Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ

Έδειξε ότι εννοεί, ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης αυτά που έλεγε όταν πριν μερικές μέρες τον επισκέφτηκε ο πρέσβη τους Καναδά που λειτουργώντας σαν ντίλερ της καναδικών συμφερόντων εταιρίας El Dorado Gold, του μετέφερε την κυβερνητική απόφαση να δώσει το πράσινο φως στους χρυσοθήρες, ντόπιους και ξένους να βάλουν χέρι στο χρυσάφι που κρύβει το υπέδαφος της περιοχής σκορπώντας οικολογικό έγκλημα και θάνατο στους κατοίκους...
 

«Η Αθήνα δεν σκέπτεται το συμφέρον και την ζωή των Θρακιωτών. Οι δήμαρχοι της Θράκης γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις αποφάσεις της Αθήνας και... 



Σηκώνουν μπαϊράκι. Εσεις θα πάρετε τον χρυσό τους 450 τόνους και εμείς θα κρατήσουμε το κυάνιο. Για ποιο λόγο να το κάνουμε;», είχε δηλώσει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στον Καναδό αξιωματούχο. 

 

Και οι απόψεις του Β. Λαμπάκη έχουν τεράστια αποδοχή από τους κατοίκους της περιοχής αν κρίνει κανένας απ’ την μαζικότητα και το παλμό που είχε το πανθρακικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη ενάντια στην απόφαση της συγκυβέρνησης να αδειοδοτήσει τις εξορυκτικές δραστηριότητες της Καναδικής Εταιρείας ELDORADO.
 
Χιλιάδες λαού διατράνωσαν την απόφασή τους να κάνουν κουρελόχαρτο τις κυβερνητικές αποφάσεις και να μην επιτρέψουν να ξεπουληθεί ο ορυκτός πλούτος της περιοχής τους και να διαπραχθεί ένα τεράστιο οικολογικό έγκλημα. 

http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου