Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

WELCOME ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΣΑΣ

ΓΙΑΦΚΑ ΛΗΣΤΩΝΠιάστηκαν στον ύπνο (στο θέμα προστασίας των καταθέσεων τους) οι Ελληνοκύπριοι??? Ή με άλλη μορφή σοκ τους παγιδεύουν για κάτι άλλο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ???

Εδώ στην Ελλάδα, ένα από τα αρχικά ενδεχόμενα, να βάλει η γαλαζιοπράσινη συμμορία, το ληστρικό της χέρι, στις καταθέσεις των μισθοσυντήρητων, έπαιζε από πολύ νωρίς, όταν ήταν ακόμα πρωθυπουργεύων ο πολιτικά ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ Καραμανλής. Πολλοί το αντιλήφθηκαν και άρχισαν να προτρέπουν τον κόσμο να πάρει τα λεφτά του από τις ληστρικές τράπεζες, διότι είχε αρχίσει πλέον το βρόμικο παιχνίδι εντός, αφού τα χρηματιστηριακά κόλπα κερδοσκοπίας είχαν τελειώσει ή δεν απέδιδαν όπως πριν.

Και εδώ πρωτοστάτησαν οι πραγματικοί ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ bloggers και ομαδικά προέτρεψαν τον απλό κοσμάκη να προστατέψει τις οικονομίες του, αποσύροντάς τες από τις τράπεζες των απατεώνων και αδίστακτων μεγαλοκαρχαριών κεφαλαιούχων. Μερικοί μάλιστα, βρέθηκαν... 


Στο στόχαστρο της χούντας, η οποία χρησιμοποίησε βρόμικα δικαστικούς λειτουργούς για να τους τρομοκρατήσει!!! Οι αποκαλύψεις για χρεοκοπία, εξανάγκασαν τη πουλημένη στο μεγάλο κεφάλαιο κυβέρνηση του πολιτικού ΑΠΑΤΕΩΝΑ Παπανδρέου, να στραφεί σε έναν φαύλο κύκλο άγριας φορολόγησης, η οποία όμως ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, άγγιξε και τους πλουτοκράτες, οι οποίοι ΠΡΩΤΟΙ είχαν αποσύρει τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Και τους άγγιξε, όχι από διάθεση δικαιοσύνης, αλλά διότι η χούντα δεν μπορούσε να αποφύγει τα αντικειμενικά κριτήρια ένδειξης πλουτισμού. Στη πράξη όμως, τον αραμπά των οικονομικών βαρών, τον σέρνουν οι μικρομεσαίοι και οι άφραγκοι. Ας μη ξεφύγουμε σε παραπλήσια θέματα.

Και στη περίπτωση της Κύπρου, ήταν φως – φανάρι, ότι τα εκεί υπό τον Χριστόφια και υπό τον Αναστασιάδη πολιτικά καθάρματα, μεθόδευαν τη ταχεία χρεοκοπία της Κυπριακής οικονομίας και πάλι οι περισσότεροι ερασιτέχνες bloggers προειδοποιούσαμε, ότι και η Κύπρος θα έχει τη τεχνητά κατασκευασμένη μαύρη τύχη της Ελλάδας. Επομένως, ένα από τα πλέον πιθανά ενδεχόμενα, θα ήταν να καταληστευθούν οι αποταμιεύσεις των Κυπρίων, αλλά και των ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ της!!!

Σ΄ εμένα φαίνεται ιδιαίτερα ΠΑΡΑΔΟΞΟ, να αδιαφόρησαν τόσο οι Κύπριοι αδελφοί μας, όσο και οι ξένοι (κυρίως Ρώσοι) επιχειρηματίες και να πιάστηκαν στον ύπνο. Ξέρετε???? Υπάρχουν κάποιοι κανόνες λειτουργίας της πραγματικής αγοράς, τις οποίες ένας επιχειρηματίας, που διαθέτει τον μέσο νου, φροντίζει να παρακολουθεί και να ακολουθεί, για να προβλέπει και να προστατεύει τα συμφέροντά του. Το μέτρο αυτό καθ΄ εαυτό της καταλήστευσης ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ, είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ και από μόνο του ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ κάθε θεωρία και πρακτική «περί ελεύθερης αγοράς» αλλά και ΑΦΑΙΡΕΙ κάθε λόγο ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!! Ούτε καν στον ακραίο και απάνθρωπο νεοφιλελευθερισμό δεν μπορεί να ενταχθεί. Τέτοια μέτρα, απλά πιστοποιούν πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η πολιτική εξουσία έχει περιέλθει στα χέρια ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, τα οποία έχουν επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου πλιάτσικου, με μια επίσης πρωτοφανή επίδειξη αλαζονείας αλλά και βλακείας!!! Στο τέλος δεν θα έχει απομείνει τίποτα και απλά θα είμαστε θεατές μιας θεαματικής καταστροφής, αλλά και αυτοκαταστροφής των πανηλίθιων εμπνευστών των ληστρικών επιδρομών. Το μέτρο όμως αυτό, παρά τον θόρυβο που μπορεί και προκαλεί για να επιφέρει σοκ και παραλυσία στη κοινωνία, δεν μπορεί να είναι το πραγματικό, αλλά μόνο η αφετηρία των σκληρών μέτρων που θα ακολουθήσουν!!!!.

Λέω λοιπόν, όταν βλέπεις ότι είσαι κυκλωμένος από οικονομικές θύελλες και επίσης ΒΛΕΠΕΙΣ τους δύο ή τρεις ισχυρότερους πολιτικούς πόλους να λειτουργούν συγχρονισμένα και συνωμοτικά προς την ίδια κατεύθυνση και διαρκώς να ψεύδονται και να αυτοδιαψεύδονται, δεν μπορεί να παραμένεις απαθής. Αντιδράς και προσπαθείς να περισώσεις όσο μπορείς, ότι είναι εφικτό να περισωθεί. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω, ακόμα και όταν βλέπω κάποιες φαινομενικά ισχυρές χθεσινές αντιδράσεις, ότι μετά από τα όσα έγιναν σε τόσες Ευρωπαϊκές χώρες, και τα ουρλιαχτά που ακούγονταν εδώ και καιρό, μέσα κι΄ έξω από την Κύπρο, πως οι Κύπριοι ή και οι Ρώσοι επενδυτές, πιάστηκαν στον ύπνο και φύλαγαν όλο το μετρητό τους στις τράπεζες των ληστών!!!…

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΌΤΙ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ!!! ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!

Αν δούμε ότι σε όλες τις Μεσογειακές χώρες, πάρθηκαν σκληρά μέτρα μακράς διάρκειας, είναι απίθανο να υπάρχει εξαίρεση για τη Κύπρο, όταν πλέον είναι στα νύχια σιωνιστών γκάγκστερς, που τις άρπαξαν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της. Επίσης παντού οι τρόϊκες, παρά τις μικροπαραλλαγές, παντού εφάρμοσαν τη προσφιλή τους θεωρία «ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.»

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι καταθέσεις ήταν το ζητούμενο των κυβερνοληστών της Κύπρου. Ούτε πιστεύω ότι πιάστηκαν στον ύπνο. Πιστεύω ότι η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΘΡΟΝΙΑΣΤΕΙ, ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΝΤΑΣ. ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΚ, ΙΣΩΣ ΑΝΟΥΣΙΟ!!!

Με απλά λόγια προσπαθώ να σας δείξω ότι κάτι άλλο, πιο χειρότερο από τις καταθέσεις παίζει και για τη Κύπρο και φοβάμαι ότι και εκεί ο λαός θα προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει κάθε φορά, από το μπαράζ των «ΑΝΕΠΑΡΚΩΝ» μέτρων που θα παίρνονται και να ψάχνεται για το πόσο ζημιώνεται, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ. Το βρόμικο παιχνίδι, που επί σχεδόν 3 χρόνια βλέπουμε, να ρίχνονται οι ευθύνες, από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα και αντίστροφα, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠ΄ ΑΠΕΙΡΟΝ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΛΗΣΤΩΝ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ.

ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου