Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΩΡΙΣ - ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η κακοστημένη παράσταση με τη δήθεν απόδραση Ξηρού, μόνο αφελείς μπορούσε να πείσει για την ψεύτικη αλήθειά της...

Σήμερα, με επιστολή του, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο οποίος έχει καταδικασθεί για συμμετοχή στην 17Ν, αφήνει αιχμές για την μεταχείριση που είχε ο Χριστόδουλος Ξηρός εντός των φυλακών. Η επιστολή του έχει χθεσινή ημερομηνία - μετά δηλαδή από το μήνυμα και την επιστολή του Ξηρού.

Μέσα από αυτή την επιστολή που...
έστειλε μέσα από τη φυλακή ο Γιωτόπουλος είναι ξεκάθαρος: «Ρουφιάνος της ΕΥΠ ο Χριστόδουλος Ξηρός – Του έκαναν όλα τα χατίρια».

Και πριν συνεχίσετε με την ανάγνωση της επιστολής Γιωτόπουλου, δείτε τι λέγαμε στο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" γι αυτή την απόλυτα χορογραφημένη πολιτικη απάτη:

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΞΗΡΟΥ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ

ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ

ΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΑΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ "ΕΚΔΙΚΗΤΗ" ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣ

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ

Λέει λοιπόν ο Γιωτόπουλος:
"Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη», γράφει προσθέτοντας ότι «η διαταγή ήλθε από πάνω». Καταλήγει, δε, λέγοντας πως «δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την εξαφάνισή του; Τίποτε".

Σε άλλο σημείο της επιστολής του αναφέρεται σε δακτυλικό του αποτύπωμα που είχε βρεθεί σε σπίτι στους Λειψούς και σε μια γιάφκα, το οποίο χαρακτηρίζει "τυφλό". Μάλιστα κατηγορεί τις αρχές ότι δεν έψαξαν να βρουν σε ποιον άνηκε το δακτυλικό αποτύπωμα και «καθώς δώδεκα χρόνια μετά δεν έχει βρεθεί τίποτα» σημαίνει πως «δεν υπήρχε αποτύπωμα. [...]Και αντί να σωπαίνουν το χρησιμοποιούν σήμερα τα κανάλια για να αποδείξουν ότι ... υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17Ν». 

Την ίδια στιγμή, ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο συνήγορος του Χριστόδουλου Ξηρού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επιχείρησε να δώσει μια άλλη ερμηνεία στην επιστολή του καταδικασθέντα τρομοκράτη, λέγοντας ότι πρόκειται για «μια κατάθεση ψυχής για αφύπνιση. Δεν νιώθω ότι ετοιμάζεται να αιματοκυλίσει την Ελλάδα». «Διαβάζοντας την ανακοίνωση εκείνο που βλέπω είναι μια ανοιχτή μετωπική δράση. Δεν βλέπω αίμα», ανέφερε σε άλλο σημείο. Εκτίμησε ότι το κείμενο που φαίνεται να διαβάζει ο Ξηρός είναι μέσα στο αξιακό του σύστημα και διέψευσε τα σενάρια «που τον θέλουν να έχει συλληφθεί και να τον βάζουν να διαβάζει κείμενα». «Όποιος έχει μιλήσει μαζί του γνωρίζει ότι έχει κοινωνική μόρφωση και εμπειρία. Δεν πιστεύω ότι τού το γράψανε ή τού το επέβαλαν άλλοι να το διαβάσει».

Έχετε λοιπόν καμία αμφιβολία για το τι πρόκειται να ακολουθήσει???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου