Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ

ΒΑΤΕΡΛΩ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, EUROGROUP, ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΔΝΤ, ΗΠΑ!...
 
Έγκυροι παρατηρητές τόνιζαν ότι οι Κυπριακές εξελίξεις αντιπροσωπεύουν μια πρώτης τάξεως ήττα για το Eurogroup , τη Γερμανία, την ευρωζώνη, το ΔΝΤ και τις ΗΠΑ, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε Βατερλώ και να επιφέρει την πλήρη (ελπιδοφόρα) ματαίωση των αποφάσεων του Eurogroup!

Στο μεταξύ η Μέρκελ προσπαθεί απεγνωσμένα να εμποδίσει... 


Μια προσέγγιση της Κύπρου με τη Ρωσία , προκειμένου η Λευκωσία, με Ρωσική βοήθεια, να ακολουθήσει ένα δρόμο εκτός τρόικας και τροϊκανής χρηματοδότησης.
Σε φιάσκο και σε ναυάγιο οδηγούνται οι κατάπτυστες και νεοαποικιακές αποφάσεις του Eurogroup αναφορικά με την Κύπρο, στις οποίες κατά ένα πολιτικά εγκληματικό τρόπο συμφώνησε και η κυβέρνηση Σαμαρά.

Tο νέο Κυπριακό κυβερνητικό νομοσχέδιο με το "βελτιωμένο" κούρεμα (πάνω από 20 χιλ.) φαίνεται κι αυτό ακόμα, να μην μπορεί να συγκεντρώσει με κανέναν τρόπο την πλειοψηφία στην Κυπριακή Βουλή, πράγμα που αναγνώρισε ευθέως και ο ανεκδιήγητος Πρόεδρος της Κύπρου Ν. Αναστασιάδης.
 
Είναι αρκετά πιθανόν η Κύπρος να καταστεί η αχίλλειος πτέρνα όλου του σημερινού αντιδραστικού ευρωζωνικού και ΕΕ οικοδομήματος και η αφορμή για θετικές ανατρεπτικές εξελίξεις που μπορεί να επεκταθούν και στην Ελλάδα και σε όλη τη Νότια Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου