Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΞΗΡΟΥ

Δεν είναι ανίκανοι… Δεν είναι αφελείς… Μαριονέτες σε ένα επικίνδυνο σενάριο είναι, και θα βάλουν τον τόπο σε επικίνδυνες περιπέτειες – Η άμεση ανατροπή τους αναγορεύεται πλέον σε ζήτημα κορυφαίας εθνικής σημασίας…


Η αντίδραση των Αμερικανών και το περιεχόμενο της οργίλης ανακοίνωσης του Στέιτ Ντηπάρτμεντ, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο της επικίνδυνης βρωμιάς σε όλο του το μεγαλείο.

Το είπαμε και χθες, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Ο Χριστόδουλος Ξηρός ΔΕΝ ΑΠΕΔΡΑΣΕ. Ήρθε η ώρα να τον χρησιμοποιήσει το σύστημα για να θέσει σε εφαρμογή την τελική φάση του εφιαλτικού του σχεδίου.

Κάθε κρατούμενος με το προφίλ του Χριστόδουλου Ξηρού, παρακολουθείται ακόμη και στον τρόπο που αναπνέει. Είναι βέβαιο λοιπόν ότι και κατά τη διάρκεια της αδείας του ευρίσκετο υπό στενότατη επιτήρηση - παρακολούθηση της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής, και δεν είχε απολύτως καμία πιθανότητα να αποδράσει.

Η υποτιθέμενη απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, ήταν μια ελεγχόμενη και απόλυτα χορογραφημένη «απόδραση» και οι κινήσεις του είναι...
σε απόλυτη γνώση των μυστικών υπηρεσιών και των σκοτεινών κέντρων.

Η δήθεν απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, δεν μεθοδεύτηκε προκειμένου να οδηγηθούν μέσω αυτού οι αρχές ασφαλείας σε μεγαλύτερα ψάρια.

Αυτή η «απόδραση» χορογραφήθηκε προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα βολικό άλλοθι που θα διευκολύνει την αναβάθμιση των κουραμπιέδων της «τρομοκρατίας» που επιμένουν να πυροβολούν εξώπορτες, πιθανότατα και με τη συμμετοχή παραγόντων και από ξένα κέντρα, και όλα αυτά να αποδοθούν στη δήθεν ικανότητα του Χριστόδουλου Ξηρού να τους αναβαθμίσει.

Το σενάριο – εφιάλτης τώρα ξεκινά, και τις επισημάνσεις που ακολουθούν φροντίστε να τις θυμάστε…
  • Η πραγματική τρομοκρατία μόλις τώρα αφυπνίζεται, και η πόρτα της κολάσεως που θα βάλει τον τόπο μας σε μια μαύρη εποχή, έχει ήδη ανοίξει.
  • Η τρομοκρατία αυτή, δε θα αφορά σε επιχειρήσεις πολιτικής αντίστασης, αλλά σε μια εκτεταμένη και ανεξέλεγκτη δράση πρακτόρων και μυστικών υπηρεσιών, που εν όψει εξελίξεων θα εκτρέψει συνολικά την πολιτική ζωή του τόπου.
  • Το επόμενο διάστημα αυτό που θα περιμένουμε θα είναι κραυγαλέες πολιτικές δολοφονίες αχυρανθρώπων της κατοχής, και συνολική εκτροπή του πολιτικού κλίματος σ επικίνδυνες κατευθύνσεις.
Και ενώ η κατοχή θα λυμαίνεται τα πάντα στην πατρίδα μας… με αφορμή αυτές τις εξελίξεις η χώρα θα μπει στο γύψο.

Το εφιαλτικό νεοταξίτικο σχέδιο σε βάρος του λαού μας, μπαίνει πλέον για τα καλά στην τελευταία και πιο επικίνδυνη φάση του. Και καλά θα κάνει η Αριστερά να αφυπνιστεί... Να συναισθανθεί τις ευθύνες της σις νέες συνθήκες... Και να εγκαταλείψει την αδιέξοδη και ακτάσχετη μπουρδολογία.

Σχετική μας ανάρτηση...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ???

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου