Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Έτοιμα να εισβάλουν στην Ευρώπη τα τέρατα του Ισλαμικού κράτους για να σωθούν από τις Ρωσικές οβίδες - Οι "ανθρωπιστές" ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη νέα γενιά των "δυστυχισμένων" τους

Μόνο μια μαζική μετανάστευση προς την Ευρώπη μπορεί να σώσει τους μισθοφόρους στη Συρία. Οπότε αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται ν ακολουθήσει...


Οι ρωσικές επιδρομές δεν αποφασίστηκαν από τη μια μέρα στην άλλη, και ορισμένα κέντρα πληροφοριών πρέπει να το είχαν καταλάβει, ίσως ακόμη γνώριζαν ότι ήταν επικείμενη. 

Τι να κάνουν οι μισθοφόροι του ΙΚ  όταν περιμένουν να βομβαρδιστούν με...

πραγματικές βόμβες και όχι χολιγουντιανές , που κάνουν πραγματικές ζημίες, με ρίψη από αεροσκάφη που δεν είναι «Top Gun»; 

Πρέπει να εξαφανιστούν το ταχύτερο, σε μια γενική άτακτη φυγή, μέσω μιας προστατευτικής χώρας, της Τουρκίας για παράδειγμα, με τον μόνο δυνατό προορισμό σε επείγουσα κατάσταση: τα Βαλκάνια και μετά τη Γερμανία (μια πολύ ασφαλή χώρα) τουλάχιστον για ένα μέρος από αυτούς.  

Στη Συρία, βοήθεια!  Έρχονται οι Κόκκινοι...

Μια γρήγορη ανασκόπηση της αλληλογραφίας στα κοινωνικά δίκτυα των μαχητών του ΙΚ και εκείνων της συριακής αντιπολίτευσης δείχνει ότι το ηθικό των επαναστατών και μαχητών του χαλιφάτου είναι πολύ διαφορετικό από ό, τι ήταν ακόμη πριν μερικές εβδομάδες.

Rebelles syriens
Σύροι Αντάρτες



Πολλά μηνύματα καλούν τους αντάρτες να εγκαταλείψουν τη Συρία για να έρθουν στην Ευρώπη, απορροφημένους ανάμεσα στους πρόσφυγες, στην Ευρώπη όπου «οι άπιστοι, σαν τα ηλίθια πρόβατα, θα μας δώσουν χρήματα και στέγη».

Γιατί αυτή η αλλαγή του τόνου; 
Ο φόβος της Ρωσίας. 
Απλές φήμες σχετικά με την εμφάνιση ρωσικών στρατευμάτων στο πεδίο της μάχης στη Συρία έχουν προκαλέσει πανικό στις τάξεις του ισλαμικού κράτους. 
Μερικοί από τους αντάρτες είναι έτοιμοι να τρέφουν σε φυγή για να αποφύγουν την άμεση αντιπαράθεση με το ρωσικό στρατό. 
Οι απειλές κατά των Τσετσένων πολλαπλασιάζονται στο ρωσικό Διαδίκτυο, υποσχόμενοι να καθαρίσουν και να εξαλείψουν τους τρομοκράτες στη Συρία,  αυτούς που διέφυγαν από τις μάχες στην Τσετσενία και που σήμερα πολεμούν με τους ισλαμιστές. 
Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι ο ρωσικός στρατός φοβίζει τους τρομοκράτες, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

isis_soldiers_0
Από τη μια πλευρά,
Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο πόλεμος διαρκεί ήδη τέσσερα χρόνια στη Συρία, και ότι δεν είναι εύκολο να τρομάξουν οι ακτιβιστές της αντιπολίτευσης. 
Ακόμα και αν οι αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ και των συμμάχων τους δεν ήταν παρά μόνο προσομοιώσεις, τώρα οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις μπορούν να προκαλέσουν πραγματικά καταστροφικά χτυπήματα σε όλους εκείνους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, συνδέονται με το ισλαμικό κράτος.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να καταλάβουμε ότι αν η ροή των προσφύγων που προέρχονται από τη Συρία μπορούσε να φτάσει στην Ευρώπη, είναι διότι υπάρχει κάποιος λόγος. 

Αυτή η πλημμύρα ωφελεί κάποιον. Κάποιος οργανώνει και χρηματοδοτεί αυτό το γεγονός.  
Πολλά γεγονότα δείχνουν την εμπλοκή των ΗΠΑ σε αυτή την μαζική μετεγκατάσταση λαών.

Δεδομένου ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι το ισλαμικό κράτος ελέγχεται από το Πεντάγωνο και τοLangley [έδρα της CIA στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ], βλέπουμε έτσι το άμεσο συμφέρον, για την Ουάσιγκτον, για τη μαζική αποχώρηση των μαχητών προς την Ευρώπη. 
Η Ευρώπη θα κατακλυστεί από ένα κύμα τρόμου και θα είναι η Ρωσία που θα επικριθεί  -πράγματι, τα ρωσικά στρατεύματα εκδιώκουν τους τρομοκράτες από τα σπίτια τους και αυτοί αρχίσουν να συμπεριφέρονται άσχημα στην Ευρώπη.

Εκπλήσσεστε; 
Ας φέρουμε κάποιες διευκρινίσεις. 

Πράγματι, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να πειραματιστούν ατομικά όπλα επάνω σε Ιάπωνες αμάχους, ούτε ότι Αμερικανοί στρατιώτες, υπό τελείως ψεύτικα προσχήματα, μπόρεσαν και κατέστρεψαν το κράτος του Ιράκ. 

Υπάρχουν δεκάδες παρόμοια παραδείγματα, και κάθε νέο γεγονός ενισχύει μόνο τη βεβαιότητα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα σταματήσουν με τίποτα να διασφαλίζουν τα συμφέροντά τους.

Αλεξάντερ Βασίλιεφ

Αρχικό άρθρο  στα ρωσικά στην RusVesna.
Μεταφράστηκε στα αγγλικά από τον Paul Siebert
Μεταφράστηκε στα γαλλικά από τον Ludovicjj και Diane για το γαλλόφωνο Saker
Μετάφραση Γαλλικά-Ελληνικά από Κριστιάν Άκκυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου