Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...

ΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝΕίναι και ανορθόγραφος ο αστοιχείωτος...

Σύμφωνα με e-mail που μου κοινοποιήθηκε πριν από λίγο και το βλέπετε στην εικόνα (εκτός της φωτογραφίας του δραστήριου), ο καθηγητής φυσιοΑλογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΤΣΙΛΙΑΡΗΣ, απευθύνεται σε συναδέλφους του...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ και τους λέει με ΘΡΑΣΣΟΣ επί λέξει:...


«ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ (DEADLINE) ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΟΥΜΕ «ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ «ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ» ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΪ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, 
ΜΙΧΑΛΗΣ 

Michael Koutsilieris MD, Ph.D…. ….» 

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Μήπως η υπερδραστήρια για άλλες υποθέσεις ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, έχει χρέος να επέμβει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ και να διακόψει τις παράνομες δραστηριότητες του ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΤΣΙΛΙΕΡΗ??? 

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: Μαθανε οτι γ…… και πλάκωσαν και οι ΓΥΦΤΟΙ…. ΕΚΙΠΑ = Ενωση Καθηγητων Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Αυτοί με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ελέγχουν πλέον και την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΟΣΔΕΠ). Τοσο ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ εχουν οι «λοιποί» πανεπιστημαικοί καθηγητές που ΑΝΕΘΕΣΑΝ οι εξυπνοι την ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ τους στους ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. (ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ…..) 

ΣΧΕΤΙΚΑ : 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου