Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Πρωτοβουλία για μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - Η θανατηφόρα λιτότητα του Ευρώ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ- Η ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ*...


Από την αρχή του χρόνου η Ελληνική Κυβέρνηση σταμάτησε την δημοσίευση των μηνιαίων στατιστικών των θανάτων και γεννήσεων.Συνεχίζοντας να το πράττει, θα φαινόταν το πραγματικό κόστος του προγράμματος λιτότητος που έχει επιβάλει η ΕΕ και που δεν θα μπορούσε να κρυφτεί από  άλλη καταλλήλως δουλεμένη στατιστική,.


Αποτέλεσμα εικόνας για λεωνιδας χρυσανθοπουλος

Το 2017, ο συνολικός αριθμός θανάτων ανήλθε σε 123,700 έναντι 118,623 το 2016. Αλλά το 2013, το σύνολο ήταν μόνο 70,830 και πριν από την οικονομική κρίση ο αριθμός των θανάτων κυμαινόταν γύρω στα...
60,000 άτομα. Συνεπώς σήμερα πεθαίνει ο διπλάσιος αριθμός ανθρώπων από πριν.

Ο λόγος για την μεγάλη αύξηση θανάτων είναι η λιτότητα που έχει επιβληθεί από την ΕΕ και το Δ.Ν.Τ που διέλυσε το Ελληνικό σύστημα υγείας. Φτώχεια, πείνα, έλλειψη θέρμανσης και αύξηση αυτοκτονιών συμπληρώνουν τον αριθμό. Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν μία αύξηση του ανθρώπινου πόνου που πραγματοποιείται σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος. Αλλά αυτό δεν ενοχλεί το BBC και άλλα ΜΜΕ,γιατί αυτό συμβαίνει στην Ε.Ε, που πιστεύουν ότι είναι ένα ωραίο πράγμα και είναι της μόδας στα αριστερά της πολιτικής. Η κυβέρνηση του Η.Βασιλείου  όσο παραμένει μέλος της ΕΕ είναι μέρος της κυβέρνησης της ΕΕ,που φέρει ευθύνες για τους θανάτους καθώς και οι ευρώφιλοι βουλευτές και ευρωβουλευτές.

Ανεξάρτητα ποία κυβέρνηση εκλέγεται από τον Ελληνικό λαό,οι αρχές της ΕΕ είναι εκείνες που επιβάλλουν την πολιτική όπως η ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας, λιμάνια, αεροδρόμια, ηλεκτρικό κλπ.Οι αρχές της ΕΕ επιμένουν επίσης όπως η κυβέρνηση επιταχύνει την διαδικασία των πλειστηριασμών κατοικιών, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους .Μισθοί και συντάξεις  έχουν δραστικά μειωθεί και η άμεση και έμμεση φορολογία έχει αυξηθεί.

Για να μην παρεμποδίζονται οι πλειστηριασμοί,έχουν ξεκινήσει οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Περίπου 5 εκατ. φορολογούμενοι αδυνατούν να καταβάλλουν φόρους και το κράτος μπορεί τώρα να εκπλειστηριάζει ιδιοκτησίες για χρέη από 500 ευρώ και πάνω.

Θα είχα επιφυλάξεις για τις παραπάνω πληροφορίες εάν δεν προερχόντουσαν από μία αδιάβλητη πηγή. Ο Πρέσβης ε.τ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος είχε μια διακεκριμένη σταδιοδρομία στο Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας του. Είναι τώρα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του "Μετώπου γα μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ". Πέρυσι είχα διοργανώσει ένα συνέδριο στο οποίο μίλησε και νόμιζε οτι η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί για τον Ελληνικό λαό. Αλλά δεν βελτιώθηκε.

Όσοι παραπονιούνται εδώ ότι για την λιτότητα, θα πρέπει να τους υπενθυμίσουμε ότι η μοίρα μας θα έμοιαζε με εκείνη της Ελλάδος, εάν άνθρωποι σαν τον Τονι Μπλαιρ και τον Κεν Κλαρκ πετυχαίνανε να μας κλειδώσουν στην φυλακή του ευρώ. Είναι επί τέλους καιρός να αφήσουμε πίσω  το τυραννικό αυτό δημιούργημα και ίσως να στρέψουμε ένα μικρό κομμάτι από τον φουσκωμένο προϋπολογισμό εξωτερικής βοήθειας για την ανακούφιση των άτυχων υπηκόων της Ελλάδος.

Ευπειθέστατος

Εντουαρντ Σπαλτον.

19.2.18

*Πρόκειται για την επιστολή  του Έντουαρντ Σπάλτον, Πρόεδρου του κινήματος για μια ανεξάρτητη Βρετανία, όπου αναφέρει για την κατάσταση στην Ελλάδα και την αύξηση των θανάτων

Το πρωτότυπο κείμενο στην Αγγλική βρίσκεται ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου