Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Μ@ΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ

Κι αυτή η αποκαθήλωση, θα είναι πιό ταπεινωτική από την αποκαθήλωση του έτερου μαλάκα (έτσι τον αποκάλεσε ο Σαρκοζί), κι αυτό για να καταλαγιάσει η διαφαινόμενη οργή στο πόπολο, που τείνει πλέον να λάβει διαστάσεις ανεξέλεγκτες, και όλοι θα επιχειρήσουν να τη χαλιναγωγήσουν με κάθε τρόπο....


Θα ήταν επιπόλαιο – αν και όχι ιδιαίτερα δύσκολο - να επιχειρήσει κανείς να προδιαγράψει το αποτέλεσμα της απογευματινής σύσκεψης των συνενόχων.

Άλλωστε το σημαντικότερο απέναντι σε μια κοινωνία που δείχνει σημάδια αφύπνισης, είναι να ξεβρακώσουμε τη μεγάλη βρωμιά και το εφιαλτικό σκηνικό που στήνεται πίσω από την πλάτη της για μια ακόμη φορά. Γι αυτό και αυτή τη φορά αυτό που επιλέγουμε είναι να πούμε τα πράγματα με τα όνομά τους.

Η απογευματινή σύσκεψη των δωσιλόγων, δε γίνεται για να δώσει λύση σ ένα πρόβλημα δημοκρατίας και προσβολής ενός εθνικού συμβόλου που ταπεινώθηκε με τρόπο βάναυσο και προκλητικό. Αυτό που θα επιχειρηθεί, είναι... 


Να ρίξουν γι ακόμη μια φορά στάχτη στα μάτια του πόπολου, διαχειριζόμενοι ο καθένας για λογαριασμό του διάφορα διαθέσιμα επικοινωνιακά τερτίπια. Οι αποφάσεις όποιες κι αν είναι έχουν ήδη παρθεί σε επίπεδο διαβουλεύσεων. Οι θεσμοί δε λειτούργησαν. Το Σύνταγμα έχει επί της ουσίας καταλυθεί. Και σ αυτόν τον επικίνδυνο κατήφορο, η συνενοχή όλων είναι δεδομένη. Κανείς λοιπόν δεν πρέπει να έχει αυταπάτες πως η απογευματινή σύσκεψη των ανδρεικέλων θα δώσει λύση σε οτιδήποτε.
Δεδομένη επίσης είναι και η απόλυτη χρεοκοπία του αρχιδηλωσία στον επικίνδυνο θίασο, και η ταπεινωτική του θυσία έχει ήδη δρομολογηθεί. Το τηλεφώνημα της Μέρκελ υπό τη σκιά του οποίου δρομολογείται η απογευματινή σύσκεψη, δε συνιστά στήριξη στον ηλίθιο της παρέας, αλλά υπενθύμιση πως το κατοχικό πρόγραμμα θα πρέπει να συνεχιστεί χωρίς αποκλίσεις, και ταυτόχρονα σαφή προειδοποίηση και στους τρείς συνεταίρους, ότι η μαμά Μέρκελ τους έχει στο χέρι, γι αυτό και καλά θα κάνουν να παραμείνουν συμβιβασμένοι – έστω και με τα επικοινωνιακά τσαλίμια τους – στο μαντρί της απόλυτης υποταγής.
Οι συμμορίες των νταβατζήδων έχουν ήδη αποφασίσει την αποκαθήλωση του μαλάκα της παρέας των τριών. και αυτή η εξέλιξη ήδη δρομολογείται.  Αυτή η αποκαθήλωση θα είναι περισσότερο ταπεινωτική από την αποκαθήλωση του έτερου μαλάκα (έτσι τον αποκάλεσε ο Σαρκοζί) κι αυτό για να καταλαγιάσει η διαφαινόμενη οργή στο πόπολο που τείνει πλέον να λάβει διαστάσεις ανεξέλεγκτες.

Από την απογευματινή σύσκεψη επομένως…
Δεν έχουμε να περιμένουμε μη ελεγχόμενους λεονταρισμούς, αλλά μια ακόμη παράσταση από απόλυτα χειραγωγούμενες μαριονέτες, με κυρίαρχο ζητούμενο τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας και μια ακόμη προσπάθεια μαζικής κοινωνικής εξαπάτησης.
Δεν έχουμε να περιμένουμε την αποκατάσταση της εθνικής ταπείνωσης που συνετελέσθη με την προκλητική αποκαθήλωση ενός εθνικού συμβόλου, ακόμη και αν οδηγηθούμε στην επαναλειτουργία της εθνικής ραδιοτηλεόρασης με το νέο της σήμα και λογότυπο.

Αυτή η πράξη που ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία και οι ταπεινωτικές εθνικές προεκτάσεις της, αποκαθίσταται μόνο αν οι εμπνευστές της οδηγηθούν στο εκτελεστικό απόσπασμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Στην απογευματινή σύσκεψη επομένως…
Τα πολιτικά ανδρείκελα θα επανασυνειδητοποιήσουν και τυπικά πως οι λεονταρισμοί τους θα πρέπει να καταλαγιάσουν γιατί η φωλιά τους είναι χεσμένη, και οι συμμορίες που τους χρησιμοποιούν τους έχουν στο χέρι…
Θα δρομολογήσουν μέτρα ελεγχόμενης εκτόνωσης της κοινωνικής αγανάκτησης και οργής προκειμένου να μην ξεφύγει από τον έλεγχο και οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις…
Και φυσικά θα δρομολογηθεί μια επώδυνη για τον δηλωσία αλλά ανώδυνη (όσο γίνεται) για το κατοχικό καθεστώς, αποκαθήλωση και αντικατάσταση του καρπαζοεισπράκτορα του Χάρβαρντ, προκειμένου να μην ανακοπεί η εφαρμογή του κατοχικού προγράμματος το οποίο έχουν προσυπογράψει.

  • Ας μη μας διαφεύγει άλλωστε ότι το ΣτΕ πρακτικά αυτοκαταργήθηκε, εξασφαλίζοντας χρόνο στα πολιτικά ανδρείκελα να διαχειριστούν κατά τας εντολάς, τους πολιτικούς βηματισμούς τους

Εν κατακλείδι…
Η αποκαθήλωση του μαλάκα έχει ήδη αποφασιστεί. Χρεοκόπησε πριν την ώρα του, και όπως απέδειξαν ήδη και με τον ΓΑΠ, για τις συμμορίες της Ευρώπης, οι μαλάκες είναι αναλώσιμο είδος  Το «αστέρι» του «μεγάλου πατριώτη» Σαμαρά έδυσε ήδη με τον πιο ταπεινωτικό γι αυτόν τρόπο και αυτή είναι η μοίρα των δωσίλογων από την οποία κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. Δείτε το «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΓΕΥΜΑ»

Η ανακοπή, η ανατροπή του κατοχικού σχεδίου αλλά και των ανδρεικέλων που ορκίστηκαν να το υπηρετούν, είναι πλέον στα χέρια του λαού μας, που οφείλει μετά τα γεγονότα της ΕΡΤ, να συνειδητοποιήσει πως ο δωσιλογισμός είναι αδίστακτος και δεν αντιμετωπίζεται με αποθέματα υπομονής αλλά μονάχα με φωτιά και τσεκούρι.

Αν θέλουμε λοιπόν να πάρουμε πίσω το τόπο μας, τώρα είναι η ώρα να ανάψει για τα καλά η φωτιά στο φυτίλι του δυναμίτη.

Σχετικά μας άρθρα…

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου