Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΛΥΚΟΥΡΕΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ...

Εκλέχθηκε πρύτανης σε πανεπιστήμιο, πρώην καθηγητής, ελεγχόμενος για φοροδιαφυγή??? 

Όργιο φοροδιαφυγής ανέδειξε η έφοδος του ΣΔΟΕ σε δεκάδες γιατρούς της Δυτικής Ελλάδας.
Όπως αποκάλυψε στο «Μega» o Διευθυντής Ελέγχων του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας, βρέθηκε γιατρός από την Πάτρα με καταθέσεις 11,5 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό το οποίο δεν δικαιολογείται επ” ουδενί από τα εισοδήματα που είχε δηλώσει τα τελευταία χρόνια. Σύντομα ο γιατρός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Μέχρι εδώ όλα καλά!!! Αλλά οι άλλοι δύο γιατροί που βρέθηκαν προ μηνών με λογαριασμούς 31 και 20 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα, κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις; Πλήρωσαν φόρο και πρόστιμο; Διερευνήθηκαν οι πηγές των χρημάτων που είχαν; Γιατί ιδιαίτερα για τον πρώτο (συμμετοχή στο σκάνδαλο DePuy) εκκρεμεί και... 


Η ποινική διερεύνηση της «ιστορίας» του! Εκτός και αν όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις θα… εκκρεμεί μέχρι να αποβιώσει εις Κύριον (που λέει ο λόγος)!
ΠΗΓΗ: dete.gr

Πολλά τέτοια έχουμε διαβάσει, πολλά τρανταχτά ονόματα ακούσαμε, αλλά όχι φως δεν είδαμε από τους διεφθαρμένους ελεγκτικούς μηχανισμούς και της τρικομματικής χούντας, αλλά ως συνήθως στο σαπισμένο κράτος, μάθαμε την επέκταση της σαπίλας: Ο ένας από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους να κετέχουν αδικαιολόγητα τεράστιες καταθέσεις πρώην καθηγητής και πρώην…… λέγεται ότι «εκλέχθηκε» πρόσφατα ….πρύτανης σε άλλο πανεπιστήμο!!!

Δεν είναι και απεριόριστα τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα για να χρειάζονται οι διεφθαρμένες χουντικές αρχές περισσότερες πληροφορίες. Έτσι κι΄ αλλιώς γνωρίζουν τα διεφθαρμένα τους, πολλά περισσότερα από όσα ξέρουμε εμείς!!!

Και επανερωτούμε τους συναρμόδιους υπουργούς της χούντας Σαμαρά-Μπενάκη:  Εκλέχθηκε πρύτανης σε Ελληνικό πανεπιστήμιο άτομο που ελέγχεται για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, στους λογαριασμούς του οποίου βρέθηκαν καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων, τα οποία ακόμα δεν έχει δικαιολογήσει στο ΣΔΟΕ με τα δηλούμενα εισοδήματά του???
Αιματολογος, προσοχη ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, οχι μεγαλοχειρουργος ή πλαστικος χειρουργος κτλ, στην Πατρα βρεθηκε με 16 εκατομμυρια ευρω μαυρες καταθεσεις απο ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ στην τραπεζα απο το ΣΔΟΕ!
Ηταν εργαζομενος σε νοσοκομειο και βρεθηεκ με 3 πολυτελη αυτοκινητα επισης.
Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ΄ ΕΔΩ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ!!!

Πανεπιστήμιο και μαύρο πολιτικό χρήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου