγαστή συνεργασία με τον εχθρό, δηλαδή την τουρκική ΜΙΤ. Εκτός και αν δεν θεωρούν την τουρκική υπηρεσία ΜΙΤ, ως "εχθρό", οπότε καλό είναι να βγουν και να το πουν στον εληνικό λαό.

Η συνέχεια: Την ίδια νύχτα, οι απαγωγείς ταξίδεψαν μέχρι τον Έβρο μαζί με δύο συνοδά αυτοκίνητα, και στα ελληνοτουρκικά σύνορα παρέδωσαν τον Γιαϊλά στην τουρκική αστυνομία. Ο Γιαϊλά παρελήφθη κοντά στη συνοριακή είσοδο Παζάρκουλε και μεταφέρθηκε στην Κων/λη, όπου ανακρίνεται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου