Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ

Όλα έτοιμα για να σκάσει η μεγάλη βρωμιά - Και η μπόχα της τρομολαγνείας φαίνεται πως θα είναι το όχημα, για να ξεφορτωθεί και να πλημμυρίσει με αυτή τη βρωμιά η πολιτική ζωή που ήδη ασφυκτιά, από τη σαπίλα της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος – Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες...


Έχουμε κατ επανάληψη τονίσει, πως το ξαφνικό ξεφάντωμα των κουραμπιέδων της «τρομοκρατίας», που ξεσπούν το «επαναστατικό» τους μένος σε εξώπορτες, καγκελόπορτες, τζαμαρίες και καλοχτισμένα ντουβάρια, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί, και γι αυτό το λόγο δεν εκλαμβάνεται ως τυχαίο και ανεξάρτητο από τους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς της πολιτικής χορογραφίας.

Μέσα σ αυτό το κλίμα του προκλητικού ερασιτεχνισμού των φτηνομπακάληδων του τρόμου, έρχεται σήμερα να προστεθεί και η είδηση για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης άδειάς του από τις φυλακές.

Φτηνοί και άθλιοι παπατζήδες…
Αυτοί που μόλις χθες διαλαλούσαν πως ξέρουν με τ ονοματεπώνυμό τους τους εκτελεστές των Χρυσαυγιτών και τους χαφταλεύρηδες που πυροβόλησαν την κατοικία του Γερμανού πρέσβη…

Επιχειρούν σήμερα να μας πείσουν ότι...
ο Χριστόδουλος Ξηρός – ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη δηλαδή – απέδρασε κατά τη διάρκεια της άδειάς του.

Θέλουν δηλαδή να μας πείσουν, ότι αυτοί που μόλις χθες διέρρεαν πως ένας νέος οργανωμένος και καλά εξοπλισμένος όσο και αποφασισμένος πυρήνας τρομοκρατών έχει ήδη συγκροτηθεί και πρόκειται να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, έδωσαν άδεια στο Χριστόδουλο Ξηρό, και ότι κατά τη διάρκεια της άδειάς του ο Ξηρός δεν ήταν υπό παρακολούθηση. Μα πόσο γελοίοι είστε!!!

Για να τελειώνουμε λοιπόν κύριοι με το παραμύθι σας…
Ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν απέδρασε. Τον αποδράσατε σκόπιμα - και ταυτόχρονα τον παρακολουθείτε - γιατί θέλετε να αναβαθμίσετε το παραμύθι της τρομολαγνείας εν όψει ακόμη πιο οδυνηρών υποχωρήσεων και κορυφαίων εθνικών συμβιβασμών.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός παρακολουθείται σε κάθε του βήμα, τόσο από την αντιτρομοκρατική όσο και από την ΕΥΠ, και μόνο σε αφελείς απευθύνεστε αν θέλετε να πιστέψουμε ότι περιμένατε να έχετε γνώση για το πώς περνά την άδειά του ένας «τρομοκράτης» από την εθελουσία του επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν απέδρασε αλλά χρησιμοποιείται. Νομίζει ότι απέδρασε, ενώ στην ουσία χρησιμοποιείται σε μια χορογραφία ύποπτη και απόλυτα καθοδηγούμενη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια από μυστικές υπηρεσίες.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός με δυο λόγια, δεν είναι δραπέτης. Είναι πιόνι σε μια χορογραφία ντροπής, που οι πραγματικές επιδιώξεις της, δε θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Η κυβέρνηση των προσκυνημένων είναι εδώ. Παρόντες είναι και οι μηχανισμοί που τη στηρίζουν. Όλοι τους πρόθυμοι και αποφασισμένοι να βάλουν τον τόπο σε πρωτοφανείς περιπέτειες, για να περιορίσουν τη μπόχα από το απόστημα της ηθικής τους κατάπτωσης, και να συμπιέσουν τις προοπτικές οργάνωσης της αντίστασης αυτού του λαού στην κορυφαία τους εθνική προδοσία.

Σχετικά μας άρθρα...

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΞΗΡΟΥ

ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΤΕ

ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΩΝ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΡΓΗ - ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΠΑΛΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Η ΕΥΠ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου