Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΙΖΑ - ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΕ???

World Congress Center, Ατλάντα, Τζόρτζια - Τρέξτεεεεεε!!! Ντοκτόροι!!! Ένα ακόμη συνέδριο εκπαίδευσης στη μίζα ξεκίνησε σήμερα και τελειώνει στις 12-12-2012 τη ΝΥΧΤΑ!!!...
 
Η Αμερικάνικη Εταιρεία Αιματολογίας (ASH) σας προσκαλεί στην Ατλάντα, για το 54ο ετήσιο συνέδριο της. Το γεγονός αυτό προσφέρει ανεκτίμητα οφέλη για όλους τους συμμετέχοντες, όπως τα εξής:...
 

  • Την ευκαιρία να αναπτυχθούν επαγγελματικά: Η Αιματολογία είναι ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο πεδίο και η εκπαίδευση από την ASH και το Επιστημονικό της Πρόγραμμα, μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε στους κορυφαίους, ενημερωμένοι για τις τελευταίες έρευνες, θεραπείες, μηχανήματα και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχετε.
  • Τις συναντήσεις που σας προσφέρει στις πολλές εκδηλώσεις δικτύωσης, που θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με τους συναδέλφους σας, που αλληλεπιδρούν στους ηγέτες του τομέα (αιματολογίας) για να μάθουν και να μοιραστούν τις ιδέες σας!!!
ASH αίθουσα εκθεμάτων!!! Με την συμμετοχή περίπου 300 φαρμακευτικών εταιρειών, προμηθευτές ιατρικών, κλινικών, διαγνωστικών μηχανημάτων, εταιρειών που βασίζονται στην έρευνα, εκδότες ιατρικών περιοδικών, αλλά και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, λειτουργεί αίθουσα διαρκούς έκθεσης, στο Ετήσιο Συνέδριο 2012 της ASH. Η μόνιμη αίθουσα εκθεμάτων θα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, καθώς και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών…..
ΠΗΓΗ: ASH

Τρέξτεεεεεε!!! Ντοκτόροι!!! Ένα ακόμη συνέδριο εκπαίδευσης στη μίζα ξεκίνησε σήμερα και τελειώνει στις 12-12-2012 τη ΝΥΧΤΑ!!!

ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο Τ.Ν.: Αυτες τις μερες γινεται στην αμερικη στην Ατλαντα, πατριδα της ΚΟΚΑΣ ΚΟΛΛΑΣ το αμερικανικο αιματολογικο συνεδριο. Το παρακολουθουν ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ που ΘΑ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ με ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. Ατομικο συνολικο κοστος τουλαχιστον 5000 ευρω!!! (Μερικοι εχουν παρει μαζι και γυναικες, παιδια, γκομενες κλπ…….)
 
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ!!! Ειναι οι ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΑΡΝΑΚΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ γιατΊ τους ΧΡΩΣΤΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ. ΑΓΟΡΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ!!! Τις αγορες ΦΑΡΜΑΚΩΝ που τα παρηγγειλαν γιατροι χωρίς διαγωνισμούς, γιατροί που ΤΩΡΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ με λεφτά των…. ΙΔΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!!!!
 
ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ??? ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου